Henri
huviline
Registreerunud 06.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
tagadifri tagumine padi
Kas see on normaalne, et selline asi maksab 2107.- EEKI, või saab seda kusagilt odavamalt?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Henri
Kas see on normaalne, et selline asi maksab 2107.- EEKI, või saab seda kusagilt odavamalt? |
Paljud Revali A osa hinnad tõesti sellised (maksab minu B4ja täiesti tavalisena tunduv tagaspoila nende hinnakirjas 18 000.- :O) on ja paljusid ei ole
ka B osana võtta mida kardan ka sinu masina selle jupi puhul olevat, et see pole nii minev jupp mida sellisena saaks. Samas uurida võid ju ikka, forss
jne poed.
|
|
|
|
Henri
huviline
Registreerunud 06.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Kas see on normaalne, et selline asi maksab 2107.- EEKI, või saab seda kusagilt odavamalt? |
Paljud Revali A osa hinnad tõesti sellised (maksab minu B4ja täiesti tavalisena tunduv tagaspoila nende hinnakirjas 18 000.- :O) on ja paljusid ei ole
ka B osana võtta mida kardan ka sinu masina selle jupi puhul olevat, et see pole nii minev jupp mida sellisena saaks. Samas uurida võid ju ikka, forss
jne poed. |
See 2107.- EEK ongi forssi hind.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Neilt ei küsinud, et kas on ka miskeid odavamaid asendusi? tea mis sellise asja revali hind siis veel on
|
|
|
|
Henri
huviline
Registreerunud 06.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Neilt ei küsinud, et kas on ka miskeid odavamaid asendusi? tea mis sellise asja revali hind siis veel on |
Revali hind kah 2000.- Ilmselt siis panevad mulle A-osa.
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: SAAB
|
|
Neilt ei küsinud, et kas on ka miskeid odavamaid asendusi? tea mis sellise asja revali hind siis veel on |
Revali hind kah 2000.- Ilmselt siis panevad mulle A-osa. | Ilmselt ei saa ka Forss B-osa müüa, kui seda lihtsalt ei toodetagi.
Üldjuhul pakutakse Forssis vaikimisi just odavamat B-osa, kui soovid saada originaalvidinat, pead soovist märku andma. Konkreetse jubina puhul pole
siis tõenäoliselt valikut.
|
|
|
|
Cyberlord
huviline
Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad 3.0 TDI 2011
|
|
Lammarid/romulad abiks vast
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cyberlord
Lammarid/romulad abiks vast |
Sellisele masinale on seda suht tühi töö lammarist otsida.
|
|
|
|
Henri
huviline
Registreerunud 06.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cyberlord
Lammarid/romulad abiks vast |
Sellisele masinale on seda suht tühi töö lammarist otsida. |
Lammarist ei leia sellist asja ja kui ka saaksid, siis kes teab mis seisus see on, 10k km-i pärast ei viitsi uuesti vahetama hakata. Tegelikult võib
selle teema lukku tõmmata, kuna ca 2 kuud tagasi see jubin juba vahetatud.
|
|
|