Peovend
huviline
Registreerunud 29.09.15
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.09.15 12:39
|
|
|
Süütepool (komplekt)
Tere
Ärge mind kohe kividega surnuks visake palun, aga teema järgmine: Nimelt on audi A6 2001 aasta oma 2.4L ja 121KW mootor. Puterdab ja paugub. Tahtsin
teada kas siin oleks nii kena inimest kellel süütepooli võiks olla, et ma saaksin Jüris järgi proovida kas on asi selles. Teeksin mingi kuuspaki selle
eest. Liigun ise igapäevaselt linnas ringi ja saaksin järgi tulla Tallinnas, kus iganes soov. Aga kui ei ole asi selles siis saaks see inimene
lihstalt jupi tagasi koos kuuspakiga 
Nukkvõlli andur on vahetatud
Kütusefilter on vahetatud
Kollektor on tagant lahti võetud, et vaadata egas see umbes pole (ei olnud)
Seega järgmiseks tahakski süütepooli testida, aga see pisut kallim jupp juba, et niisama lambist osta, kui asi pole selles.
Lugupidamisega
Audi omanik.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
postitati 29.09.15 15:11
|
|
|
Kas pole mõelnud, et selle eksimis katsetuse asemel teinud korralik diagnostika?
|
|
|
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
|
postitati 29.09.15 15:59
|
|
|
Nukkvõlliandureid peaks kaks olema, proovi siis teist ka vahetada, äkki veab
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
|
postitati 29.09.15 16:20
|
|
|
Minu kogemus nende "korralike diagnostikatega" on nii et vead auto ühe juurest teise juurde, kõigile maksad ja viga ei leia. Või ma tõesti ei suuda
leida töökodasid, kus keegi reaalselt ka asjaga tegeleda viitsib. Enamasti tuleb mingi vend läppariga, pistab juhtme sappa ja kui veakoodi otseselt
pole, siis hakkab huupi pakkuma, et mine vaheta see ja too kallis osa ära ja siis vaatame edasi. Isegi kapotti ei tõsteta mõnes kohas üles.
Minu kogemused piirduvad muidugi Tartu linnaga. Käidud palju kiidetud diagnostikates ja diislikeskustes, esindus kaasa arvatud. Lõppkokkuvõttes suurem
osa ajast kas viga leidmata või olen ise üles leidnud justnimelt ühte ja teist asja reaalselt kapotiall vahetades või proovides.
|
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
|
postitati 29.09.15 16:44
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jaiks
Minu kogemus nende "korralike diagnostikatega" on nii et vead auto ühe juurest teise juurde, kõigile maksad ja viga ei leia. Või ma tõesti ei suuda
leida töökodasid, kus keegi reaalselt ka asjaga tegeleda viitsib. Enamasti tuleb mingi vend läppariga, pistab juhtme sappa ja kui veakoodi otseselt
pole, siis hakkab huupi pakkuma, et mine vaheta see ja too kallis osa ära ja siis vaatame edasi. Isegi kapotti ei tõsteta mõnes kohas üles.
Minu kogemused piirduvad muidugi Tartu linnaga. Käidud palju kiidetud diagnostikates ja diislikeskustes, esindus kaasa arvatud. Lõppkokkuvõttes suurem
osa ajast kas viga leidmata või olen ise üles leidnud justnimelt ühte ja teist asja reaalselt kapotiall vahetades või proovides. |
Samad kogemused siin, viga on, aga kui koodi ei ole siis auto korras, või siis pakuvadki huupi, vaheta see ja vaheta teine. Enam ei vii ka kusagile,
lihtsam ise teha, kui väheke asja tunda, seni enamus vigu sedasi kõrvaldatud. Kohemused siis Tallinnas ja mitte tundmatutes kohtades. Oota diagnostika
järjekorda kaks nädalat, eeldad ikka, et diganostika, mitte ainult läpaka järgi toppimine ja sõidu tegemine ja targutada et lekke test vaja teha, krt
milleks ma siis tulin ja kaks nädalat ootasin ja ega kapotti ka üles ei ole tõstetud, arvuti võin ise ka järgi toppida mis midagi ei näita. Sellised
kogemused kahes tuntud töökojas. Sry, et teemast mööda.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
postitati 29.09.15 16:50
|
|
|
Enda praktikast, mõne masinaga läheb tunde, enne kui veale jälile saad.
Protseduuri pikkus ei muuda oluliselt diagnostika hinda (kui käed jäävad puhtaks), kui viga/põhjust ei leia, siis ei maksa ka kunde midagi.
Mingi väärikus peab jääma nii töökojale kui ka kundele.
|
|
|
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
|
postitati 29.09.15 17:02
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Enda praktikast, mõne masinaga läheb tunde, enne kui veale jälile saad.
Protseduuri pikkus ei muuda oluliselt diagnostika hinda (kui käed jäävad puhtaks), kui viga/põhjust ei leia, siis ei maksa ka kunde midagi.
Mingi väärikus peab jääma nii töökojale kui ka kundele. |
Lähebki tunde jh nördima panebki just see, et just kui viid tuntud ja soovitatud töökotta, kes pidevalt reklaamib ennast et diagnostika pole ainult
läpaka järgi toppimine ja siis paned aja kirja mida ootad pea pool kuud ja siis just seda tehakse ja siis võetakse veel 20 või 30€ täpselt ei mäleta
enam ja seda siis 15 min sõidu eest ja kolmanda käiguga logi kontrollimine, raha ei ole suur aga niisama maksta ka ei taha.
Ega see ei tähenda nüüd et teema algataja ei peaks kuhugi viima ja ise pusima . Pigem minu puhul oli ilmselt kahes remondikohas väga kiire vmi. Läheb teemast juba puhta mööda, veel kord vabandused, enam ei risusta
|
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
|
postitati 29.09.15 17:28
|
|
|
Keegi ei saa üle öö diagnostikaks peale kaabli ostmist, tuleb ikka meeletult õppida ja näiteks remondijuhendeid uurida, et hakkaksid mingid seosed
tekkima. Ma ausalt öeldes ei saagi aru, et milleks mingid suvalised inimesed mingi kaabli ostavad. Võib-olla saavad veakoodi kätte, aga edasi ei oska
midagi teha, sest nad lihtsalt ei taju kapoti all toimuvat.
Mul on hea näide seoses sama tüüpi süütepooliga, aga natuke vanema Audiga. Auto lubas paari silindriga aga käima ei läinud, osad küünlad märjad. Enne
mind oli otsitud päevi ja mina sain ka pool päeva otsida. Lõpuks kuidagi jõudsin selleni, et keegi spetsialist oli süütepooli all madalpinge juhtmed
läbi lõiganud ja valesti tagasi ühendanud, ma ei saa aru milleks. Aga tulemuseks see, et osades silindrites säde valel ajal. Ja kas keegi tahab maksta
sellise töö eest, et pool päeva viga otsisin ja kohe ei leidnud? Mõni vast räägib taga ka veel, et on ikka loll, miks kohe ei üles ei leidnud, nii
lihtne viga ju Pole lihtne see remondimehe elu
|
|
|
|
|