Tänan vastamast - täpselt seda viimast ma otsingi. Kuigi kui hakkan meenutama siis ega ma täpselt ei teagi, mis hammasrihma rullik mul seal vända
küljes täpselt on, ilmselt seesama originaal...jälle mõttekohtAsi selles,
et ehitab siin juba pikemat aega ühte b2q coupe 20vt strokerit. 3a ca tagasi Astro-Motos laoti kompott kokku koos disla ploki puurimise, vända
tasakaalustamise ja ülemise otsa tegemisega, sepissisu läks jämeda kepsuga sisse jne. Hammasrihma ringi ladus ka Puhmas kokku. See toimib. Progeaju on
ka külge aretatud, turbo ja vahejahutiring, kütte pool jms kah. Kone teeb häält lausa. Juhe hakkab aga vaikselt kokku jooksma teise rihmavärgiga...
üritaks nagu AAN-i kiilrihmasüsteemi peale aretada. Olemas on AAN rv pump, genekas, pingutusrull AAN-i oma ja praegu AEL tdi vända otsaratas, mis
ilmselt siia kompotti ei sobi ja tuleb asendada selle sama viimase AAN-i omaga, mida kuskilt kätte ei saa(e-bay on tühi-mis-tühi)... seega kui
kellelgi siin peaks olema inffi mõne AAN-i otsaratta asukoha kohta, oleksin väga tänulik kui mõne vihje saab. See 034-st tellimine võtab kah ilmselt
jälle kuu-paar aega, nende vidinate ootamisest võiks raamatu kirjutada
Ühesõnaga ostaks ära kui mõnel on. Eks siis vaatab, mis pikkusega rihm ja kuidas.
5126218 - Erki
|