Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: c6 mis firma õõtsad (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1997)
oll555
huviline

Registreerunud 08.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.17 18:21 Tsiteeri
c6 mis firma õõtsad

Selline mure.et mis tootja esimesi õõtsasid võiks soetada.
Mis võiks kesta 2 aastat või 40tuh.
Mis kogemused teil?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
operax
huviline

Registreerunud 24.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: a4 b7 3.0tdi

postitati 20.09.17 18:22 Tsiteeri

lemförder

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
oll555
huviline

Registreerunud 08.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.17 19:11 Tsiteeri

löm. kvaliteet pidi viimasel ajal langenud olema ja ei vääri oma hinda enam .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
commodore
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro, C6 quattro, Passat B8 4motion 280hp

postitati 20.09.17 20:22 Tsiteeri

Ise olen kasutanud TRW toodangut. Úks õôts on vastu pidanud 2 aastat ja ca 50 tuhat km. Teine TRW õõts ei pidanud poolt aastatki vastu ja lāheb garantiisse. Suht joppamise asi. Sportlikust huvist proovisin praegu Moog õõtsa- nāis nāis kaua vastu peab(ilmselt mitte kaua).

operax
huviline

Registreerunud 24.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: a4 b7 3.0tdi

postitati 21.09.17 18:04 Tsiteeri

Pole aru saanud kvaliteedi langusest, terve esisillakomplekt sai kunagi üleeelmisel aastal vahetatud ja 60k ok olnud, kruusateid iga päev.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 21.09.17 18:56 Tsiteeri

Üks tuttav varuosade poest soovitas mulle kunagi Moogi pulkasid, kuna ma olen üsna hinnatundlik ostja, siis nendel pidi olema kvaliteet ja hind üsna ok. Nüüd veebruaris saab 2 aastat sõidetud ja esisillas on pisike kobin sees aga kaldun arvama, et see on mõni vahetamata jäänud õõtsadest, sest mul paar tükki jäid vahetamata. Kiman üsna palju kehva kruusateed ka ja ega eriti ei viitsi uimerdada.

Remondin Audide led tulesid. 56711785
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.17 20:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: operax
Pole aru saanud kvaliteedi langusest, terve esisillakomplekt sai kunagi üleeelmisel aastal vahetatud ja 60k ok olnud, kruusateid iga päev.

Samas mul käesolevast aastast kogemus, kus kaks uut "lemförderi" amordi tugilaagrit olid praagid ja hakkasid esimesel kilomeetril kolisema.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 22.09.17 04:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: twistY
Tsitaat:
Algselt postitas: operax

Samas mul käesolevast aastast kogemus, kus kaks uut "lemförderi" amordi tugilaagrit olid praagid ja hakkasid esimesel kilomeetril kolisema.

Äi vahetas a4 b5-l ka kogu esisilla remont komplektiga välja Lemförderi oma. Ühel pool hakkas paari kuu pärast kolisema. Nüüd sai uuesti vahetatud ja 6 kuud vaikust olnud. Eks see suht joppamise asi jah. Enda c6-l ka trw ja ei kurda. Ainult üks ketas läks maru kiiresti kõveraks.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
wolly
huviline

Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.17 08:47 Tsiteeri

Omast kogemusest võin öelda, et kui olen pannud uusi õõtsasid külge, siis olen alati maha võtnud sarniiri tolmukatted ja määret juurde pannud, mõnel uuel pm seal määret polegi. On ka kogemused olemas pulkadega, mis paari kuuga tümad on just tänu ülivähesele määrdele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.09.17 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wolly
Omast kogemusest võin öelda, et kui olen pannud uusi õõtsasid külge, siis olen alati maha võtnud sarniiri tolmukatted ja määret juurde pannud, mõnel uuel pm seal määret polegi. On ka kogemused olemas pulkadega, mis paari kuuga tümad on just tänu ülivähesele määrdele.

Ma pole samuti oma kätega masinatele külge keeratavaid liigendeid iial otse karbiks auto külge keeranud. See on probleem olnud aastaid ja jätkub siiani nagu ka ~kuu aega tagasi erinevate tootjate vidinatest kogu esisillaga seonduv välja sai vahetatud ühel pigem küll juba vanaraua klassi kuuluval isendil (läbis küll puhtalt ülevaatuse ja nüüd sõidab jälle ringi). Veider on lihtsalt läbi aegade olnud vaadata kui nö. kvaliteettootel pole isegi "hernetera" kuskil ja mingil kolmandal tootjal on suhteliselt adekvaatselt määret lisatud katte alla :(. Mingit statistikat või soovitusi kahjuks anda küll ei oska, kuna samade tootjate liigendid on erinevatel aegadel samuti väga erinevalt vastu pidanud. Omal rahakotil tulevikus teada saamine, kas siis üks või teine otsus oli mõistlik (samas selle teadmisega pole suht midagi peale hakata). Ja no nendest liigenditest ma parem ei rääkiks üldse, mis juba tehasest on auto külge "pea alaspidi" istutatud :D. Mina ei eelista kahjuks enam mitte ühtegi tootjat selles valdkonnas :(.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 22.09.17 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wolly

Mul kogemus, kus autoTEHASELE esiratta laagri tarnija on määrdega koonerdanud. Igal viiendal autol läks rattalaager esimese 50t garantiisse. Siis pandi jällegi tehase oma, mis ei samuti kestnud.
Hiljem, kui nad kõik garantiialt juba väljas, hakati B osa kasutama ja see kestis hästi, oma paarsada tuhat nagu normaalne laager ikka.

Pekkis laagril kummitihendid maha võttes oli näha, et kuulid sees kõik purukuivad.
Seega, ise hea määrdega ülemäärimine pole üldsegi paha mõte.
Täisautopede puuriks veel šharniirile alla augu ka ja paigaldaks koonuskeermega määrdenipli, poleks ka paha mõte. (kui ON metall seal, paljudel on juba ju plastkaan)

.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oll555
huviline

Registreerunud 08.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.17 16:49 Tsiteeri

Läksid trw õõtsad,eks paistab siis kaua kestavad.

AloL
klubiliige

Registreerunud 13.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 TFSI

postitati 23.09.17 06:07 Tsiteeri

Panin enda A6 C6'le 1,5a tagasi (ehk siis 20 000km tagasi) ülemised kõik 4 esisilla õõtshooba Febi Bilsteini omad. Siiamaani kestavad ja on korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.8% - SQL: 66.2%]