Teema lukku!
Tervitus kõigile Audi meestele/naistele.Tekitan endale siia remondipäeviku.Sai hoovipeale sõidetud Soomest toodud A3 ga. Mootoriks 1.9 diisel ja
jõulised 96 kw 6 käiku.Kuna autoga on midagi tehtud ja Soomes dynos käidud siis dyno paberite järgi peaks kapoti all olema 122 kw.Kuna pole kõige
targem diisli ja turbode teemas siis saigi endale siia teema tehtud et targematelt meestelt nõuandeid saada ning küsimustele vastuseid.Nagu olen aru
saanud ,et osta audi ja parandamist naudi siis nii kipub ta hetkel olema.Auto seisis Soomes aasta enne kui ta maha müüdi.Mina ostsin ta sugulase
käest ning tema oli likvideerinud pisemad vead.Miski spidomeetri kepp(miski tüüpviga?) oli olnud ning see sai tehtud.Minu rõõmuks jäi esisild mis
kolises.Samuti oleks vaja esistange üle värvida ning tagaluuk ei käi väljast lahti (ainult puldist).Hetkel veel miski anomaalia puhuriga.Display
peal nagu kiirus tõuseb aga õhku ei puhu üldse. Enne ostu käisin ÜV punktis kah ja nendel oli ainult rooliotsa üle kobisemist. Hetkel all 17 tollised
nõmedad valuveljed aga olen juba uute otsinguil.Samuti tellisin udukatesse xenonid ära.Suuri tulevikuplaane polegi.Ilmselt toonklaas valuvelg , väike
xenon ja mõni nõme kleeps.Samuti jahin siis S stangesid.Kuna edasi liigub niigi hästi siis katsuks alustuseks need pisivead likvideerida ning siis
äkki võimalik veel kiiremaks timmida seda asja.Hunt lambanahas
Varustusest ka natuke
roolivõimendi
kesklukustus (puldiga)
ABS pidurid
turvapadi
signalisatsioon (kaldeanduriga, mahuanduriga)
immobilisaator
stabiilsuskontroll
pidurdusjõukontroll
veojõukontroll
lisapidurituli
turvavööde eelpingutid esiistmetel
kliimaautomaatik
4x elektrilised akende tõstukid
elektrilised välispeeglid (soojendusega, kokkuklapitavad)
püsikiiruse hoidja
DEFA mootori eelsoojendus
kohtvalgustid
tekstiilpolster
sportistmed
2x istmesoojendused
tagaistme seljatugi allaklapitav
nahkkattega rool
sportrool
reguleeritav roolisammas (kõrgus ja sügavus)
nahkkattega käigukanginupp
nahkkattega käsipidurikang
käetugi ees (laekaga)
iluliistud salongis
jalamatid (tekstiilist)
stereo (CD, originaal)
kõlarid
Audi Orinaal subwoofer
valuveljed (17)
Tuled
udutuled (eesmised, tagumine)
tulede korrektor