Kas keegi Tallinnas oskab aidata sellega?
Endal ei ole õigeid võtmeid. Üritasin plekist lõigata, kuid välja ikka nende abil ei saanud, seega ehk keegi saaks abikäe anda või soovitada, kust
odavalt neid saada?
Kuskil netis oli 20 euro eest komplekt erinevaid raadiote eemaldamise tööriistu, kuid tundub vähe palju ainult maki eemaldamiseks..
Auto a6 c5 2.7t, raadio symphony 2.
Muus osas olen huitatud symphony2+ pakkumistest ja rns-e pakkumistest
Aitäh vastajatele!
huviline30
huviline
Registreerunud 01.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant,1.9TDI 85kw
postitati 24.03.15 17:27
Plastkaardist ca 1cm ribad ja ots kiilu.Tõmbamiseks kasutad kasseti auku.
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
postitati 24.03.15 17:44
bruh, proovisin ja täiesti plekiga, mis isegi ei paindunud väga. ei aidanud! soovin abi päris vahenditega või vähemasti keegi, kes kindlasti välja
saab selle. on ju juhtusid, kus DIN kinnitused katki ja tuleb muud viisi lieutada, päris vahenditega saaks ühe asja vähemasti välistada.
ma ei ütle, et sinu meetodil ei saa, soovin vaid abi kellegilt, kes seda kindlate vahenditega (ise tehtud või mitte) varem edukalt teinud on.
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
postitati 31.03.15 17:34
infoks tulevastele, et siiski saab ka täiesti tavalise plekiga või siis isegi pangakaardist lõigatud tükkidega!
Mina tegin nii, et murdsin esipaneeli välja nii, et kruvikohtadest (2 kummalgil küljel) murdusid kinnitused ära. Õnneks murduvad need nii, et pärast
saad ikka kruvi läbi keerata ja kinni panna ning ei saa arugi.
Peale seda kui esipaneel küljest, on näha, misasju sa täpsemalt sisse/välja pead lükkama üldse ning saad neid nelja klemmi raadio keskmse suunas
painutades nad lahti haakuda. Seejärel tõmbad, soovitatavalt massi keskmest raadiol, mina sikutasin ülalt ja alt metallraamist kasutades
kullinokkasid.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]