Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi a4 b5 kliimaploki külmjoodete ületegemine (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 960)
educk
huviline

Registreerunud 17.05.16
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.16 17:51 Tsiteeri
Audi a4 b5 kliimaploki külmjoodete ületegemine

1996 aasta audi a4, kliima ekraanil tuli põleb sees, pirnid pole läbi. Külmjooted on ja mõnes kohas on praod ka veel, hetkel näitab vahepeal numbreid veel aga kui näiteks temperatuuri muudad või vahest käima paned siis lihtsalt lõpetab töö ja näed punast taustavalgust. Ise ma seda tööd ei saa teha pole vahendeid ega ka oskusi, kas keegi teab kohta kuhu ma saaks selle ploki viia harjumaal, et mõistliku hinna eest keegi korda teeks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 17.05.16 17:56 Tsiteeri

Võta see vigane välja autost, saad sealt pealt koodi ja romulast töötava, tuleb lihtsam ja odavam.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
educk
huviline

Registreerunud 17.05.16
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.16 18:57 Tsiteeri

Nii ma mõtlesin ise ka, kuid siis väitis üks eelnev a4 omanik, et ta vahetas 2 korda seda kuna need külmjooted on igal ja tuleks korda teha siis kestab ka mõnda aega, romulast ostes ma ei tea ka kas see on 100% töötav, mul endal ka vahepeal tundub nagu kõik oleks super aga siis 30 minutit hiljem on punane tuli ainult.

spartel
huviline

Registreerunud 21.06.15
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 Avant 1.8TQ, Audi A4 B5 1.8TQ

postitati 17.05.16 22:56 Tsiteeri

Soovitan sul keskkonsool lahti jätta ja saad romulas kohe proovida. Endal nuppude valgustus ei tööta - polnud pirnide viga ka. Ise üritan igal võimalusel alati kasutatud asja proovida. Näiteks siis VAG-i romulas alles kolmanda korraga toodi mulle töötav kojameeste mootor.

Kaar3l
huviline

Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI Quattro

postitati 18.05.16 04:37 Tsiteeri

Ise olen jootnud mõned c4 kliimad üle. Kõik on ilusti töötavad. Kui kolb käes püsib, siis on 20 minutit nokitsemist. Lammutusest ma kardan, et võid samasuguse saada, millel tuleb jooted üle teha.

quattrodiisel
huviline

Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B7 TDI Quattro

postitati 18.05.16 06:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaar3l
Ise olen jootnud mõned c4 kliimad üle. Kõik on ilusti töötavad. Kui kolb käes püsib, siis on 20 minutit nokitsemist. Lammutusest ma kardan, et võid samasuguse saada, millel tuleb jooted üle teha.

Kindlalt ennem enda oma lahtivõtta ja üle joota. On toodud romulast neid plokke ja osad on ikka väga jubedad seest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.6% - SQL: 62.4%]