Nuka
huviline
Registreerunud 21.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.16 10:33
|
|
|
Chorus 1 maki sisend
Tere
Probleem selline, et sai autosse pandud Choruse 1 makk, kuid sai avastatud et Chorusel puudub cd boxi juhtimise võimalus.
Seepärast tahakski teada, et mis võimalused on antud makile järgi ühendada näiteks telefon vms? Kas on võimalik tekitada talle eraldi 3.5mm juhe või
usb ots kuhugi? Olen juba kursis kasseti kujulise adapteriga, aga kuna kassetti mängija ei taha kassette väga väljutada oma sahtlist siis otsiks
alternatiivseid võimalusi. Enamus ebays pakutavad adapterid ei sobi chorus 1-le.. kellegil ehk kogemusi? Või targem makk prügikasti lennutada ning
ehitada konsool 2din-iseks?
|
|
|
SalmA
klubiliige
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Sedan 2.5 TDI 90
|
postitati 16.02.16 10:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Nuka
Tere
Probleem selline, et sai autosse pandud Choruse 1 makk, kuid sai avastatud et Chorusel puudub cd boxi juhtimise võimalus.
Seepärast tahakski teada, et mis võimalused on antud makile järgi ühendada näiteks telefon vms? Kas on võimalik tekitada talle eraldi 3.5mm juhe või
usb ots kuhugi? Olen juba kursis kasseti kujulise adapteriga, aga kuna kassetti mängija ei taha kassette väga väljutada oma sahtlist siis otsiks
alternatiivseid võimalusi. Enamus ebays pakutavad adapterid ei sobi chorus 1-le.. kellegil ehk kogemusi? Või targem makk prügikasti lennutada ning
ehitada konsool 2din-iseks? |
Lihtsam osta Concert + selline asi:
Ei pea midagi ulmelist ehitama hakkama.
SalmA
Some seek forgiveness, others escape...
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.16 18:06
|
|
|
Uuena peaks samad asjad olema 45-50 eur, kuivõrd "hea" hind ta just on
Aga see selleks.
Ikka annab külge pookida aux-i sisendi, kuid pisut meisterdamist on. http://kovo-blog.blogspot.sk/2013/11/how-to-enable-cd-changer-input-on-audi.html Siin on isegi väike õpetus, kuidas saad
emuleerida cd-boxi, sinna võid usbi pulga ka toppida ja siis raadio next/previous asjadega juhtida kõike.
Alati on lihtsam uuem ja parem asi osta (äkki siis juba 300 eurone full-android 2din makk või rns-e), kuid kui selline võimalus olemas siis vaevalt
tullakse foorumist abi küsima. Minu arvamus vähemalt.
Seega saab külge panna auxi, saab külge panna fm injectori, saab külge panna digitaalmeediamängija, kõik oleneb kui väga ise viitsid vaeva näha.
Ma ise ehitasin selle sama maki, arvuti toiteploki, tahvelarvuti ja 2 eurose ebay eelvõimendi trükkplaadi abil muusikakeskuse, kus sai wifi kaudu
arvutist/teisest androidi seadmest heli mängida läbi tahvelarvuti. Sealt läks see heli eelvõimu, sealt chorus1 makki ning sealt kõlaritesse (tal ju
2x20W kanalid), mida kõike toitis arvuti toitekas. See mängis siis töökojas, mitte autos
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 16.02.16 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rs156
Uuena peaks samad asjad olema 45-50 eur, kuivõrd "hea" hind ta just on
Aga see selleks. |
No too mulle mõni näide, kust sa saad Yatouri odavamalt kätte (koos postikuluga kusagilt teiseltpoolt maakera). Endale sai see samuti Ebayst tellitud
ja eestis on Yatouri hinnad veel kõrgemad. Kui aga suudad leida koha, kust saab selle odavamalt kätte, siis olen nõus enda oma sellest odavamalt
müüma, kuna seisab minu jaoks kasutult.
|
|
|
|
runB4
huviline
Registreerunud 07.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 16.02.16 20:41
|
|
|
Ilmselt on nutifonid muutunud juba standardiks meie taskus, saab kasutada bluetooth'i otse ühenduse jaoks oma originaal raadios, saamaks kuulata
Spotify'd, Deezer'it... või lihtsalt oma telefonis olevat muusikavalikut. Olen kunagi omanud A6 küljes Concert raadioga Yatouri taolist asja.
Lõppkokkuvõttes nagu CD plaatidega - ei viitsi lõpuks neid kirjutada, sama ka mälupulgaga/-kaardiga.
Tellisin suht vähelevinud ja uudse vidina omale Concert 2 külge - http://www.ebay.com/itm/141718456952?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT, täitsa toimib ja heli on
CD-kvaliteedi vääriline. Ei toeta roolilt lugude edasi/tagasi lülitust ega kuva infot displeile (see on ju CD boxi emulaator/asendaja, sealgi info
ainult numbriline) aga seda annab edukalt telefoni hoidikus olevast telefonist teha.
Ei maksa mingit hingehinda, enamate võimalustega bluetooth seadmed suurusjärgus 100-200€ Ebay'st. Ühendub kõigi bluetooth audiot saatvate seadmetega,
olgu selleks mobiil, tahvel, arvuti vms seade.
Sry, jah, sinu teema küll Chorus 1 kohta, alates Chorus 2/Concert1/Concert2 see minu jutt.
|
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.16 17:07
|
|
|
50-52 euroga peaks kätte saama uue koos postiga, mingi hetk olin ise peaaegu juba tellimas. Selles mõttes ei ole minu arust väga suur hinnavahe
kasutatult müües, uuel on vähemalt endal kohe garantiiasjad ka olemas. Kuigi, et on vähekasutatud vähemasti saab sinult kohe kätte. Asukohaks ebay ja saksamaa.
Kusjuures, isegi mälupulgaga ei viitsi sinna tõesti muusikat panna.. Ainus hea lahendus oleks 4g ühendusega (sim-i kaudu) android 2din musakeskus,
samuti 200-300 eur kandis + igakuine 4g makse ilmselt 5-10.
RIXi poolt pakutud yatouri versioone on ka, mis lubavad nii digitaalmeediale ja auxile lisaks ka bluetoothi.
|
|
|
|