Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 100 bena näidik (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1472)
janek_t
huviline

Registreerunud 12.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.07.05 20:28 Tsiteeri
100 bena näidik

Kui suure bensiini koguse juures hakkab armatuuris bensu tuli vilkuma ?
Autoks siis 100 83a. 2.0 pritsung, paak on 80 l
Seier on paigast ära keeratud ja tuli hakkab põlema kui seier on peaaegu nulli peal.
Kui tuli hakkab vilkuma kas siis peaks bensu näidiku seier hakkama punaste kriipsude peale minema.

Veits segane jutt aga loodan et saite aru.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 13.07.05 04:12 Tsiteeri

Punase ala algus tähendab et sul peab olema veel 12 liitrit paagis.Kui sul on nüüd autocheckiga variant,siis see bensiinigalonka märk hakkab vilkuma ikka kui seier enam pea miskit ei näita.

Ja kui sulle meeldib seda tuld seal näha ,siis osta omale bensiinipump juba riiulisse valmis.
Min.kütusekogus peaks olema ikka 20l paagis sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 24.07.05 16:29 Tsiteeri

Misasja? 20 liitrit minimaalselt? See on 1/4 paaki ju!
Mingi 5-10 litra mu meelest küll okei. Varem ma küll kunagi ei tangi (v.a sundolukorras, kui ema kaardi annab ja bensu veel suht palju sees :D).
Tean küll et tühjaks sõitmine pole bensupumbale üldsegi hea aga tühi ei ole ju sugugi 20 liitrit.

Mina näen asja nii: hea oleks kui paak täiesti täis panna ja vahepeal mitte tankida mingeid tilkasid vaid paak tühjaks (5-10 l) sõita ja siis jälle täitsa täis.
Ise ma muidugi päris selle järgi ei talita sest 70 litra korraga osta teeb 917 eeku :S.

Selgitage siis miks nii palju (MIN (!?) 20l.) peab paaki jääma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
WhiteLion
huviline

Registreerunud 22.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Poolik Coupe GT

postitati 24.07.05 16:49 Tsiteeri

Kuna paak on ikkagi suht suur siis ei anna sulle ju keegi garantiid, et kurvisel teel suht tühja paagiga sõites ei loksu kogu kütust ühte äärde. Sellega võid ju vabalt pumba mõneks ajaks kütuseta jätta.
Teine hea põhjus täis paagiga sõitmiseks on kondentsi teke(mida rohkem su paak täis on seda väiksem on võimalus seal kondentsi tekkeks).
Kolmandaks on hea kui sul on kogu aeg võtta auto täis paagiga(ei või iial teada millal sul seda vaja võib minna).
Rahakoti suurusest sõltumata pole ju vahet kas tangid kogu paagi korraga või jagad ta kaheks(sama summa kaob su arvelt nagunii kui jätad oma sõidud samaks).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.07.05 18:27 Tsiteeri

A6-l kui tuli vilkuma hakkab peaks raamatu järgi olema veel 14 l sees . Siis peab ka seier jõudma esimese punase kriipsuni. Nagu üleval pool juba mainitud, siis tühja paagiga pidev sõitmine on surm bensupumbale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 "sigar", UAZ 469

postitati 13.08.05 20:50 Tsiteeri

Endal hakkab tuli vilkuma ca 10...15 l juures, samas on näidik nihkes: kui pea tühja paaki 20l sisse panna, tõuseb seier esimese valge kriipsuni, mis teadupärast peaks 10l olema.

Üldiselt on kurvis pumba kuivaks jätmine ikkagi vähetõenäoline, paagi konstruktsioonis on seda arvestatud, siis peab tõesti ainult mõni liiter sees olema.

Mis puutub tankimismetoodikasse (jupphaaval või korraga täis), siis tegelikult on vahe olemas. Näiteks valan paagi ca 700 eegu eest kõriauguni täis ja siis läheb auto p....:( Mul ei ole siis ju mingit rõõmu ega uhkust täispaagiga seisvast autost. On vaja näiteks 500 eegu eest juppe osta, mis ma teen?
a) tõmban kasutult seisva pena paagist välja ja marsin kankud käes poodi või lammutusse ja ütlen, et mehed, andke mulle nüüd selle eest juppe:D
b) müün bena naabrimehele maha või panen ajalehte kuulutuse

Karm reaalsus näitab ikka, et raha kulutamisel pole mõtet väga ühele kaardile panustada. Keegi ei oska ennustada, millal järgmise tasuva projekti leiad, millal oma ausalt teenitud raha kätte saad (olen ühe piidri käest pool aastat oodanud) või millal tervis üles ütleb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.08.05 10:05 Tsiteeri

Mina ntx lihtsalt ei viitsi bensuka vahet pidevalt jõlkuda. Tihti sõidan märgutuleni ja paarkümmend km üle selle lihtsalt laiskusest. Kui pärat seda auto veel tanklani välja veab, panen paagi alati kõrini täis. Seda muret küll ei ole, et paak liiga kaua täis seisaks ja ma sealt bena ära müüma peaks hakkama. Oleks mingi 5L/100-le võttev 1.9TDI, siis võiks tõesti masendus peale tulla, et no krt saad sa juba tühjaks ka või ei? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.05 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mina ntx lihtsalt ei viitsi bensuka vahet pidevalt jõlkuda.

Mina ka ei viitsi. Lähim bentsukas on 13 km kaugusel, asub tema sõbralikus naaberriigis, sinna pääsemiseks peab aga korraga mingi 6-7Keek investeerima ja pool päeva järjekorras seisma. Samas ei ole mul midagi selle vastu, et sealt täispaaki tankida. Osad sigarimehed tõstavad auto tungiga üles, pidi 5l rohkem paaki minema. Teine lähim bentsukas on 25 km, aga sealne hinnatase pole vastuvõetav. Lahenduseks naabrimehe """Statoil""", kust nagunii iga päev mööda sõidan.

pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.06 18:13 Tsiteeri

Muuseas avastasin ma kellaploki hingeeluga tutvudes, et benanäidikut saab kruttida. Miks see hea on, ei tea. Ilmselt sõltub inimese närvikavast, kas ta jookseb bentsukasse esimese valge kriipsu juures või seieri nullasendis. Tegelikult sama mõttetu nagu sügisene/kevadine kellakruttimine. Valget aega ega bena sellest tegelikult ju juurde ei tule.

AUDI, suudlen sind veel, tuul tuiskab kinni su jäljed alleel...
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 01.06.06 20:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pikkpresident
Muuseas avastasin ma kellaploki hingeeluga tutvudes, et benanäidikut saab kruttida. Miks see hea on, ei tea. Ilmselt sõltub inimese närvikavast, kas ta jookseb bentsukasse esimese valge kriipsu juures või seieri nullasendis. Tegelikult sama mõttetu nagu sügisene/kevadine kellakruttimine. Valget aega ega bena sellest tegelikult ju juurde ei tule.

Kusagilt Audi 100-ga (sigariga) seotud raamatust kunagi ammu lugesin, et asi peaks käima nii:

Lased paagi tühjaks ->paned 12 liitrit paaki -> krutid(peenikese kruvikeerajaga seierit keerates) kütuse näidiku punase algusesse(ehk siis täis paagi poole mitte "0" poole) ja peaks asi õige olema. Et siis kui jõuab punaste triipude algusesse paremalt lugedes, on paagis veel ~12 liitrit sees.

Kordan üle: lugesin, aga ise proovinud ei ole.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]