Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 95.a.
postitati 05.07.05 18:07
Mis hääl see on?
Kui auto (95.a. B4 66 kw) külmalt käivitada, kostub kusagilt geneka rihma piirkonnast selline viu-viu-viu hääl nagu oleks mingi laager kuiv või
väsinud. Mõne aja möödudes (natuke sõita ja uuesti kuulates) seda heli enam pole. Kust see hääl võiks tulla? Kas peaks kahtlustama ka roolivõimu?
Teder
huviline
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage
postitati 08.07.05 18:10
Mul kiunub kah nüüd juba koguaeg Arvasin ise kah, et genekas kuid
tegelikult oli hoopis generaatori rihmaseib, mis on omadega otsas. Rihm vedas põhjaga mitte aga külgedega. Arvan et sul sama viga kuid võib ka muid
vigu olla. Proovi ilma geneka rihmata korra käima panna siis asi ju selge. Jõudu tööle!!
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
postitati 08.07.05 20:14
Tsitaat:
Algselt postitas: Teder
Mul kiunub kah nüüd juba koguaeg Arvasin ise kah, et genekas kuid
tegelikult oli hoopis generaatori rihmaseib, mis on omadega otsas. Rihm vedas põhjaga mitte aga külgedega. Arvan et sul sama viga kuid võib ka muid
vigu olla. Proovi ilma geneka rihmata korra käima panna siis asi ju selge. Jõudu tööle!!
no aga kui genekas vigane on siis seda ikka teada ei saa niimoodi kui ilma rihmata käima panna
aga pigem usun ka et kas rihm väsinud lihtsalt või siis rihma seib kulunud jah kuigi see viimane tundub veic kahtlane
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 11.07.05 05:37
Üldjuhul kipuks ka arvama, et rihm väsind või lõdva sutsu..kas niiskema ilmaga ruigab rohkem? Kuigi jah ka seibi ei saa välistada..aga mina alustaks
rihma vahetusega/või siis vastavalt rihma väljanägemisele pingutamisega.
geenius
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 95.a.
postitati 23.07.05 19:31
Seal on aga 2 rihma, kas siis mõlemad oleks vaja välja vahetada? Muuseas küsisin ka ühest teenindusest nõu ja sain vastuseks, et see hääl tuleb
niiskusest. Kust see niiskus sooja ilmaga tuleb
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.9% - SQL: 79.1%]