Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Split: Audi A4 1.8T - 1996 - EnricoN, koosluste arutelu. (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 6940)
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 31.03.15 22:10 Tsiteeri

Metapritse, muudetud sisselase ja normaalselt mitte töötav või mitte kalibreeritud õhulugeja ei ole erand.
Vähemalt üks nendest asjadest on pea igal projektikal mida ma kunagi häälestanud olen.

Kui sul airbox ära visatud ja asemel mingisugune teistsugune sisselase, siis selle mafi näiduga võib kohe lutsu visata isegi paneelfilter mõjutab märkimisväärselt näitu.
Samamoodi igasuguse "universaalse kiviga", kuna kogu asi on kohe täiesti mööda ja tuleb konkreetse auto põhjal kõik paika panna...

Olen häälestanud ca 30 bensumootoriga autot 99 bensuga UK-s ja meie 98-ga võrreldes täpselt samas olus on nende 99-ga (Tesco Momentum, Shell V-Power) 4-5 kraadi rohkem süüdet ja loomulikult ka märgatavalt rohkem jõudu sama õhukogusega. Näiteid on veelgi, need ei ole erandid.

Kõiki neid asju näed siis, kui iga päev nende autodega tegeled. Tegelikult ei ole mitte ükski auto täpselt sama nagu teine. Kõigil on väikesed erinevused seepärast ongi tehase tarkvara piisava varuga ning mida vanemaks auto muutub, seda suuremaks lähevad erinevused pealtnäha samasuguste autode vahel.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
madoc
huviline

Registreerunud 22.04.14
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 1.8T

postitati 31.03.15 22:16 Tsiteeri

Mõni mittekalibreeritud MAF normaalsest rohkem ka loeb? Pigem ikka ju vähem, eriti kui must on. Metanooli, etanooli, sisselaske muutuse võimalused vähemalt minu autot hetkel ei mõjuta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
EnricoN
huviline

Registreerunud 19.02.14
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro 2.2T | MB 190e

postitati 31.03.15 23:28 Tsiteeri

Küsiks ka sellise asja ruttu ära, et kas 1.8 vabalthingava ühemassilist hooratast on mõtet külge installida? sobib see sinna? Sidur jääks 1.8t oma..

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 01.04.15 07:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: madoc
Mõni mittekalibreeritud MAF normaalsest rohkem ka loeb? Pigem ikka ju vähem, eriti kui must on. Metanooli, etanooli, sisselaske muutuse võimalused vähemalt minu autot hetkel ei mõjuta.

Ikka loevad nii vähem kui rohkem. See, et sinu autol ei ole sisselaset muudetud ei tähenda, et teistel ei ole.
Minu point on, et nende numbrite põhjal mingeid jõude arvutada lambikoefitsentidega või kellegagi võrrelda on mõttetu.

Enamusel AGU/AEB mootoriajuga autodel, millel on suurem MAF näitavad nagunii numbrid suht aiteibaid.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
jeff01
huviline

Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.15 22:05 Tsiteeri

Oskab keegi viidata suunal, kus oleks võimalik lugeda AEB mootori tuunimise teemal?
Püüan paika panna targetit, et kuhumaani rahakott lubab minna.
Arvestanud olen siduriga
Probleemiks pole ka aju teema
probleemiks pole väljalaske kolde valmistamine ja turbo vahetus
Probleemiks pole loomulikult ka IC, torustik, pihustied, väljalase.
Kuid mootorit avada ei viitsiks....kaanepolte ja tihendit vahetada ei tahaks....kepsu auku plokile ei tahaks ka mitte.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]