heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 13.09.15 04:04
|
|
|
Luugi amordi otsinguil.
Foorumist väga ei leidnud arvustusi luugi amordi frmade üle. Mis firmat soovitada ostul? Audi b6 avant muidu autoks ja tagaluugi amordid vaja
vahetada. Magneti Marelli, kronso, Tuff Support- nende firmade müügipakkumised seni tulnud edasimüüjatelt. Isegi nende väheste hulgast ei oska
valida. Tänud ette vastuste eest!
|
|
|
raimo21
huviline
Registreerunud 21.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 13.09.15 05:39
|
|
|
Ei usu, et neil erilist vahet on. Ise kasutanud kilenit ja siiani toimib 30 eurot paar ja käib küll.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 13.09.15 05:46
|
|
|
Kuna elektrilist luuki pole, on jumala suva, mis tootja kaup sinna panna. Kaubal on ju garantii, sõltumata hinnast.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 13.09.15 08:21
|
|
|
Mina pole ka kunagi tootjat valinud neid soetades ja ei mäleta, et aastate jooksul oleks pidanud ühte ja samat asja uuesti vahetama. Enamus soetatud
Forsist.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 13.09.15 08:42
|
|
|
Mina polnud kunagi ostetud c4 B osa luugiamortidega rahul. Nimelt polnud neil originaaliga võrreldavadki sujuvust. Algul oli nagu ok aga siis kadus
see avamise pidurdud enne max luugi lahtioleku asendit. Ise teadsid ja hoidsid käega kinni aga mõni teine avas siis võis amordi otsa lahti lüüa.
Sesuhtes mingi vahe kindlasti on aga tootjaid ei oska välja tuua. Garantii on tore aga sitta sitavastu vahetada ka ei taha.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.15 14:22
|
|
|
Mul on tunne, et b6 mehed tahaks just et keegi otsiks välja amordi, mis suudab luugi algusest peale lahti lükata.
|
|
|
Reims86
huviline
Registreerunud 12.08.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 171kw 3,0TDI Quattro / Audi A4 110kw 2,5TDI / Opel Corsa E 2015a
|
postitati 14.09.15 07:58
|
|
|
Mul kogemusi C6e esimese luugi amortidega. 3as B-varuosa amort külges hetkel. Ei tööta seegi nagu peaks, kuid vähemalt hoiab kapotti üleval.
Probleemist, sujuvalt ülesse tõsta kapotti on pea võimatu, mingisugune vastusurve takistab ja seetõttu jõnksutades tuleb ise kapotti ülesse lükata
viimasel, eelnevad 2tk olid nii, et peaaegu ilus tore kõik, kuid väljas natukene jahedam ilm siis ei hoidnud luuki üleval. (C6el katsu 1he käega
klaasipesuvedelikku juurde valada, et teisega luuki toetada) Firmasi ei mäleta, kuid järgneva ostan esindusest, kui peaks olema vajadus.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 15.09.15 10:29
|
|
|
Aixx, nii palju ma ka ei taha, peaasi, et esimeste külmadega kohe kinni luuk ei prantsataks. Arvata tuff suport läheb valikusse, mingi türgi toodang olevat. Silla amortidega lihtsam see valik, aga jah
midagi luugile püsivat osta nagu ei olegi. Ja egas 9 euri nüüd tüki eest ka ei tapa, kui iga aasta vahetad.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 15.09.15 14:14
|
|
|
Oma auto kogemuse järgi sellist küsimust mul ei teki, et millise firma toodangut kasutada- ainult originaal töötab nii nagu peab.
|
|
|
SiimHH
huviline
Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.15 14:27
|
|
|
Ja kui uut originaali ei soovi/raatsi osta, siis saad lammutusest originaali 10€ eest, mis hea õnne korral peab järgmised 5a vastu.
|
|
|