Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi A5 2.7 140kW (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 3040)
Vindicta
huviline

Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.18 10:38 Tsiteeri
Audi A5 2.7 140kW

Tere, kõik see pere

Kas keegi antud isendit on käinud vaatamas või oskab tarkust jagada?
Võrreldes teiste A5 on antud auto kuidagi liiga magusa hinnaga.

Igasuguse info eest tänulik. :)

A5

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 24.04.18 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vindicta
...
Võrreldes teiste A5 on antud auto kuidagi liiga magusa hinnaga.
...

Kui nüüd vaadata samasuguseid (mootor, vedu, kast, aasta), siis kas 290-1000€ soodsam on kohe liiga magus hind? Selle summa võid ilmselt ükskõik millise pealt neist alla tingida. Tõenäoliselt see ongi sellise koosluse hetke turuhind, seega hinna pärast ma küll ei arvaks, et seal midagi viga oleks. :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vindicta
huviline

Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.18 10:48 Tsiteeri

Mina näen Auto24 siiski natuke teist pilti. Palju kehvema varustusega; sama mootoriga või suurema läbisõiduga, on hinnaklassis sama joone peal, kui minu poolt küsitud.

Ma ei eeldagi kohe, et midagi peaks viga olema, aga üldjoontes on küsitav - küsija suu pihta ju ei lööda. :D

Auto24 A5 loend

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 24.04.18 11:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Auto24 A5 loend

Võrdle ikka näppu näpuga, mitte m****ga. Selle teise valgega pole peale välimuse ja põletatava kütuse neil mitte midagi ühist. Üks on esiveoline Multitronic (variaator) kastiga, teine on neliveoline Tiptronic kastiga ja oluliselt võimsama mootoriga. ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vindicta
huviline

Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.18 12:19 Tsiteeri

Tänan põhjaliku seletuse eest.

Teemat jätkates:
Vahest on keegi käinud või läheb vaatama kõneall olevat autot, siis olen igasuguse info eest tänulik.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 24.04.18 13:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänan põhjaliku seletuse eest.

Teemat jätkates:
Vahest on keegi käinud või läheb vaatama kõneall olevat autot, siis olen igasuguse info eest tänulik.

Kui auto huvi pakub, tuleb ikka ise ennast kohale liigutada koos inimesega, kes oskab kontrollida kõike vajalikku, kui ise ei oska. Eesti on piisavalt väike. Siin ostuabis ikka palju seletatud, mida tuleks kontrollida, et pärast 1/3 kohe hinnale otsa ei läheks. Nagu eespool öeldi, kooslus pole just parim, kuid mõni ei vajagi muud, maitseasi.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vindicta
huviline

Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.18 07:37 Tsiteeri

Kui nüüd tähelepanelikult lugeda, siis ma ei küsinud, et mida A5 puhul jälgida. Oskan otsingumootoreid kasutada. Ma küsisin konkreetse küsimuse - kas keegi on käinud või ei ole käinud, seda autot vaatamas. "Tarkust jagama" all pidasin ka silmas, et võib-olla Kesiku Toomas või Kella Mart teab salamisi selle auto hingeelu. Kõik :)

Foorum ongi selle jaoks, et küsida-kirjutada-vastata-hoiatada-suhteid hoida ja luua.

Keep calm

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.04.18 04:10 Tsiteeri

Sellise teema korral on väga raske "kõik on tiptop, mine osta ära!" vastust kelleltki teiselt kui müüjalt või tema kaaskonnalt saada, kuna kui keegi oleks seda enda jaoks vaatamas käinud ja ostmisväärseks hinnanud, ei hakkaks ta enda kõrvale vägisi konkurente otsima. Kui üldse, siis saad desinfot.

Eesti on tõesti väike. Sai alles teisipäeval Tallinnast Lõuna-Eestis paari autot vaatamas käidud ja miskit ka ära toodud. Arvuti taga on mugav passida küll, aga aegajalt tuleb siiski ise kargud alla ajada ja kohale minna.

Ma võin minna vaatama, aga kui ma ta ostmisväärseks tunnistan, ostan ma ta ilmselt ka ära ja võin sulle minu poolt hinnatud turuhinnaga edasi müüa. Kui aga endale mõneks aastaks sõitmiseks A5C-d otsiks, sooviks ma sellisele autole ilmselt manuaalkasti, nelikvedu ja turboga (või V8) bensumootorit. Lisaks võiks sportlik nahksisu (või alcantara) olla. Sel eutol on kõik see puudu, nii et ei pane mind paraku kulmugi kergitama. Kahtlemata saab ka sellisega edukalt sõita, kuid minu silmis on sellise emotsiooniauto ostmine ainult välimuse põhjal analoogne endale ajudeta modelli naiseks (või meheks) võtmisega. Aga eks maitsed ja tõekspidamised ole erinevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.8% - SQL: 64.2%]