Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Halb kogemus oü Asket'iga Pärnust (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1864)
blauk
huviline

Registreerunud 20.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: coupé

postitati 04.05.05 22:29 Tsiteeri
Halb kogemus oü Asket'iga Pärnust

Lugu järgmine:
Auto katalüsaator lakkas töötamast, ülevaatus ei lasknud läbi ja kuna originaalvaruosa ei jaksa osta, lasin Pärnus oü Asket autoteeninduses autole universaalkatalüsaatori paigaldada. Maksis koos külge panemisega 1966 eek'u.
Ise olen suht võhik, ei osanud midagi karta ja Asket'ist mulle ka ei õeldud et tuleks mootorit kontrollida. Ise nad ka ei kontrollinud.

Umbes kuu aega hiljem, vähem kui 1000 km läbimist hakkas auto jupsima. Aeg-ajalt kadus mootorist jõud ja põhja alt kostus paugatusi, sumbutajast tuli imelikku tossu. Kui kõvasti gaasi anda siis ikka liikus. Põõrdusin Asket'isse rääkisin mis viga ja ütlesin et minu arvates põleb see katalüsaator tühjaks. Nemad vaatasid auto üle ja ütlesid et mingi õlirõhu voolik oli lahti olnud, nüüd on kõik korras, sõida edasi. Jällegi ei õeldud et peaksin kusagile mujale diagnostikasse minema. Kordan: õeldi et auto on korras.

Aga auto ei olnud korras, jama jätkus aeg-ajalt. Varsti põõrdusin uuesti Asket'isse. Siis teatati mulle järgmist: katalüsaator on tühjaks sulanud ja tehasegarantii ei kehti kuna viga on mootoris. Nüüd hakati kibekiirelt viga otsima ja hakati mulle hämama et küll on küünlad kulunud ja õhufilter läbi. Õiget põhjust nad ei osanud kordagi mainida.

Siis põõrdusin oma algatusel Bussiparki Tiisleri juurde, tema ütles kohe et lambda andur on läbi.

Kirjutasin Asket'ile siis avalduse Tarbijakaitse ameti jaoks, kirjutasin et kuna tänu nende tegemata tööle ja vassimisele kannatasin rahalist kahju, soovin selle hüvitamist.
Kuna ma polnud Asket'ile õelnud et viga oli katkises lambda anduris, (mis kontrollib kütuse ja õhu vahekorda küttesegus - katalüsaator sulas kuna põlemata kütus sinna sattus), siis nüüd vastati mulle juba uue põhjusena et ma olevat tankinud solkkütust, mis põhjustaski kõik selle jama ja katalüsaatori ülessulamise. Samuti väidavad nad nüüd et olevat mul soovitanud tookord, kui ma käisin jupsivat autot kontrollimas, pöörduda Bussipargi hoovil asuvasse diagnostikasse, kuna neil endil vastav aparatuur puudub. See on otsene vale, mulle ei soovitatud kusagile põõrduda, õeldi et auto on korras. Ja nii ülbed veel seal, valetavad näkku ja õigust jääb üle ka. Kui nad oleks mulle õelnud et peaksin kusagil laskma kontrollida, siis ma oleks seda ka teinud ja katalüsaator oleks terveks jäänud.

Uuriks lihtsalt et kas on kellelgi veel antud asutusega positiivseid/negatiivseid kogemusi?

Oskab keegi õelda kas on võimalik nende väide et solkkütus võib rikkuda sissepritsesüsteemi või mõne küünla, mille tagajärjel põlemata küttesegu katalüsaatorisse satub?

Endale tundub küll et need Asket'i vennikesed ei jaga seal eriti midagi aga ei julge seda ise tunnistada.

Tahaks ikkagi Tarbijakaitse ameti abil neid torkida, kuigi lootust raha tagasi saada vist ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.05 01:12 Tsiteeri

tarbijakaitsesse pöördu ikkagi
iseasi kas sinule otsest kasu sealt loota on, aga ehk säästad teisi kodanikke sellega jamast mis sellest asutusest tulla võib.
loodab siiski et ka sinul asjast kasu tuleb ja sa oma auto korda ikka saad ja ka mahavisatud raha tagasi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.05 04:20 Tsiteeri

