Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 immobilaiseri eemaldus võimalik? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1369)
joost
huviline

Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.15 15:04 Tsiteeri
A4 B5 immobilaiseri eemaldus võimalik?

Kas on võimalik eemaldada Audi A4 B5 2001 immobilaiserit? Versiooniks IMMO3. Või kas on olemas mingit emulaatorit, mida kuhugi vahele joota, et aju arvaks, et auto on ühendatud õige immobilaiseriga?

Palun ärge saage valesti aru, ei räägi ma siin mingit vargajuttu :) , lihtsalt olen nüüdseks juba meeleheitel , kuna minu orignaal Manetti Morelli spidoplokil ei tööta enam ükski näidik normaalselt, aga kuna spidoplokk ja auto aju on IMMO3 ajastul ehitatud ja see on B5 hulgas ülimalt haruldane, siis järelturult on absoluutselt võimatu leida B5 spidoplokki millel on IMMO3. Olen viimased 6 kuud kõik Audiklubi varuosade foorumid iga päev üle kamminud ja veel ka välismaised leheküljed (eBay jms.), aga kuna IMMO3 pandi sellele mudelile ainult 1 aasta (ehk 2001 aasta), siis on väga ebatõenäoline, et keegi just seda mudelit mahakandmisele sõidab või varuosadeks soovib müüa.

Endal on korralik IMMO2 spidoplokk olemas (koguni 2 sai neid ostetud kogemata), aga külge ühendada ei saa, sest auto on IMMO3 :(

Sellepärast küsingi, et kas on mingitki võimalust kuidagi see immo lasta eemaldada või siis ära "emuleerida"? Isegi kõiksugu Vag-Com ja Vag-Tacho juhmted said soetatud, lootuses asi ümber programmeerida, aga lootusetu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 13.12.15 16:25 Tsiteeri

Mis mootoriga auto on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
joost
huviline

Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.15 16:53 Tsiteeri

1.8T 110kw

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 13.12.15 17:26 Tsiteeri

Kas äkki poleks võimalik panna peale IMMO2 ajastu mootori aju, selle peaks siis ju saama toimima selle IMMO2 ajastu kellaplokiga ning võtmetes siis vahetada immo kapslid samuti IMMO2 omade vastu. Nii jääks vähemalt immo toimima, muidugi aju vahetusega on oht, et äkki praegune suhtleb teiste moodulitega CAN-i teel ja vanem mootori aju seda ei oska.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 13.12.15 18:09 Tsiteeri

Võta ühendust kasutajaga Prj, tema progeb ajust immo välja.

Tsitaat:
Algselt postitas: joost
Kas on võimalik eemaldada Audi A4 B5 2001 immobilaiserit? Versiooniks IMMO3. Või kas on olemas mingit emulaatorit, mida kuhugi vahele joota, et aju arvaks, et auto on ühendatud õige immobilaiseriga?

Palun ärge saage valesti aru, ei räägi ma siin mingit vargajuttu :) , lihtsalt olen nüüdseks juba meeleheitel , kuna minu orignaal Manetti Morelli spidoplokil ei tööta enam ükski näidik normaalselt, aga kuna spidoplokk ja auto aju on IMMO3 ajastul ehitatud ja see on B5 hulgas ülimalt haruldane, siis järelturult on absoluutselt võimatu leida B5 spidoplokki millel on IMMO3. Olen viimased 6 kuud kõik Audiklubi varuosade foorumid iga päev üle kamminud ja veel ka välismaised leheküljed (eBay jms.), aga kuna IMMO3 pandi sellele mudelile ainult 1 aasta (ehk 2001 aasta), siis on väga ebatõenäoline, et keegi just seda mudelit mahakandmisele sõidab või varuosadeks soovib müüa.

Endal on korralik IMMO2 spidoplokk olemas (koguni 2 sai neid ostetud kogemata), aga külge ühendada ei saa, sest auto on IMMO3 :(

Sellepärast küsingi, et kas on mingitki võimalust kuidagi see immo lasta eemaldada või siis ära "emuleerida"? Isegi kõiksugu Vag-Com ja Vag-Tacho juhmted said soetatud, lootuses asi ümber programmeerida, aga lootusetu.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 13.12.15 19:12 Tsiteeri

Ma võin ka ajust immo välja progeda :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
joost
huviline

Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.15 19:46 Tsiteeri

Tänud! Uurin soovitatud kontaktidelt infot.

r384n3
huviline

Registreerunud 18.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.9 81kw TDI, Audi 80 B4 Turbo Quattro

postitati 14.12.15 13:05 Tsiteeri

Raini teenust olen isegi kasutanud ning asi toimib. Korra küll tekkis komplikatsioone, kuid asi sai kiire ja mõistliku lahendi. :) Teinekordki pöördun sarnase murega tema poole ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.3% - SQL: 65.7%]