Tsitaat: | Algselt postitas: akselpidur
Digiboks on paigaldatud ette kindalaeka kohale armatuuri sisse, ühendatud otse MMi-sse ja toide on võetud kindalaeka kõrval olevast kaitsmeplokist,
toide on pidev. Eeldasin, et MMi suudab kõige muu juhtimise juures ka digiboksi ära kustutada aga mingil põhjusel jääb mingi häire sisse ja isegi kui
ma digiboksi välja lülitan(ir vastuvõtjal on tuluke punane, mitte roheline) siis mingi aja pärast on ta jälle ise sisselülitunud. Kas tuleks siis
toide võtta selliselt, et ainult süütevooluga oleks toide peal?
Kas on võimalik, et boks jääb signaali otsima, sest mul on antennid veel ümberpaigutamata? |
Sellel vns boxil on siis ilmselt nö oma power settingud või mmi juhib seda toidet nüüd ja vaja kuskil settingutes midagi muuta, ma küsiks vns-ist üle
enne. Kaitsmeplokist mõne asja alt, mis lülitub süütega sisse võid alati võtta, iseasi kuidas see mmi poolt juhitavale toitele mõjuma hakkab,sest mmi
töötab ka ilma süüteta ja ilmselt samamoodi peaks töötama ka box. Kuna su ohutulede valgustus ei kustu, on kuskil juhtmestikus,settingutes kala sees,
kui selle praeguse toite lahtiühendad, kas ohutulede lüliti valgustus toimib normaalselt?
|
|