Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 1.9 TDI 85kW kõik õli läinud (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1604)
stonestick
huviline

Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal

Auto: S3 8P

postitati 10.10.15 07:35 Tsiteeri
1.9 TDI 85kW kõik õli läinud

Eile jättis mu neljarõngaline sõber mind teele. Asi juhtus Tallinn-Tartu maanteel suunaga Tartu poole. Olin just jõudnud 110 alale ja kiirendasin lubatud kiiruseni - sellele järgnes kohe punane õlituli armatuuris. Sellest hetkest peatumiseni kulus mul vist alla minuti - süüdet välja ei võtnud, aga gaasi ka ei andnud.. Seisma jäädes kohe süüde välja ja läksin õlivarrast kontrollima - see oli täiesti kuiv. Viskasin ka pilgu auto alla ja seal tabas mind muidugi kõige halvem unenägu - juba ainuüksi pärast seismajäämist oli auto alla ca poolemeetrise diameetriga õlilomp (!!!). See pidi olema mõne minutiga tekkinud.

Õlitule põlemalöömisel ühtegi kolinat ega muid veidraid hääli ei kuulnud - 110ni kiirendus lõpupoole kakkus kuidagi ebaühtlaselt. See oli ainuke veidrus, mida märkasin. Suitsu ega tossamist samuti tähele ei pannud.

Igatahes - kogu põhjakaitse tilkus. Kõik, mis mootorist salongi poole jääb, oli õlist märg. Ega midagi, kutsusin sõbra endale appi, vedasime mind seisva mootoriga töökotta. Sealt pakuti, et võib olla turbo õlitustoru, aga enne esmaspäeva mu autot ette võtta ei saa.

Targemad ehk oskavad pakkuda, mis juhtus? Kõik inimesed, kelle ma läbi helistasin tol hetkel, olid suht sõnatud. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.15 11:31 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=74914&page=1

stonestick
huviline

Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.15 12:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: equilibrium
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=74914&page=1

Suured tänud vihje eest! Palvetan, et see nii oleks :D

stonestick
huviline

Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.15 15:31 Tsiteeri

Oligi turbo õlitustoru, päris jõhker mõra on sees. Eks näis, mis pärast uue paigaldamist saama hakkab - loodan, et turbo sellest lõplikult hunnikusse ei lennanud.

EDIT: Toru vahetatud, uus õli ja filter sees - sõidab, raibe! Tundub, et kiire seismajäämine päästis seekord muudest tüsistustest. :)

http://i.imgur.com/0Hn1CbV.jpg

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]