Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.05 07:28
|
|
|
A8 pidurite sobivus A6-le
Nimelt huvi oleks sobitada A8 4kolviga pidurid A6-le aastast 95.Sellest tulenevalt küsimus, kas on kogemusi kellelgi selles
vallas.Tegemist siis esimeste piduritega.Tean ka seda,et S4 tulid nelja kolviga pidurid no nii aastast 94a edasi juba S6 standartis.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 26.04.05 08:27
|
|
|
Soovitan kasutada korralikumaid klotse olemasoleva elu juures ja enne lased diisli kotti, kui pidurid punaseks
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.05 08:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Soovitan kasutada korralikumaid klotse olemasoleva elu juures ja enne lased diisli kotti, kui pidurid punaseks | MA EI PALUNUD SIIA MUUD INFOT KUI VAID SEDA ,ET KAS ON KOGEMUSI EELPOOL MAINITUD PIDURITE
TEEMAL.Mis puutub aga diisli kotti laskmisse jne siis sulle teadmiseks seda,et olen näinud oma silmaga kui tdi loputab oma tühise 600 -jõuga Dodge
Viperit nagu kassi poega.Seal juures oli tegemist 1,9l tdi Śeat Leoniga kuid see selleks.
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 26.04.05 09:05
|
|
|
Pead siis panema S6 amordipüstikud+supportid ja kettad, A8 omad sobi ilmselt
Toomas
|
|
|
|
Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.05 09:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 80quattro
Pead siis panema S6 amordipüstikud+supportid ja kettad, A8 omad sobi ilmselt | Nõus sinuga,seda ma arvasin ,et lihtsalt mingi
treimisega siin asja ei morjenda.
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line
|
postitati 26.04.05 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Robinson
Soovitan kasutada korralikumaid klotse olemasoleva elu juures ja enne lased diisli kotti, kui pidurid punaseks | MA EI PALUNUD SIIA MUUD INFOT KUI VAID SEDA ,ET KAS ON KOGEMUSI EELPOOL MAINITUD PIDURITE
TEEMAL.Mis puutub aga diisli kotti laskmisse jne siis sulle teadmiseks seda,et olen näinud oma silmaga kui tdi loputab oma tühise 600 -jõuga Dodge
Viperit nagu kassi poega.Seal juures oli tegemist 1,9l tdi Śeat Leoniga kuid see selleks. | see viper pidi teise samasuguse
diisli slepis olema seljuhul.1.9 tdi ei liigu küll mitte kuidagi .
|
|
|
Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.05 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
Tsitaat: | Algselt postitas: Robinson
Viperit nagu kassi poega.Seal juures oli tegemist 1,9l tdi Śeat Leoniga kuid see selleks. | see viper pidi teise samasuguse
diisli slepis olema seljuhul.1.9 tdi ei liigu küll mitte kuidagi . | Maakera on ümmargune ,soovitaks vähegi avarama silmaga ringi vaadata mitte teha ennatlike järeldusi eriti veel selliseid mille kohta enesel arusaam puudub.
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.05 07:48
|
|
|
Siin on natuke juttu suuremate pidurite paigaldamisest C4 kerega audile: http://www.urs4.com/technical/brakes/UrS4_brakes.html
Arvestama pead sellega, et USA-s oli Audi UrS4-l kasutusel Euroopa autodest erinevad pidurid - "G-60 calipers over 276mm front rotors"
Neid kasutati ntx 2,8 mootoriga Euroopa versioonidel - kindlasti oli ka neid lahjemate mootoritega Audidel, kuid selle kohta omab võib olla keegi
teine paremat infi.
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|