Pealkiri: Audi a4 b5 kliimaploki külmjoodete ületegemine
(Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1014)
educk
huviline
Registreerunud 17.05.16
Kasutaja on eemal
postitati 17.05.16 17:51
Audi a4 b5 kliimaploki külmjoodete ületegemine
1996 aasta audi a4, kliima ekraanil tuli põleb sees, pirnid pole läbi. Külmjooted on ja mõnes kohas on praod ka veel, hetkel näitab vahepeal numbreid
veel aga kui näiteks temperatuuri muudad või vahest käima paned siis lihtsalt lõpetab töö ja näed punast taustavalgust. Ise ma seda tööd ei saa teha
pole vahendeid ega ka oskusi, kas keegi teab kohta kuhu ma saaks selle ploki viia harjumaal, et mõistliku hinna eest keegi korda teeks.
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
postitati 17.05.16 17:56
Võta see vigane välja autost, saad sealt pealt koodi ja romulast töötava, tuleb lihtsam ja odavam.
Nii ma mõtlesin ise ka, kuid siis väitis üks eelnev a4 omanik, et ta vahetas 2 korda seda kuna need külmjooted on igal ja tuleks korda teha siis
kestab ka mõnda aega, romulast ostes ma ei tea ka kas see on 100% töötav, mul endal ka vahepeal tundub nagu kõik oleks super aga siis 30 minutit
hiljem on punane tuli ainult.
spartel
huviline
Registreerunud 21.06.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 Avant 1.8TQ, Audi A4 B5 1.8TQ
postitati 17.05.16 22:56
Soovitan sul keskkonsool lahti jätta ja saad romulas kohe proovida. Endal nuppude valgustus ei tööta - polnud pirnide viga ka. Ise üritan igal
võimalusel alati kasutatud asja proovida. Näiteks siis VAG-i romulas alles kolmanda korraga toodi mulle töötav kojameeste mootor.
Kaar3l
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Quattro
postitati 18.05.16 04:37
Ise olen jootnud mõned c4 kliimad üle. Kõik on ilusti töötavad. Kui kolb käes püsib, siis on 20 minutit nokitsemist. Lammutusest ma kardan, et võid
samasuguse saada, millel tuleb jooted üle teha.
quattrodiisel
huviline
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
postitati 18.05.16 06:03
Tsitaat:
Algselt postitas: Kaar3l
Ise olen jootnud mõned c4 kliimad üle. Kõik on ilusti töötavad. Kui kolb käes püsib, siis on 20 minutit nokitsemist. Lammutusest ma kardan, et võid
samasuguse saada, millel tuleb jooted üle teha.
Kindlalt ennem enda oma lahtivõtta ja üle joota. On toodud romulast neid plokke ja osad on ikka väga jubedad seest.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.8% - SQL: 85.2%]