spool
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.16 14:10
|
|
|
A6 C4 TDIQ Tallinnas "Jürgen Schultz & Partnetrs"
On keegi käinud vaatamas järgmist sõidukit: http://www.auto24.ee/used/2293456
Üks ilusamaid ja siledamaid C4Q-si mida mu silm näinud on aga müüja äratab kahtlust veidi.
Ehk oskab keegi kohalik midagi pajatada?
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 11.07.16 14:49
|
|
|
Mitte veidi vaid ikka täiega.
Miks peaks üks normaalne inimene normaalse auto müümisel võtma endale mingi kõnekaardi numbri?
Nagunii on ju kõigil lepingud olemas.
Siis peaks, kui tegu on pihta pandud, uppunud, kahest kokkuehitatud, mootorivahetatud vms autoga.
Roolist ju lähedalt pilti ka pole.
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 11.07.16 15:40
|
|
|
Kui reaalselt korralik ja reg. eelne akt mnt ametis tehtud, siis mis siin karta?
Ja auto24 pakub ise ka võimalust kasutada "kõnekaadri numbrit" pisikese lisatasu eest.
|
|
|
|
spool
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.16 06:15
|
|
|
Kas selle akti peaks siis tegema see isik/ettevõte, kes on auto importinud?
|
|
|
atsee
huviline
Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 1,9 TDI
|
postitati 15.07.16 21:15
|
|
|
Helistasin ka kuulutusele ja väideti mulle, et 7 inimest on juba enne mind ühendust võtnud. Ütles vaid, et müügis on kaks C4 quattrot, üks hall ja
teine see sama mis kuulutuses. Kuulutuses olev auto pidi saabuma alles 17.07 hommikul ning eelmainitud hall pidi olema juba Tallinnas olemas. Sõidukid
pidid olema heas korras, jutu järgi siiski ei tasu uut autot otsima minna, mõlemal pidi nokitsemist vaja minema.
|
|
|
Foshow
huviline
Registreerunud 15.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.5TDI 85kw ABP, Audi A6 avant 2.5tdi 103kw quattro
|
postitati 16.07.16 08:54
|
|
|
Olen antud isikuga suhelnud mitu päeva juba, ja täna on plaan sularahaga kohale minna. Auto tausta olen uurinud kõikvõimalikest kohtadest kuid midagi
konkreetset pole selgunud vähemalt kuulutuses oleva vin koodi põhjal. Üks foorumis kurikuulus on väidetavalt ka tema käest autosid ostnud ja audidest
ta justkui jagaks.
Oma silm on kuningas ja lähen viskan pilgu peale. P.s mul on eelisjärjekord kuna võtsin esimesena ühendust
|
|
|
Foshow
huviline
Registreerunud 15.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.16 20:08
|
|
|
Hall
link!
|
|
|
spool
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.16 10:03
|
|
|
See hall on juba pikemat aega müügis olnud. Kas tõid tumeda ära?
|
|
|
Foshow
huviline
Registreerunud 15.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.16 19:18
|
|
|
Jah musta tõin ära, ja olen ostuga üldiselt rahul. Ise olin tööl ja elukaaslane käis järel, ostsin suht põrsa kotis:p.
Sõidab ilusti, natuke tossab, ja nipet-näpet tegemist leiab aga üldpilt on viisakas. Kere oli väga sile, rooste puudub, kerel üks pisike mõlk ja üks
väike kivitäke. Kliima töötab, webasto töötab, veermik, pidurid jne korras.
Vead mis leidnud olen: klaasipesu vedeliku surve veidi madal, tagumine kojamees ei suru vastu klaasi, pagasiruumi 3-osaline kate räbal, kliima
juhtimine kiilub aeg-ajalt kinni, telefoni juhe puruks, tossab veidi ja üks mõlk ja kivitäke
Need pisiasjad välja arvata siis on aus pill. Eks selgub kas arkis ka kõik sujub.
|
|
|