Ardo100
huviline
Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.15 09:46
|
|
|
100 C4 kella õigekspanek.
Tere, mure selline, et 100 C4 kellaplokis ei toimi minutite nupp. Tunde saab õigeks läbi häda nuppu keerates kuidagi panna, aga minutite lülitusnupp
ei reageeri üldse.
a.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 05.05.15 13:19
|
|
|
Kas sul on eraldi nupud seal tundide ja minutite jaoks? Ma ei tea kas on siis erinevad süsteemid või, mul keeramisega ei toimu midagi, ainult ühe nupu
väljapoole tõmbamisega ja selles asendis hoidmisega jookseb kell edasi.
|
|
|
Ardo100
huviline
Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.15 16:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Kas sul on eraldi nupud seal tundide ja minutite jaoks? Ma ei tea kas on siis erinevad süsteemid või, mul keeramisega ei toimu midagi, ainult ühe nupu
väljapoole tõmbamisega ja selles asendis hoidmisega jookseb kell edasi. |
Mul on samamoodi. Pikk varras. Keerates muutub kellade valgus, välja tõmmates on tunnid ja sisse vajutades ma saan aru, et peaks minutid olema. Aga
mitte midagi.
a.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 05.05.15 17:40
|
|
|
Ei ei, välja tõmmates ja keerates peaks samuti minutiseier liikuma.
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 05.05.15 18:00
|
|
|
Ma olen ainult tõmmanud ja kell hakkab edasi liikuma (mõlemad osutid, loomulikult nii nagu kell liigub: kui minutiosuti on teinud ühe ringi, siis
tunniosuti liigub tunni võrra edasi jne) ning saab õigeks panna, keeramine ega vajutamine ei tee mäletamist mööda midagi.
|
|
|
Ardo100
huviline
Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.15 18:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Ma olen ainult tõmmanud ja kell hakkab edasi liikuma (mõlemad osutid, loomulikult nii nagu kell liigub: kui minutiosuti on teinud ühe ringi, siis
tunniosuti liigub tunni võrra edasi jne) ning saab õigeks panna, keeramine ega vajutamine ei tee mäletamist mööda midagi. |
Mul on digitaalkell, osuteid ei ole. Ma ei tea, mis sellega peale hakata. Mõte on kesköösel aku maha võtta korraks, aga see nulliks mu maki kanalid
ära.
a.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 05.05.15 19:29
|
|
|
Kas see polnud mitte nii, et tõmba nupp välja - keerates vasakule liiguvad tunnid ja keerates paremale minutid?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 05.05.15 19:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Kas see polnud mitte nii, et tõmba nupp välja - keerates vasakule liiguvad tunnid ja keerates paremale minutid? |
Minu mälu järgi peaks ka digitaalkell niimoodi töötama. Analoogkell liigutab tõesti minuteid tunde koos, ühe nupu alt.
Variant tõesti täistunnil korraks akujuhe maha tõsta ja siis hiljem tunnid paika ajada. 
E: Käisin vaatasin enda digikellaga B4 pealt järgi. Zoig-i kirjeldus õige digikella puhul. 
|
|
|
|
Ardo100
huviline
Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 06.05.15 08:29
|
|
|
Kui seda pulka pole pikalt kasutatud või siis on liigse jõuga kasutatud, siis on paras PITA seda jälle tööle saada puhtalt füüsilise lähenemise ja
väga tüütu nokitsemise näol. Ära imesta, kui sul sel masinal täpselt sama mure vaevab kui räägid, et tunde saab aga minuteid mitte .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Ardo100
huviline
Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.15 13:42
|
|
|
Kell õigeks keeratud. Ise olin lollike, sõitsin pool aastat vale kellaajaga ringi sest ei teadnud, et nupp nii töötab.
a.
|
|
|
|