Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C7 Bit, tdi ja S mudelid. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1658)
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 25.07.18 14:33 Tsiteeri
C7 Bit, tdi ja S mudelid.

Tsitaat:
Algselt postitas: rs156
Tead ega algul 150kw tundus ka rohkem kui piisav, sest ma pole neid võimsusi väga taga ajanud kunagi. Oleksin olnud 110kw tdi-ga ka rahul, kui selline üldse olemas on. Nüüd aga on teistmoodi ja tõesti on tunne, et võtaks biT :D Samas, kahju praegust ära müüa ja uut ka osta, minu audi siiski :(

Samas kui ma lasen sellele praegusele panna 180kw turbo ning ESRacingus ära seadistada peaks ka äkki 230kW lähistele saama.. ?

Muidu diislitel on ikkagi üks turbo minu teada, C7-tel, mis ei ole spetsiifiliselt BiT, ehk kõik alla 3.0 230kW.

Enne muudatuste tegemist ma soovitaks ikkagi veidi arvutada ja kalkuleerida, tõsi küll oled juba raha praegusesse masinasse tampinud ja seda keerulisem on sellest loobuda. Peale ehitust võid tõesti sinna 230kw lähedale saada, aga mõtle sellele, et 230kw mudeliga käid ESremapsis ära ja sul on kohe 270-280kw :) lisaks loomulikult tiptronic, mis oli minu puhul number üks põhjuseks, miks BiT ligi sai võetud.

S7 on minu meelest kahtlane, teeb diisli häält ja tsipitud BiT näitab tagatulesid :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 25.07.18 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Enne muudatuste tegemist ma soovitaks ikkagi veidi arvutada ja kalkuleerida, tõsi küll oled juba raha praegusesse masinasse tampinud ja seda keerulisem on sellest loobuda. Peale ehitust võid tõesti sinna 230kw lähedale saada, aga mõtle sellele, et 230kw mudeliga käid ESremapsis ära ja sul on kohe 270-280kw :) lisaks loomulikult tiptronic, mis oli minu puhul number üks põhjuseks, miks BiT ligi sai võetud.

S7 on minu meelest kahtlane, teeb diisli häält ja tsipitud BiT näitab tagatulesid :)

Kui ta meie juures käib siis on 290-300kw üldjuhul tulnud BiT-st.
Viimase lausega aga nõustuda ei saa, S7 on peale tegemist 370+kw.

Kuigi ma ei võtaks S7-t juba puhtalt selle pärast, et seal on S-tronic.
Sorry for OT.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 26.07.18 13:07 Tsiteeri

Veel offtopicut, aga igaks juhuks paneks kirja, et BiTDI on uimane loom linnas, mõeldud rohkem maanteel või bahni peal kõvatamiseks. 150kw/180kw on linnas veidi erksam. Ja S7 läheb kohe edasi kui pedaali vajutad ehk on veel erksam.
S7 näeb bitdi tagatulesid kuni 140km/h, siis läheb S7 oma teed. Ja selleks, et S7 näeks BiTDI tagatulesid, peab bitdi "tiptronicuga launchima", mis pole ette nähtud tegevus. Eero - kas iga kord launchid?;) Normaalselt sõitma hakates on tegu võrdsete autodega, mis on peaaegu kõrvuti kuni ca 140 kmh. Jutt siis stock masinatest.

BiTDI on samuti hea varustusega saada. Küll aga tuleb vaadata veidi kallimaid mudeleid, kui "kõige odavam", kui tahta näiteks B&O heli, sportdifrit, night visionit, HUDi, MMI plusi, õigeid S istmeid (uuemate C7 s-line paketis saab võtta s7 laadseid istmeid ja s7'le saab võtta "comfort" istmeid samuti mis sinna ei sobi), webasto eelsoojendust jnejne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 26.07.18 14:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: end3l
Veel offtopicut, aga igaks juhuks paneks kirja, et BiTDI on uimane loom linnas, mõeldud rohkem maanteel või bahni peal kõvatamiseks. 150kw/180kw on linnas veidi erksam.

Ma arvasin ka kunagi nii, mis ei vasta kuskilt otsast tõele nüüd tagantjärgi tarkusena. Kui sõita 1000 pöördega eco re˛iimis, siis on nad kõik korraks uimased. Comfort või dynamic re˛iimides ei anna võrreldagi, hetkega on pöörded 2500 peal ja päris elu läheb lahti. Olen neid kõiki omanud päris pikalt.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 26.07.18 14:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Veel offtopicut, aga igaks juhuks paneks kirja, et BiTDI on uimane loom linnas, mõeldud rohkem maanteel või bahni peal kõvatamiseks. 150kw/180kw on linnas veidi erksam. Ja S7 läheb kohe edasi kui pedaali vajutad ehk on veel erksam.
S7 näeb bitdi tagatulesid kuni 140km/h, siis läheb S7 oma teed. Ja selleks, et S7 näeks BiTDI tagatulesid, peab bitdi "tiptronicuga launchima", mis pole ette nähtud tegevus. Eero - kas iga kord launchid?;) Normaalselt sõitma hakates on tegu võrdsete autodega, mis on peaaegu kõrvuti kuni ca 140 kmh. Jutt siis stock masinatest.

Eelpostitajale - hetkel elan mobiles ja otsin uut, bitdi on ka üks valik ja neid on samuti hea varustusega saada. Küll aga tuleb vaadata veidi kallimaid mudeleid, kui "kõige odavam", kui tahta näiteks õigeid istmeid, B&O heli, sportdifrit, night visionit jnejne.

Jep nii see on, kohapealt liigub Bit üsna tagasihoidlikult ära. Ilma launch controlita jääb Bit stardis poole auto võrra maha ja 120 juures läheb S7 eest ära. See siis täiesti stock Bit A7 vs stock S7. Tsipitud Bit vs stock S7 võiks Bit peale jääda, võibolla saab selle kunagi ära proovida.

Kokkuvõttes on Bit suurim pluss ikkagi tiptronic, kütusekulu on igas olekus 150kw mudeliga üsna sama. See kas 200 või 300 kw autole vaja on, 99% ajast mitte, aga see 1% on see mis loeb :)

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 26.07.18 22:58 Tsiteeri

Tsitaat:

150/180 erksus on petlik. BiTdi väikese turbo spool linnatingimustes parem, seega ei ole neist uimasem. Kui ilma launchita 180kW kohaltstardilt saavutab 20kmh, siis Bitdi kiirus on juba ~32kmh. Launch on 8HP-l tehasepoolt aktiivne funktsioon, sama on ka S-tronicul. Viimase puhul on launchides s*ta ja siduri maitse kogu aeg suus. 8HP ei tee teist nägugi. Omast kogemusest ütlen, et võrreldes 160kW C7-ga on BiTdi-ga linnatingimustes mõnusam sõita. Maanteest pole mõtet rääkidagi. Reaalselt on 150/160kW täiesti piisav C7 kere liigutamiseks.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]