Vindicta
huviline
Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.18 10:38
|
|
|
Audi A5 2.7 140kW
Tere, kõik see pere
Kas keegi antud isendit on käinud vaatamas või oskab tarkust jagada?
Võrreldes teiste A5 on antud auto kuidagi liiga magusa hinnaga.
Igasuguse info eest tänulik.
A5
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 24.04.18 10:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vindicta
...
Võrreldes teiste A5 on antud auto kuidagi liiga magusa hinnaga.
...
|
Kui nüüd vaadata samasuguseid (mootor, vedu, kast, aasta), siis kas 290-1000€ soodsam on kohe liiga
magus hind? Selle summa võid ilmselt ükskõik millise pealt neist alla tingida. Tõenäoliselt see ongi sellise koosluse hetke turuhind, seega hinna
pärast ma küll ei arvaks, et seal midagi viga oleks.
|
|
|
|
Vindicta
huviline
Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.18 10:48
|
|
|
Mina näen Auto24 siiski natuke teist pilti. Palju kehvema varustusega; sama mootoriga või suurema läbisõiduga, on hinnaklassis sama joone peal, kui
minu poolt küsitud.
Ma ei eeldagi kohe, et midagi peaks viga olema, aga üldjoontes on küsitav - küsija suu pihta ju ei lööda.
Auto24 A5 loend
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 24.04.18 11:43
|
|
|
Võrdle ikka näppu näpuga, mitte m****ga. Selle teise valgega pole peale välimuse ja põletatava kütuse neil mitte midagi ühist. Üks on esiveoline
Multitronic (variaator) kastiga, teine on neliveoline Tiptronic kastiga ja oluliselt võimsama mootoriga.
|
|
|
|
Vindicta
huviline
Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.18 12:19
|
|
|
Tänan põhjaliku seletuse eest.
Teemat jätkates:
Vahest on keegi käinud või läheb vaatama kõneall olevat autot, siis olen igasuguse info eest tänulik.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 24.04.18 13:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vindicta
Tänan põhjaliku seletuse eest.
Teemat jätkates:
Vahest on keegi käinud või läheb vaatama kõneall olevat autot, siis olen igasuguse info eest tänulik. |
Kui auto huvi pakub, tuleb ikka ise ennast kohale liigutada koos inimesega, kes oskab kontrollida kõike vajalikku, kui ise ei oska. Eesti on piisavalt
väike. Siin ostuabis ikka palju seletatud, mida tuleks kontrollida, et pärast 1/3 kohe hinnale otsa ei läheks. Nagu eespool öeldi, kooslus pole just
parim, kuid mõni ei vajagi muud, maitseasi.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Vindicta
huviline
Registreerunud 24.04.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.18 07:37
|
|
|
Kui nüüd tähelepanelikult lugeda, siis ma ei küsinud, et mida A5 puhul jälgida. Oskan otsingumootoreid kasutada. Ma küsisin konkreetse küsimuse - kas
keegi on käinud või ei ole käinud, seda autot vaatamas. "Tarkust jagama" all pidasin ka silmas, et võib-olla Kesiku Toomas või Kella Mart teab
salamisi selle auto hingeelu. Kõik
Foorum ongi selle jaoks, et küsida-kirjutada-vastata-hoiatada-suhteid hoida ja luua.
Keep calm
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 26.04.18 04:10
|
|
|
Sellise teema korral on väga raske "kõik on tiptop, mine osta ära!" vastust kelleltki teiselt kui müüjalt või tema kaaskonnalt saada, kuna kui keegi
oleks seda enda jaoks vaatamas käinud ja ostmisväärseks hinnanud, ei hakkaks ta enda kõrvale vägisi konkurente otsima. Kui üldse, siis saad
desinfot.
Eesti on tõesti väike. Sai alles teisipäeval Tallinnast Lõuna-Eestis paari autot vaatamas käidud ja miskit ka ära toodud. Arvuti taga on mugav passida
küll, aga aegajalt tuleb siiski ise kargud alla ajada ja kohale minna.
Ma võin minna vaatama, aga kui ma ta ostmisväärseks tunnistan, ostan ma ta ilmselt ka ära ja võin sulle minu poolt hinnatud turuhinnaga edasi müüa.
Kui aga endale mõneks aastaks sõitmiseks A5C-d otsiks, sooviks ma sellisele autole ilmselt manuaalkasti, nelikvedu ja turboga (või V8) bensumootorit.
Lisaks võiks sportlik nahksisu (või alcantara) olla. Sel eutol on kõik see puudu, nii et ei pane mind paraku kulmugi kergitama. Kahtlemata saab ka
sellisega edukalt sõita, kuid minu silmis on sellise emotsiooniauto ostmine ainult välimuse põhjal analoogne endale ajudeta modelli naiseks (või
meheks) võtmisega. Aga eks maitsed ja tõekspidamised ole erinevad.
|
|
|
|