joost
huviline
Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 15:04
|
|
|
A4 B5 immobilaiseri eemaldus võimalik?
Kas on võimalik eemaldada Audi A4 B5 2001 immobilaiserit? Versiooniks IMMO3. Või kas on olemas mingit emulaatorit, mida kuhugi vahele joota, et aju
arvaks, et auto on ühendatud õige immobilaiseriga?
Palun ärge saage valesti aru, ei räägi ma siin mingit vargajuttu ,
lihtsalt olen nüüdseks juba meeleheitel , kuna minu orignaal Manetti Morelli spidoplokil ei tööta enam ükski näidik normaalselt, aga kuna spidoplokk
ja auto aju on IMMO3 ajastul ehitatud ja see on B5 hulgas ülimalt haruldane, siis järelturult on absoluutselt võimatu leida B5 spidoplokki millel on
IMMO3. Olen viimased 6 kuud kõik Audiklubi varuosade foorumid iga päev üle kamminud ja veel ka välismaised leheküljed (eBay jms.), aga kuna IMMO3
pandi sellele mudelile ainult 1 aasta (ehk 2001 aasta), siis on väga ebatõenäoline, et keegi just seda mudelit mahakandmisele sõidab või varuosadeks
soovib müüa.
Endal on korralik IMMO2 spidoplokk olemas (koguni 2 sai neid ostetud kogemata), aga külge ühendada ei saa, sest auto on IMMO3
Sellepärast küsingi, et kas on mingitki võimalust kuidagi see immo lasta eemaldada või siis ära "emuleerida"? Isegi kõiksugu Vag-Com ja Vag-Tacho
juhmted said soetatud, lootuses asi ümber programmeerida, aga lootusetu.
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 13.12.15 16:25
|
|
|
Mis mootoriga auto on?
|
|
|
joost
huviline
Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 16:53
|
|
|
1.8T 110kw
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 13.12.15 17:26
|
|
|
Kas äkki poleks võimalik panna peale IMMO2 ajastu mootori aju, selle peaks siis ju saama toimima selle IMMO2 ajastu kellaplokiga ning võtmetes siis
vahetada immo kapslid samuti IMMO2 omade vastu. Nii jääks vähemalt immo toimima, muidugi aju vahetusega on oht, et äkki praegune suhtleb teiste
moodulitega CAN-i teel ja vanem mootori aju seda ei oska.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 13.12.15 18:09
|
|
|
Võta ühendust kasutajaga Prj, tema progeb ajust immo välja.
Tsitaat: | Algselt postitas: joost
Kas on võimalik eemaldada Audi A4 B5 2001 immobilaiserit? Versiooniks IMMO3. Või kas on olemas mingit emulaatorit, mida kuhugi vahele joota, et aju
arvaks, et auto on ühendatud õige immobilaiseriga?
Palun ärge saage valesti aru, ei räägi ma siin mingit vargajuttu ,
lihtsalt olen nüüdseks juba meeleheitel , kuna minu orignaal Manetti Morelli spidoplokil ei tööta enam ükski näidik normaalselt, aga kuna spidoplokk
ja auto aju on IMMO3 ajastul ehitatud ja see on B5 hulgas ülimalt haruldane, siis järelturult on absoluutselt võimatu leida B5 spidoplokki millel on
IMMO3. Olen viimased 6 kuud kõik Audiklubi varuosade foorumid iga päev üle kamminud ja veel ka välismaised leheküljed (eBay jms.), aga kuna IMMO3
pandi sellele mudelile ainult 1 aasta (ehk 2001 aasta), siis on väga ebatõenäoline, et keegi just seda mudelit mahakandmisele sõidab või varuosadeks
soovib müüa.
Endal on korralik IMMO2 spidoplokk olemas (koguni 2 sai neid ostetud kogemata), aga külge ühendada ei saa, sest auto on IMMO3
Sellepärast küsingi, et kas on mingitki võimalust kuidagi see immo lasta eemaldada või siis ära "emuleerida"? Isegi kõiksugu Vag-Com ja Vag-Tacho
juhmted said soetatud, lootuses asi ümber programmeerida, aga lootusetu. |
|
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 13.12.15 19:12
|
|
|
Ma võin ka ajust immo välja progeda
|
|
|
joost
huviline
Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 19:46
|
|
|
Tänud! Uurin soovitatud kontaktidelt infot.
|
|
|
r384n3
huviline
Registreerunud 18.08.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.9 81kw TDI, Audi 80 B4 Turbo Quattro
|
postitati 14.12.15 13:05
|
|
|
Raini teenust olen isegi kasutanud ning asi toimib. Korra küll tekkis komplikatsioone, kuid asi sai kiire ja mõistliku lahendi. Teinekordki pöördun sarnase murega tema poole
|
|
|
|