Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Minu lugu 01.06.2005 (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 3743)
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.05 11:00 Tsiteeri
Minu lugu 01.06.2005

Niisiis olen rahulikult kodus, nokitsen midagi, helistab naine: et tal varastati tööjuurest jope koos autovõtmetega ning ühtlasi ka minu kuu aega tagasi soetatud auto. Naine töötab siis ühes kaubanduskeskuses ühes poes, jope läks tagaruumist. Helistasin menti ja hakkasin linna poole uhama, kuna elan maal. Poole tunni pärast helistati mendist ning öeldi, et auto arvatavasti leitud, mul nii :o Ja selgus, et oli sellega jõutud kalamaja ühe suure korrusmaja hoovi ning hakati numbreid maha kruvima, märkas seda inimsaasta keegi valvas kodanik, helistas pollarisse ja auto ma kätte saingi. Auto on igati korras ja terve, aint muusikat pole enam. Kuna läks koos võtme ja signa puldiga, läheb homme vahetusse lukud, signa ja lisanduvad kõikvõimalikud vargavastased seadmed (enne neid polnud) Nii et sel päeval mul kohe ei vedanud, aga samas...Seega siit moraal - peab kõikvõimalikud võtmed, rahakotid, telefonid ja muu kraami oma kere külge siduma ja siis kolina saatel ringi töllerdama nagu mingi tola.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 05.06.05 11:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Nii et sel päeval mul kohe ei vedanud,

:o

Minuarust sul küll vedas ja kohe mitte vähe ...

Hea et ka mõned valvsad kodanikud meil veel siin EV alles on :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.05 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:

:o

Minuarust sul küll vedas ja kohe mitte vähe ...

Hea et ka mõned valvsad kodanikud meil veel siin EV alles on :)
Jah just, see on kahe otsaga asi, poleks seda asja toimunud, oleksin võinud 4-5 kEEK osta midagi melepärast või kasulikku, oleksin säästnud närve ja oleks kuklas vähem halle karvu. Aga loomulikult vedas ja olen õnnelik, et auto kodus ja terve. Sellised inimesed on maailmaparimad, kes teatavad politseisse kahtluste korral.

mostwanted
huviline

Registreerunud 24.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 2,8

postitati 05.06.05 12:58 Tsiteeri

...oleksin võinud 4-5 kEEK osta midagi melepärast või kasulikku...

elus korra tahaks osta naisele kalli kasuka...a ei saa:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.05 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mostwanted
...oleksin võinud 4-5 kEEK osta midagi melepärast või kasulikku...

elus korra tahaks osta naisele kalli kasuka...a ei saa:)
Vedas et oli mõnesajakroonine jope naisel mitte uhke kasukas:D...see tuleb ka ju nüüd osta :o

madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 05.06.05 13:29 Tsiteeri

Kaabakad saadi kätte? Huvitav mis tüübi olid, prohvid või läks lõbusõiduks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.05 14:28 Tsiteeri

Kaabakad olid mentide saabudes nelja tuule suunas läinud. Arvatavasti sooviti siiski edaspidi see mulle tagasi müüa, makk oli läinud ja küljes olid mingi suvalise sierra numbrid.
Kuigi jah tegemist võis olla tavalise narkari närakaga, sest läinud olid ka minu väga vanad ning naise suht head päikeseprillid ja mu sõbra vanad tööriided tagaistmelt. Supakas oli alles - ju see oli liiga raske kohe kaasa haarata. Supaka kõrvalt olid aga läinud tulekustuti, "täkujuhtmed", pakk töökindaid.

madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 05.06.05 15:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Timo
Kaabakad olid mentide saabudes nelja tuule suunas läinud. Arvatavasti sooviti siiski edaspidi see mulle tagasi müüa, makk oli läinud ja küljes olid mingi suvalise sierra numbrid.
Kuigi jah tegemist võis olla tavalise narkari närakaga, sest läinud olid ka minu väga vanad ning naise suht head päikeseprillid ja mu sõbra vanad tööriided tagaistmelt. Supakas oli alles - ju see oli liiga raske kohe kaasa haarata. Supaka kõrvalt olid aga läinud tulekustuti, "täkujuhtmed", pakk töökindaid.

Njah tont teab siis mis ahvidega seal tegu oli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 05.06.05 16:13 Tsiteeri

Äkki avaldad mulle selle tänava ja maja nr, kus auto leiti. Olen elu aeg kalamajas elanud ja tahaks ka teada, kes-kus millega tegeleb. Äkki mõni enda lapsepõlve sõber näiteks :) Saada aadress Ps'iga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 05.06.05 17:47 Tsiteeri

Ma ka Kalamaja elanik juba üle 10a. nii, et kui võimalik siis pane mulle ka privasse tänava nimi ja maja number, kus auto kätte said.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 05.06.05 20:35 Tsiteeri

tõstke siis juba suletud ringile see topic ja rääkigem lähemalt, isegi kalamajast ja selline informatsioon oleks tänuväärt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 05.06.05 21:08 Tsiteeri

Nu minu arvates võlgned Kalamaja elanikele suuri kummardusi (nagu moslemid allahi poole););):D.
Investeering auto ärandamis kindlusesse pole raisatud raha.
Ise arvan, et pisisulid olid su auto juba nii öelda tagasi müüjatele teatud pappi eest ära andnud.
Muide ise autovargustega ei tegele, kuid venna auto läks samuti korterivaraste saagiks korter---->võti---->auto. JAa hiljem tagasimüügi üritus.

Satan will claim my soul.
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.05 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mth
tõstke siis juba suletud ringile see topic ja rääkigem lähemalt, isegi kalamajast ja selline informatsioon oleks tänuväärt.
Ärme ikka tõsta seda teemat kuskile, ma pole piisavalt usaldusväärne veel et Teie auto pilte vaadata või privaatsetes teemades kaasa rääkida. ;)

hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 06.06.05 08:51 Tsiteeri

ise ka kalamajas ja tahaks ka teada kus kohas need asjad kyll toimuvad siin

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s

postitati 10.07.05 18:34 Tsiteeri

Oleks ka asjast huvitatud ja olen ka eluaegne kalamaja elanik olnud,küll hetkel mitte,aga iga päev saab vähemalt korra käidud.

Quattro.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.07.05 14:55 Tsiteeri

Maksuameti ümbrus

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.7% - SQL: 61.3%]