Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kas Oetingeri mootori juppe ka liigub? (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1530)
Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 14.07.05 15:53 Tsiteeri
kas Oetingeri mootori juppe ka liigub?

Sai ostetud endale Audi 80 Quattro millel on peal Oetingeri mootor,nyyd aga tekkis huvi teada et kui midagi mootori juures lendab siis kas leidub ka oetingeri tehtud mootoreid?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 14.07.05 16:06 Tsiteeri

Polegi näind midagi sellist... mis jupid seal oettingeri omad on? Visuaalselt on midagi näha?

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.05 16:14 Tsiteeri

Niipaju kui mina asjast tean siis on minu teada oettinger ära teinud plokikaane ja vist midagi ka plokis!Aga kui keegi midagi täpsemalt teab olex huvitav teada?;)

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 14.07.05 16:16 Tsiteeri

Mitme liitrine ning mis silindrivalemiga mootor? Turbo, vabalthingav? Klappide arv?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.05 17:47 Tsiteeri

Väljast näeb mootorvälja nagu tavaline Audi rida 5 ikka liitreid on 2,2 ja 10v,mootor on vabalthingav.Niipalju kui ma olen nyyd netist uurinud on oettinger saksa forseerimis firma,ning tahakski teada et kui palju on neid mootoreid liikvel:D

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 14.07.05 17:59 Tsiteeri

Mis KW nubriks tuunijad annavad? Liikvel ei ole näinud sellise firma poolt näpitud mootoreid ( eestis küll mitte ).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.05 18:17 Tsiteeri

KW numbrid on 100,ega ma muidugi ei tea kuidas muidu need 2,2-ed edasi liiguvad aga see liigub edasi kyll,kui nyyd veel omalt poolt ka natuke kaasa aidata:D

prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 14.07.05 21:25 Tsiteeri

100 kw pole ju 5cyl vabalthingava kohta mittemingid numbrid...

lapsest peale on hobused meeldinud
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.05 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prr
100 kw pole ju 5cyl vabalthingava kohta mittemingid numbrid...

No need nr. on tal arvatavasti passis kirjas...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
elar
klubiliige

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2dq + 4dq

postitati 15.07.05 07:06 Tsiteeri

aga mis aasta masinaga üldse tegu?Oettinger tegi kindlalt typ81/85 aga kas ka b3?typ81 kohta peaks isegi miskit infot mul kuskil olema

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.05 08:30 Tsiteeri

Tegu on 83.a masinaga,ning ma olex väga tänulik kui kellegil olex mingit infi sellekohta mida oettinger on võinud ära teha. Äkki oskate öelda et kuidas yldiselt need 2,2 100kw edasi lähevad?:)

Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.05 08:34 Tsiteeri

Ja need 100 on mul tõesti passis pole kuskil mõõtmas käinud:D

elar
klubiliige

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2dq + 4dq

postitati 15.07.05 10:28 Tsiteeri

oettinger väidab, et selle mootoril peaks olema 114kw. kui huvi on siis saada oma mail ps'i ja saadan sulle need pildid (skännitud saksakeelne artikkel). vabalt võivad teised kah küsida ja saadan ;)

--EDIT--

nädesa. leidsin selle lehe üles. pole vaja saata. uuri hoopis siit lehe lõpus olemas sama artikkel mis mul arvutisse salvestatud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauzy
huviline

Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.05 11:30 Tsiteeri

Tänud sulle selle infi eest nyyd siis tean mis on tegelikud KW-id ja litraaz.ja kui nägin seal antud kytuse kulu läks kohe meel rõõmsamaks et ei olegi midagi paigast ära vaid selline kytusekulu ongi normaalne:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]