Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Punkt üks: igasugu LED tilulilude ja "angel eye"-de teema on nii soliidses eas Audi küljes täiesti võõrkeha.
Punk kaks: üldjuhul on kõik nende "uute ja uhkete" tulede lähitulesi kirunud ja varem või hiljem jõudnud ringiga tagasi originaalide juurde.
Tahad midagi, mis sobiks autole, muudaks auto natuke värskemaks ja näeksid pimedas sõita ilma, et peaks taskulambiga lisaks teed valgustama, siis osta
sellised tuled. Pane sinna sisse näiteks Morimoto
Bi-Xenon H1 ja osta sinna sisse korralikud halogeen pirnid. On kõik seadustega kooskõlas, ööst saab päev ja auto näeb prestiisne välja.
|
Ma olen neid S2 - he tulesid kah luuranud, aga harjumine mõttega, et tuledepaar maksab sama palju, kui mu B3 Coupe turuväärtus hetkel on, nõuab pisut
aega...
Aga ilmselt teist teed ei ole, jah.
Need "star trekid" tõesti vanale autole ei sobi ja vaevalt nad midagi näitavad ka, keegi on nad ju põlve otsas kuskil kaugel idas valmis teinud.
Inseneri, kes tuledest ja valgusvihkudest midagi jagab ja 10k€ palka saab (nagu Hellas ntx) polnud isegi 1000 km raadiuses kedagi...
Aga miks Coupe omad ei meeldi? Ma värvisin end omad seest kroomvärviga üle ja isegi sipsa paremini hakkasid näitama. Isegi oma 10,5 Voldiga, mis
originaalis pirnideni jõuab, see töö on veel ka vaja ära teha.
(kui otse aku pealt pirnile 13,5V lisaks anda, vilguvad nagu suunatuled võrreldes originaalpingega)
|
|