Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Otsin abilist auto keretöödel, värvimisel. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1875)
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.15 20:06 Tsiteeri
Otsin abilist auto keretöödel, värvimisel.

Tere head huvilised, klubilised.

Mu mure siis selline, et autol ( 1993 100 C4 Avant ) on hakanud esitiivad roostetama, samuti ka kapott ja pagasiluuk. Esitiivas on juba ka koopa ääres mõnus auk vaikselt sees. Tahaksin asja korralikult ära mukkida, mitte mingi parandusvärviga mängida. Mõtlesin, et ehk on siin mõni hea inimene, kes aitaks, õpetaks mul neid asju ise korda teha või teeksime koos. Tasu eest muidugimõista. Kuna mul endal väga sellist pinda ja tingimusi poleks võiks abilisel olla näiteks garaaz või vastavad töövahendid olemas. Ehk keegi tahab ka haltuurakorras ise asja ette võtta ja lisaraha teenida. Plaanis on septembrist detail detaili haaval iga kuu natuke kõpitseda, sest korraga tegemiseks vahendeid pole. Paari töökotta olen hinnapakkumisi ka teinud, aga tundub et see variant mida siin plaanin oleks nii soodsam ehk kui ka lõbusam. Olen kõikidele mõtetele, ettepanekutele avatud. Kui siit abi ei leia eks pean mõne töökoja ette võtma.

a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 21.07.15 05:35 Tsiteeri

Muude detailidega ehk veel, aga aukudega tiibasid mina enam ise ilusaks lappida ei viitsi, vähemalt seni, kuni on C4-jale veel uusi tiibasid poest saada. Kui kohe raha ei leia, siis tuleb lihtsalt veidi koguda. Aga see puhtalt isiklik arvamus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.15 15:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audi100C2
Muude detailidega ehk veel, aga aukudega tiibasid mina enam ise ilusaks lappida ei viitsi, vähemalt seni, kuni on C4-jale veel uusi tiibasid poest saada. Kui kohe raha ei leia, siis tuleb lihtsalt veidi koguda. Aga see puhtalt isiklik arvamus.

Kõlab hästi, ma võin poest või lammarist ka tiiva osta. Pole vahet. Üks on siuke natuke hädine, aga teine veits roostene, muidu täitsa kobe. Kui sul huvi aidata sellega siis see oleks väga vinge. Aga usun, et esmalt tuleks auto üle vaadata, kas on huvi või ei.

a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 21.07.15 16:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audi100C2

Mina olen ka nende praeguste hiina poetiibadega erinevaid katseid teinud.

Ühe isegi üleni "poekrundist" (see on osadel isegi mingi pulbervärv vms, mis kuuma saades plastmassina sulab) täiesti haljaks nühkinud, kvaliteetsed hapekad, krundid, värvid jne uuesti peale lasknud, aga ikka ei jää meie oludes kestma.
Ma ei oska põhjust öelda, kas on metalli koostis teine vms, aga head nad ei ole.
(kunagi ammu müüdud Klokkerholmi asjad tegelt nii hullud ei olnud)

Seega, pigem ostaks lammarist originaaltiiva. Võimalikult korraliku ja üritaks metallini seda üldse mitte välja nühkida....
Ja kui teda isegi pisut keevitusega järele aidata tuleks, pole see ka nii hull; serv servaga lasta ja korralikult puhastada, kruntida jne ja ikka saab parem.

Aga see ka puhtat mu isiklikul kogemusel põhinev arvamus.
vaid 15 aastat ju hobipleku old....:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.8% - SQL: 69.2%]