raylj
huviline
Registreerunud 29.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3l 100kW
|
postitati 24.05.03 12:58
|
|
|
Tuled ja märgusignaal
Mure selline, et kui auto ostsin siin eelmine nädal siis töötas see tulede märgusignaal kui tuled põlema jätsin ja võtme lukus ära võtsin aga enam ei
tööta. Unustan tuled põlema ja võtan süütmevõtme välja ja vaikus (ennem hakkas plärisema). Mis viga võib olla? Tegu audi 100-ga, (87a)
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 24.05.03 13:57
|
|
|
Sama lugu Audi 80 B4-ga
|
|
|
|
teritaja
huviline
Registreerunud 09.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2.5tdi 132kw q
|
postitati 24.05.03 14:56
|
|
|
salongi valgustuse lüliti jupsib, juhiuksel peaks asi olema kahe klemmiga, üks siis salongile teine mingile spiikerile mis undama hakkab kui tuled
sees, endal aitas selle vahetamine, oli teine ära väsinud ajapikku. või siis lihtsalt sul juhe lahti tulnud tolle julla küljest?
|
|
|
|
raylj
huviline
Registreerunud 29.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.03 18:42
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja teritaja
salongi valgustuse lüliti jupsib, juhiuksel peaks asi olema kahe klemmiga, üks siis salongile teine mingile spiikerile mis undama hakkab kui tuled
sees, endal aitas selle vahetamine, oli teine ära väsinud ajapikku. või siis lihtsalt sul juhe lahti tulnud tolle julla küljest? |
Huvitav küll kuidas need seotud on? väga naljakas aga vaatan kindlasti
üle
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
raylj
huviline
Registreerunud 29.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.03 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja tuumamees
Tsitaat: | Esialgne postitaja raylj
Huvitav küll kuidas need seotud on? väga naljakas aga vaatan kindlasti
üle |
Aga on ju seoutud, sest see signaal hakkab pinisema ainult siis, kui ukse lahti teed |
ei ole ikka küll nii. Kisama peab hakkama kui süütevõtme lukust välja võtad-nii oli mul kui ta veel töötas
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.03 19:48
|
|
|
ei ole ikka küll nii. Kisama peab hakkama kui süütevõtme lukust välja võtad-nii oli mul kui ta veel töötas |
Ok, võtad võtme süütelukust välja ja tuled on peal, millepeale ta sul siis karjuma hakkab sinuarust, kui ukse avad ?
Kuigi jah, võibolla siis 100-l ja 90-l süsteem teine, mul hakkab karjuma ainult siis, kui võti väljas, tuled peal ja avad ukse.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 24.05.03 19:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja tuumamees
ei ole ikka küll nii. Kisama peab hakkama kui süütevõtme lukust välja võtad-nii oli mul kui ta veel töötas |
Ok, võtad võtme süütelukust välja ja tuled on peal, millepeale ta sul siis karjuma hakkab sinuarust, kui ukse avad ?
Kuigi jah, võibolla siis 100-l ja 90-l süsteem teine, mul hakkab karjuma ainult siis, kui võti väljas, tuled peal ja avad ukse. |
mul täps samamoodi
ja neil on salongivalgustiga sama andur ja kaitse
|
|
|
|
maxwood
huviline
Registreerunud 24.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1997
|
postitati 24.05.03 20:00
|
|
|
Selge see et tegemist on nn. ukse anduriga. Sama süsteem on igal autol. Ise asi on see kuidas signaal andurist edasi antakse seda peab juba mööda
kaableid eidasi ajama.
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 10.06.03 07:21
|
|
|
Mure selline, et kui auto ostsin siin eelmine nädal siis töötas see tulede märgusignaal kui tuled põlema jätsin ja võtme lukus ära võtsin aga enam ei
tööta. Unustan tuled põlema ja võtan süütmevõtme välja ja vaikus (ennem hakkas plärisema). Mis viga võib olla? Tegu audi 100-ga, (87a)
|
Kas oled oma probleemile ka lahenduse leidnud? Kui jah, siis mis/kus viga oli?
Nimelt endal kavas samuti signaali töökord taastada .
Kui kellelgi kogemusi/teadmisi selle probleemi kohta, siis kõik info on teretulnud. Autoks B4 ja '93 aasta.
Ette tänades
|
|
|
|
ABK 92
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Cordoba
|
postitati 10.06.03 08:17
|
|
|
Mul ka sama jama, aga ukselüliti on korras s.t. valgusti töötab. Tean et rooli all on releede plokid, viga võib olla seal.
Võtsin omal selle lahti aga keegi "tarkpea" on seda tutkinud ja need juhtmed seal puntras mitte omal kohal resti sees. Nii et vist tuleb
elektriku juurde minna. Teab keegi mingit asjalikku elektrikut kes uuriks asja ja samas ei võtaks "hingehinda"
|
|
|
|
Valmar
huviline
Registreerunud 02.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.03 06:28
|
|
|
See pasuna relee peaks sul rooli all olema teiste relleede juures. Ta on teistest märgatavalt väiksem ja peal on ava kust see hääl välja tuleb. Kui
vahetada tahad siis Varuosaexperdis maksavad sellised jubinad 50 eeku. Vahetada tasub siis kui oled kindel, et ukse lülitid töökorras on
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 18.06.03 10:33
|
|
|
See on jah väike must plast relee,mis asub armatuuri taga.Mul undab ta siis ka kui tuled ei põle,võti süütest väljas,raadio mängib ja teed ukse
lahti.Vahest on pikapeale saba andnud.
|
|
|
ABK 92
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Cordoba
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 20.06.03 10:22
|
|
|
Mitte ei saanud aru.Minul on ta selline nagu tulede relee(must plastkorpusega).
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.03 11:30
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja maxwood
Selge see et tegemist on nn. ukse anduriga. Sama süsteem on igal autol. Ise asi on see kuidas signaal andurist edasi antakse seda peab juba mööda
kaableid eidasi ajama. |
võibolla sõltub autost. ntx mul hakkab kohe siis kisama, kui olen võtme välja võtnud
|
|
|