Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 kaugtuled näitavad maha (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1346)
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.15 07:01 Tsiteeri
A6 C5 kaugtuled näitavad maha

A6 2000 aasta, xenon tuledega.
Lähituled on paigas ja alluvad reguleerimisele, kaugtuled mõlema tule omad näitavad liiga maha. Näitavad sama koha peale mis lähituled. Mina ei saa aru kuidas see võimalik on, sest minuteada kaugtuld sellel autol reguleerida ei saa eraldi. Või on see võimalik, et lähitule luup on paigas ja kinni aga kaugtule reflektor mitte?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.15 01:35 Tsiteeri

Väliselt ei tohiks saada reguleerida A6 C5 kaugtulesid nii, et lähituled sellest mõjutatud pole. Reguleerida saab tulesid aga nii vertikaalselt kui horisontaalselt, kas sul on kindlasti mõlematpidi paigas?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.12.15 03:31 Tsiteeri

Ja mina olen kohanud mitut naljavenda, kes olid mõlemad kaugtule lambid suutnud pesasse vales asendis panna, mille tulemusena näitasid tuled puu taha. Samuti olid lähituled kenasti paigas ja regulaatoritega kõik ok. Tükk tegemist oli, et neid traadist lampi pesas hoidvaid kärakaid uuesti inimlikuks painutada, et need õiges asendis lampe oma pesas uuesti kinni hoiaksid :(. Teiseks, proovi liigutada kaugtule reflektorit - kui see mingis suunas ebalevalt liigub, siis on lihtsalt mingi kinnitus totaalselt lahti ja lähituled lihtsalt "kompromiss" asendisse krutitud. C5 on suhteliselt pirtsakas igasugu xenoniga seotud veakoodide edastamisel ja esimestel versioonidel oli see üldse puudulik või pigem puudu. Paranes see asi mingi 2002+ masinatel, aga noh kui palju sellest just kasu oli.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sir-mac
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 4,2 Avant

postitati 01.12.15 09:42 Tsiteeri

Oli mul juhus , kui auto ostsin, et üks tuli oli vastu emakest maad. Põhjus selles, et kõrguse regulaatorkruvi oli lahti keeratud ja tuli ei allunud kruvimisele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.15 09:36 Tsiteeri

Nagu ma mainisin, siis minul lähituled alluvad reguleerimisele. Pirnid on õigesti pesas, lisaks sellele vahetasin need ära ka veel Philipsi omade vastu, et äkki vanad on mingid suva pirnid, mis näitavadki valesti. Kaugtule reflektorit katsun, võibolla on siis tõesti lahti ja lähituli kuidagi paigas. Aga imelik on see, et lähituli õigesti toimetab, kui see ka ei liiguks oleks küll loogiline, et tule sees midagi katki. Samas ma ei tea kas automaatne reguleerimine toimib. Võibolla ongi seal viga ja käsitsi siis kruvist õigeks keeratud. Aga jällegi siis miks kaugutuled teise koha peale näitavad kui lähituled kui nad peaksid koos liikuma.

sigaelmar
huviline

Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.15 07:26 Tsiteeri

Niipalju nüüd siis targem, et ongi mõlema tule reflektorid lahti/katki, kumbagi hoiab ainult sisemine nurk kinni tule sees. Sellest ma aga ei saa ikkagi aru, kuidas kaugtuli maha hakkas näitama aga lähituli mitte.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]