Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Otsin vana kooli Audi 80 elektriskeemi (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2101)
Maakas
huviline

Registreerunud 01.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3 '87; Audi 80 1,6 '83

postitati 01.06.05 08:31 Tsiteeri
Otsin vana kooli Audi 80 elektriskeemi

Tere!
Mure järgmine, et oleks tarvis 1983. aasta väljalaske Audi 80 elektriskeemi. Oskab ehk keegi soovitada, kust seda saaks elektroonilisel kujul? Või on mõni hea inimene nõus enda oma skännima ja üles panema kusagile?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 26.01.06 09:17 Tsiteeri

Upitan vana teemat. On keegi vahepeal sellise asja leidnud?
Vaja on '84 80 Quattrole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.01.06 13:23 Tsiteeri

Ma sain siit väga paljus abi 83.a. typ85 coupe osas. Pole küll 1:1, aga paljud jubinad kattuvad või annavad enam vähem ettekujutuse.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.06 14:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ma sain siit väga paljus abi 83.a. typ85 coupe osas. Pole küll 1:1, aga paljud jubinad kattuvad või annavad enam vähem ettekujutuse.

Tänud lingi eest. Esmasel uurimisel geneka ja starteri osa küll täielikult ei klapi, kuid midagi siiski sealt saab. Eks ülejäänud osa vaatan siis, kui sinnani jõuan ükskord.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.01.06 23:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur4
Tsitaat:
Algselt postitas: kps

Tänud lingi eest. Esmasel uurimisel geneka ja starteri osa küll täielikult ei klapi, kuid midagi siiski sealt saab. Eks ülejäänud osa vaatan siis, kui sinnani jõuan ükskord.

Veel üks link vene keeles, mõnest kohast loetamatu, aga abiks ikka "vana kooli" auto omanikule :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 27.01.06 00:21 Tsiteeri

Tartu Linna (mitte ülikooli) raamatukogus olid varem need skeemid täiesti olemas. Tegelikult on need mul ka paljundatult kusagil kodus (st Eestis, mitte siin kus praegu elan), aga nende leidmisega võib tekkida mõningaid probleeme;)

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.06 06:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kpsVeel üks link vene keeles, mõnest kohast loetamatu, aga abiks ikka "vana kooli" auto omanikule :)

Vaatasin läbi ja peale elektriskeemide (mulle tundus sobivat mudeliaasta 85 variant) on seal palju muudki kasulikku.

Tsitaat:

Tartu Linna (mitte ülikooli) raamatukogus olid varem need skeemid täiesti olemas. Tegelikult on need mul ka paljundatult kusagil kodus (st Eestis, mitte siin kus praegu elan), aga nende leidmisega võib tekkida mõningaid probleeme

Tartusse on mul natuke kauge minna nende pärast. Aga kui nad juhtuvad näppu sattuma, siis anna teada. Vaataks heameelega needki üle.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 28.6% - SQL: 71.4%]