Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 100 C4 kella õigekspanek. (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1133)
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.15 09:46 Tsiteeri
100 C4 kella õigekspanek.

Tere, mure selline, et 100 C4 kellaplokis ei toimi minutite nupp. Tunde saab õigeks läbi häda nuppu keerates kuidagi panna, aga minutite lülitusnupp ei reageeri üldse.

a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 05.05.15 13:19 Tsiteeri

Kas sul on eraldi nupud seal tundide ja minutite jaoks? Ma ei tea kas on siis erinevad süsteemid või, mul keeramisega ei toimu midagi, ainult ühe nupu väljapoole tõmbamisega ja selles asendis hoidmisega jookseb kell edasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.15 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Kas sul on eraldi nupud seal tundide ja minutite jaoks? Ma ei tea kas on siis erinevad süsteemid või, mul keeramisega ei toimu midagi, ainult ühe nupu väljapoole tõmbamisega ja selles asendis hoidmisega jookseb kell edasi.

Mul on samamoodi. Pikk varras. Keerates muutub kellade valgus, välja tõmmates on tunnid ja sisse vajutades ma saan aru, et peaks minutid olema. Aga mitte midagi.

a.
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 05.05.15 17:40 Tsiteeri

Ei ei, välja tõmmates ja keerates peaks samuti minutiseier liikuma.

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 05.05.15 18:00 Tsiteeri

Ma olen ainult tõmmanud ja kell hakkab edasi liikuma (mõlemad osutid, loomulikult nii nagu kell liigub: kui minutiosuti on teinud ühe ringi, siis tunniosuti liigub tunni võrra edasi jne) ning saab õigeks panna, keeramine ega vajutamine ei tee mäletamist mööda midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.15 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Ma olen ainult tõmmanud ja kell hakkab edasi liikuma (mõlemad osutid, loomulikult nii nagu kell liigub: kui minutiosuti on teinud ühe ringi, siis tunniosuti liigub tunni võrra edasi jne) ning saab õigeks panna, keeramine ega vajutamine ei tee mäletamist mööda midagi.

Mul on digitaalkell, osuteid ei ole. Ma ei tea, mis sellega peale hakata. Mõte on kesköösel aku maha võtta korraks, aga see nulliks mu maki kanalid ära.

a.
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 05.05.15 19:29 Tsiteeri

Kas see polnud mitte nii, et tõmba nupp välja - keerates vasakule liiguvad tunnid ja keerates paremale minutid?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 05.05.15 19:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Kas see polnud mitte nii, et tõmba nupp välja - keerates vasakule liiguvad tunnid ja keerates paremale minutid?

Minu mälu järgi peaks ka digitaalkell niimoodi töötama. Analoogkell liigutab tõesti minuteid tunde koos, ühe nupu alt.
Variant tõesti täistunnil korraks akujuhe maha tõsta ja siis hiljem tunnid paika ajada. :)

E: Käisin vaatasin enda digikellaga B4 pealt järgi. Zoig-i kirjeldus õige digikella puhul. ;)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.15 21:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig

Minu mälu järgi peaks ka digitaalkell niimoodi töötama. Analoogkell liigutab tõesti minuteid tunde koos, ühe nupu alt.
Variant tõesti täistunnil korraks akujuhe maha tõsta ja siis hiljem tunnid paika ajada. :)

E: Käisin vaatasin enda digikellaga B4 pealt järgi. Zoig-i kirjeldus õige digikella puhul. ;)

Proovin homme järgi, ehk õnnestub.

a.
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.05.15 08:29 Tsiteeri

Kui seda pulka pole pikalt kasutatud või siis on liigse jõuga kasutatud, siis on paras PITA seda jälle tööle saada puhtalt füüsilise lähenemise ja väga tüütu nokitsemise näol. Ära imesta, kui sul sel masinal täpselt sama mure vaevab kui räägid, et tunde saab aga minuteid mitte :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.15 13:42 Tsiteeri

Kell õigeks keeratud. Ise olin lollike, sõitsin pool aastat vale kellaajaga ringi sest ei teadnud, et nupp nii töötab.

a.
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]