Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Autoklaaside valmistamine (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 3869)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 17.06.15 13:23 Tsiteeri
Autoklaaside valmistamine

Kas keegi on kokku puutunud kolmekihiliste või karastatud klaaside valmistamise/tellimisega? Vaja on sõidukile uut esiklaasi, klaas on tasapinnaline, pikkusega 1400 mm.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.06.15 13:33 Tsiteeri

Aastaid küll tagasi, aga mind aitas http://saint-gobain-autover.ee/.
Tegemist oli küll paadiga, aga vahet pole antud soovi silmas pidades (ehk isegi lihtsam). Kontakte mul enam pole, kuna antud isik ei tööta enam selles asutuses (nimigi juba meelest läinud).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.06.15 15:38 Tsiteeri

Tänud, uurin. Praeguseks olen nii palju uurinud, et odavaim ja kiireim variant on ilmselt plast, erinevad variandid on alates 20.- (PMMA) kuni umbes 60.- (PC)m2 mis on tunduvalt kriipimiskindlam. Eelistaks siiski päris klaasi, nende pakkumisi ei ole veel laekunud. Omaette teema on tihendiga, seda pole ka kaubandusvõrgust seni leidnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.06.15 11:25 Tsiteeri

Minu variant läkski käiku pleksi asemele, mis oli aegade jooksul väga häguseks ära läinud. Mingit muud head materjali tol hetkel ei pakutud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiljotiin
huviline

Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 TDI Q

postitati 23.07.15 20:25 Tsiteeri

Tartus Respo lähistel valmistavad samuti klaase. Millist ise soovid. Firma nime ei tea, ning kui soovid nr. Kirjuta. Hind sõltub klaasist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 24.07.15 05:54 Tsiteeri

Oleneb kus kasutada soov on. Kui ikka masinal ja ikka nn esiklaasina siis on midagi kobedamat vaja. Kui nn traktoril või ralliautol küljeklaasina, siis pole paksu vaja.

PMMA on iseenesest hea, aga tavaline läheb päikese käes ära (pole UV kindel) ja täkked ja kriimud kahjustavad megakiirelt. Võiks mõelda ka polükarbonaadi peale (PC) kui vaja kriipimiskindlat. Nt PC on ka tunduvalt löögikindlam kui PMMA, ehk sobib ka näiteks treipingi kaitseklaasiks.
Kui asi läheb millegile, mis on sisetingimustes, siis pole vahet. Aga kui päikese kätte õue, siis kindlasti nõua UV kaitsega. Muidu on käest ära, värvist ära ja vahetad selle pärast uuesti. Vähemalt paari aasta eest oli nii UV kui kui ilma UV-ta müügil.
Ise lasin autodele ja traktoritele kõik PC teha. 3-8 mm olnud. PMMA-st ka, seal paksused 6-12 mm olnud. Aga PMMA-de kasutuskoht veidi teine olnud.

Tartus mina lasin asju teha Tööstusplastil. Täpse joonisega mida vaja oli läksin sinna, tehti tellimus, freesiti pingis klaas välja ja olemas oligi. Näiteks sai tehtud ka ralliauto külgmist klaasi, kus see nn liigutatava klapiga laskeava sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 24.07.15 08:11 Tsiteeri

Kas elvex elvat enam ei eksisteeri?
Tegi kunagi autoklaase.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 25.07.15 03:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kas keegi on kokku puutunud kolmekihiliste või karastatud klaaside valmistamise/tellimisega? Vaja on sõidukile uut esiklaasi, klaas on tasapinnaline, pikkusega 1400 mm.
4x4.ee Ehk saad sealt infot.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.15 23:27 Tsiteeri

Unustasin teema, sry.
Kps soovitatud link osutus kõige asjalikumaks, tihendi tellisin klaasiteeninduse AS'ist. Klaas praeguseks ees, ülevaatus tehtud, läheks sõitma ka, aga suve pole...

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.3% - SQL: 59.7%]