Endal olemas B4 kohta nii venekeelne kui ka saksakeelne remondiraamat. Saksakeelne on palju asjalikum ja kvaliteestem kui vene oma aga vene omas jälle
värviline elektriskeem sees!
Algul oli ka plaanis Haynes osta aga nende valikus kahjuks B4 raamatut ei ole ja nad ka ei plaani seda tegema hakata,sest nende arvates maailmas liiga
vähe B4-jasid!
Saksakeelse B4 raamatu tellisin sellisest kohast nagu:
Raamatupood Krisostomus
Minu arvates üks Eesti parima teenindusega firmasid!
Otsisin netist välja millist raamatut ma endale soovin. (Välismaalt raamatut tellides on väga tähtis teada konkreetse raamatu ISBN numbrit, mis on
igale raamatule ainulaadne. Selle numbri järgi saab raamatudi kõige lihtsamini välismaalt tellida.)
Saatsin mulle vajaliku raamatu andmetega ja oma kontaktandmetegea e-maili kriso-sse ja juba paari minuti pärast helistati mulle,et raamat nende
kaudu täiesti saadaval ja kas nad tellivad selle raamatu minu jaoks ära. Raamatu Eestisse saatmine võttis küll mõned nädalad aega aga ma olin sellega
arvestanud. Kuigi see firma asub ise Tartus saadab ta kõik tellitud raamatud üle Eesti sinna kuhu just soovitakse!
Neil A4 remondiraamat ilusasti tellimisnimekirjas olemas:
AUDI A4 remondiraamat
Mina soovitaksin küll selle firma kaudu remondiraamatu tellida,sest teenindus oli küll üks viisakamaid ja kiiremaid!
|