Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 1997 Tahomeeter ei tööta. (Speed control) (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 694)
Randoo
huviline

Registreerunud 17.05.15
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.15 20:52 Tsiteeri
A4 B5 1997 Tahomeeter ei tööta. (Speed control)

Ühel ilusal päeval hakkas juperdama tahomeeter, kukkudes lihtsalt nulli.
Vahel töötas, ja siis jälle lakkas koostööst.
tegin diagnostika ja arvuti võitis, et ära tuleks vahetada kiiruse andur(Speed control). Sai vahetatud, töötas mõned kilomeetrid ja taas lakkas koostööst.
Võtsin välja selle uue anduri ja avastasin, et see oli vastu hooratast käinud millelt loeb kiirust, mootori pöördeid vms...
Vana anduri panin tagasi, seekord panin ka seibi vahele. Töötas niikaua kuni sain u 100m sõita. Siis jälle nullis tahomeeter ja avarii reziimis. Lööb automaatselt neljanda käigu sisse ja sellega sõidadki kogu aeg.
Nüüd ostsin taaskord uue. Mina ei tea, panin seibi vahele jälle, et vastu ei käiks. Korra jälle töötas, suretasin välja, panin paisupaagi külge, et proovitiirule minna kuid uuesti käivitades ei midagi.. Jälle avariii reziim ja tahokas null.
Sai ostetud 2x järjest uus andur automaat kastile. Hooratas ei saa ometi kõver olla, et vastu käiks. Samas hakkas see jama esimest korda märja ilmaga.. Ja peale seda hakkaski pihta see jama... Minu pea enam külge ei hakka siia.
Kui lugesid kogu selle teksti läbi ja oskad mind kuidagi aidata siis otan asjakohaseid kirju.
Võid ka mulle facebooki kirjutada, et saaksin kiiremini reageerida. Rasmus Pohla on facebook.

Jään vastuseid ootama targematelt!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]