Loomulikult pöördu tarbijakaitse poole. See ju täiesti tavaline kui hakkad neid sellega ähvardama hakkavad nemad teab mida hämama. Ja lambda korrasolekut saab tegelt enamvähem kontrollida igas viimses kui garaazis tavalise testriga (kusjuures, minuteada lambda otsa saamine sellist asja küll ei põhjusta??? masin töötab avariireziimis lihtsalt kui sealt õiget infot ei saa) Solkkütusega on ka see asi, et kui sa ikka tanklast tangid kütust (mida suuremosa inimesi ka teevad) ei saa sina kuidagi kindel olla mida sa sealt tankurist just saad.

allud
huviline

Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7

postitati 05.05.05 09:13 Tsiteeri

kõi sul on kytuse tsekk sel ajal ostetud kohast siis näita seda las teevad kontrolli tankale ka siis saab tõestada kas oli solk kytus või mitte

Pehme mööbli tootmine ja müük

Diivani voodid
www.empak.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rait008
huviline

Registreerunud 14.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.05 16:17 Tsiteeri

Kuna teema umbes samast asjast siis ei hakanud uut tegema ja trügin teemasse natukene:
Nimelt esmaspäeval sai keilas Kava Autos käidud sooviga oma -84 aasta 2,2turbo audi remonti viia (probleemiks siis mitte käivitumine - peale pikka tõmbamist siiski käivitub kuid siiski 3000 pööret on ülemine piir e. siis turbo tahatuleku ajani töötab mootor nagu peab). Peale veasümptomite kirjeldamist vaadati aga "mis sa siit otsid" näoga otsa ja öeldi et nii vana autoga me tegeleda EI VIITSI - ok auto ei ole just kõige uuem ja kaasaegsem aga sellegipoolest peaks iga autoremondi töökoda vastu võtma iga kliendi ja leidma mõlemale osapoolele sobiva lahenduse?
Siit tekkiski minu küsimus et kas oleks mõtet tarbijakaitseametit oma probleemiga tüüdata või asi sinna paika jätta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.05 16:36 Tsiteeri

Sellise asjaga kahjuks (vist) mõtet pöörduda pole, sest töökoda ei ole kohustatud sind sinna vastu võtma... võivad vabalt nt öelda, et meil ei ole sellise masina remontimiseks vastavat spetsialisti ja kõik. Saaks aru, et nad oleks sinu masina vastu võtnud, seda nädala paar (või kasvõi kuu paar) seda seal hoidnud "remontinud" siis miski arve teinud ja öeldnu, et meie seda korda ei saa ja enam siin näha ka ei taha.
Kahjuks on mõnigate kohtadega tõesti sellised lood :(

rait008
huviline

Registreerunud 14.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.05 17:02 Tsiteeri

Kuid siiski tegemist üldjoontes väga korraliku kohaga, oleks siis öeldud et kahjuks tõesti pole meil inimest kes suudaks/oskaks antud autot remontida,
niimoodi ülbelt vastata ei ole ka minuarust õige.
Kuna auto just sealkandis otsustas töölepingu lõpetada siis lootsin asja ka seal korda saada , nüüd asi natukene jama-peab ta kuidagi tallinnasse saama.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.05 06:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rait008
Kuid siiski tegemist üldjoontes väga korraliku kohaga, oleks siis öeldud et kahjuks tõesti pole meil inimest kes suudaks/oskaks antud autot remontida,
niimoodi ülbelt vastata ei ole ka minuarust õige.

Seda loomulikult... niimoodi ei tohiks vastata mitte ainuski kliendiga tegelev asutus/töötaja. Kuid sellist asja sa kahjuks tarbijakaitses ei vaidlusta... kui siis saad vaid kohalikule firma ülemusele teada anda oma kaebuse.

Teerull
huviline

Registreerunud 19.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Cross Polo; Trafic

postitati 11.05.05 07:25 Tsiteeri

Õlivahetus tasuta - kui arve kätte sain. siis seal kirjas lisaks õlile ja filtrile 25.- +18% km! Küsimise peale, mille eest - põhjakaitse eemaldamine, aga miks enne ei öelnud? - me ei teadnud !!! Silma hakkasid veel väga algelised töövõtted.
Arve kättesaamiseks kulus sama palju, kui õlivahetusele ( õli käidi vahepeal jalgrattaga poest toomas, sest nati tuli puudu :D ) Kuna esmane hinnang oli negatiivne ja rohkem pole asja sinna olnud ka.

Viskame kildu ja tõstame mulda! http://wwww.killumees.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 32.9% - SQL: 67.1%]