cretzky
huviline
Registreerunud 05.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A8 / A3 sportback 1,6
|
postitati 08.04.05 10:35
|
|
|
Aidake targad audio mehed
Nimelt mul autosse paigaldatud korralik süsteem lanzari vibe 530 5 kanaliga võib RF punch seeria 200wrms woofer ja fanatic seeria combod. Kõik on
korralikult ühendatud voolu ja massi kaabel läheb võimu korralik pöidla jämedune asi. Aga milles võib olla asi. Võin on keeratud poole vimsuse peale
tööle st. level. Aga kui headist RF 9120 subbakale rohkem peale keerata siis mingist hetkest lüsitab võimu välja. Kui lülitan maki kinni uesti mängima
hakkab tööle ilma probleemiteda kuni jälle üritan pauku juurde saada ja lülitab taas välja. Kas võib olla asi selles et aku on veidi nõrgakene???
Üldiselt tean et aku võiks vast hakata välja vahetaa. Aga kas võib see asi olla tingitud akust või on seal veel mingeid võimalusi???
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
postitati 08.04.05 10:42
|
|
|
Kui töötava mootoriga seda ei juhtu, siis aku jah
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
siiim
klubiliige
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: TT
|
postitati 08.04.05 11:37
|
|
|
Vaata kui võim ennast välja lülitab, kas siis mingi protect tuluke põlema ei hakka seal?
24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.05 14:56
|
|
|
Mis seal muud, kui voolu vajaka!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 08.04.05 15:37
|
|
|
Mul oli sama jama, kuid ainult võimu ei olnud vahel. Ja viga oli selles et muusikat valjemaks keerates hakkasid kõlari elemet rohlem muusika rütmis
kaasa käima ja peale tulevad juhtmed läkisid vastu auto kere mispeale lülitaski maki välja.
Vaata äkki sul sama jama.
|
|
|
Marek1
huviline
Registreerunud 20.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2012 & VW Passat 2011
|
postitati 08.04.05 20:43
|
|
|
Mul oli kunagi sama jama.Kas sul võim on ostetud uuena?Või ostsid kellegi kasutatud?Mul tuli välja, et sees oli võimul kuskil mingi külm joode ja nigu
natuke rohkem peale andsin lülitas võimu välja ja kui korraks makk välja lülitada hakkas jälle tööle.
|
|
|
|
antz
huviline
Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.05 20:54
|
|
|
ilmselt on viga võimendis! voolu puudusest see nüüd küll tingitud pole. pigem jah külmjoode..
lase kellegil võimendi üle kontrollida. teen siin ka siis reklaami atsile e salupale
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 23.04.05 07:49
|
|
|
et ainult võimu lülitab välja nagu aru saan jah?
mul oli taoline kala aga maki lülitas välja kui subbakas jõudis u.3 pauku panna (kõvasti kuulates siis) aga minul oli viga siis maki voolu juhtmes
lihtsalt makk ei saanud piisavalt voolu peale sai siis sinna 6mm2 kaabel pandud ja asi korras
siis sain teada millest sinnamaani ilma olin jäänud
Tsitaat: | Algselt postitas: cretzky
Nimelt mul autosse paigaldatud korralik süsteem lanzari vibe 530 5 kanaliga võib RF punch seeria 200wrms woofer ja fanatic seeria combod. Kõik on
korralikult ühendatud voolu ja massi kaabel läheb võimu korralik pöidla jämedune asi. Aga milles võib olla asi. Võin on keeratud poole vimsuse peale
tööle st. level. Aga kui headist RF 9120 subbakale rohkem peale keerata siis mingist hetkest lüsitab võimu välja. Kui lülitan maki kinni uesti mängima
hakkab tööle ilma probleemiteda kuni jälle üritan pauku juurde saada ja lülitab taas välja. Kas võib olla asi selles et aku on veidi nõrgakene???
Üldiselt tean et aku võiks vast hakata välja vahetaa. Aga kas võib see asi olla tingitud akust või on seal veel mingeid võimalusi???
|
|
|
|