Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C6 3.0tdi 171kw hommikune kigin. (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2283)
kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C7 4.0 V8 396kw

postitati 26.02.18 13:31 Tsiteeri
A6 C6 3.0tdi 171kw hommikune kigin.

Tere.
Võibolla ei ole just suurem probleem kuid kuna olen alles värske omanik siis tekib ikka küsimusi.
Ühesõnaga olen viimased päevad kui hommikuti on -15 kraadi jne siis peale käivitust on paras kigin kuskil max 5 sekundit.
Kas asi on rihmapingutis? või on veel miskit mis seda tekidada võib?

Seda juhtub vaid hommikul esimesel käivitamisel ja siis kui ikka külma üle -10 vähemalt. Edasi pole päeva jooksul täheldanud seda häält.

Suur tänu kõigile kaasamõtlejatele ja vastajatele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 26.02.18 14:09 Tsiteeri

Normaalne see pole, väljend kigin on väga üldine, seega pead kellegil kes midagi reaalselt teab neist mootoreist kuulata laskma. Kett teeb pigem kõrinat mitte kiginat :D

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.18 14:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Normaalne see pole, väljend kigin on väga üldine, seega pead kellegil kes midagi reaalselt teab neist mootoreist kuulata laskma. Kett teeb pigem kõrinat mitte kiginat :D

Ketiga see kigin vaevalt seotud on sest see hääl tuleb ikka mootori eest otsast.
genekas roolivõim ja kõik jooksevad eest ju ühe rihmaga eks? igatahes kuskilt sealt see kigin tuleb aga ennem kui saad aru täpselt kuskohast on vaikus ja kõik. endale tundus et hääl jäi rohkem juhipoolsesse äärde.

Raske on ka kellegile seda kuulata lasta kui seda tekib vaid peale öö otsa seismist ja kõvema miinus kraadiga. kui selline -12 ja soojem oli siis polnud midagi kuulda.

Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.18 15:56 Tsiteeri

Olen ise ka värske a6 omanik nüüd ja minu omal on täpselt sama asi küljes julgen pakkuda. Mootoriks küll 2.7TDI aga see ju pmtl sama asi. Minu omal on asi igatahes mingis rullikus. Kui mootor väga kurjaks ajada siis on sõidu ajal kõrgetel pööretel ka kuulda, et mingi rullik ei ole kõige paremas seisukorras. Nädalalõpus tegelen sellega siis võin raporteerida. Sitt uudis on see, et ilmselt tuleb nina eest nihutada, et seal kuhugi normaalselt ligi pääseda.::(

audisell
huviline

Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant Bitdi 2013 & Tiguan 4motion

postitati 26.02.18 16:04 Tsiteeri

Siin teemas lahatud probleemi, ehk abiks http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=105339&page=1&highlight=rooliv%F5imu%20l%F5dvik#pid740590

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.18 16:24 Tsiteeri

Tuli meelde, et tegin isegi kiire video hommikul käivitamisest kui väljas -22 oli. Ilmselt tuleb see ikka roolivõimupumbast siis kui seda teemat lugeda.
https://drive.google.com/open?id=1rLoKynQlqeYzqJk5WVDnrCy0sZwtIK63

kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.18 18:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Stych
Tuli meelde, et tegin isegi kiire video hommikul käivitamisest kui väljas -22 oli. Ilmselt tuleb see ikka roolivõimupumbast siis kui seda teemat lugeda.
https://drive.google.com/open?id=1rLoKynQlqeYzqJk5WVDnrCy0sZwtIK63

Ok peale selle video vaatamist/kuulamist olen 99% kindel et roolivõim teeb seda häält. Tsekin õlitasemed ja asjad üle aga nagu aru saan siis muud väga teha pole.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 26.02.18 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kresetnjak
Ok peale selle video vaatamist/kuulamist olen 99% kindel et roolivõim teeb seda häält. Tsekin õlitasemed ja asjad üle aga nagu aru saan siis muud väga teha pole.

Võid proovida ka õlivahetust. Kindlasti tuleb sinna sisse valada ikka õige vedelik.
Õlipaagi imitorul peaks olema peenike sõel ees, selle võiks kah igaks juhuks üle vaadata.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.18 18:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat:

Võid proovida ka õlivahetust. Kindlasti tuleb sinna sisse valada ikka õige vedelik.
Õlipaagi imitorul peaks olema peenike sõel ees, selle võiks kah igaks juhuks üle vaadata.

Järgmisel nädalal plaanis nkn minna ketikaane tihendeid vahetama siis lasen selle õli ka ära vahetada juba. tänud.

kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.18 16:06 Tsiteeri

nagu ma aru saan targast interneedusest siis roolivõim tahab G 002 000 õli või CHF 11s?
Kas peale esinduse ka keegi neid müüb? automaailm jne jne
Ning mis liitri hind ka on?

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 28.02.18 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
nagu ma aru saan targast interneedusest siis roolivõim tahab G 002 000 õli või CHF 11s?
Kas peale esinduse ka keegi neid müüb? automaailm jne jne
Ning mis liitri hind ka on?

G002000 on vana kood ja vist sellega enam ei leia. G004000 on uus, autopoed soovitavad inimestele tavaliselt sünti oma kataloogide järgi, mina paneks rohelist mineraali, Febi pakendatud näiteks. Valge purk rohelise korgiga, liitri hind jäi alla 10 eur, kui õigesti mäletan.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rendoqoz
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.18 16:55 Tsiteeri

https://aeromotors.ee/kataloog/search/99906161/

Äärmiselt odav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.18 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
G002000 on vana kood ja vist sellega enam ei leia. G004000 on uus, autopoed soovitavad inimestele tavaliselt sünti oma kataloogide järgi, mina paneks rohelist mineraali, Febi pakendatud näiteks. Valge purk rohelise korgiga, liitri hind jäi alla 10 eur, kui õigesti mäletan.

Tänud. Lähen vuran homme hommikul automaailmast läbi ja uurin mis neil pakkuda on.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 28.02.18 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänud. Lähen vuran homme hommikul automaailmast läbi ja uurin mis neil pakkuda on.

Mina soovitan sisse valada seda, mida pott ja tootja soovitab. Igasugune suvaline kasemahl, tekitab korraliku salati kapoti all. Paar € kokkuhoidu ei vääri seda.
Loe läbi ka see teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64119

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
kresetnjak
huviline

Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.18 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat:

Mina soovitan sisse valada seda, mida pott ja tootja soovitab. Igasugune suvaline kasemahl, tekitab korraliku salati kapoti all. Paar € kokkuhoidu ei vääri seda.
Loe läbi ka see teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64119

ok tänud.
Lähen homme vaatan üle mida pott tahab. tean et õli tase on miinimumi peal ja nüüd -20 ma seda kortermaja ees küll ei taha vahetama kohe hakata.
pm kui pott nõuab mineraali siis seda võiks ju juurde ka kallata kuni järgmine nädal nkn lähen töökotta?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.7% - SQL: 60.3%]