Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Diiselkütuse lisand (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 5734)
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 18.12.03 13:43 Tsiteeri
Diiselkütuse lisand

Kuna meil müüdavad kütused ei pidavat just kuigi kvaliteetsed olema siis soovitatakse kasutada diiselkütuse lisandeid.
Uurisin siis asja et mida ja millist lisandit siis spetsialistid kasutavad ja soovitavad.
Sai siis selline asi ostetud: KLEEN FLO toode
http://www.tevalo.ee/keemia/kleenflo/953.jpg
Auto remondimehed on öelnud et masinad kes regulaarset seda kasutavad pidavat kütuse süsteemi osadel näiteks lahti võetud pumbajuppidel olema hoopis teine ilme kui nendel kes ei kasuta.

Esimesed plussid, välised nähud siis mis olen tähele pannud pärast lisandi kasutusele võtmis: diisel mootori plagin vähenes pärast 3 paagitäie tühjaks sõitmist (3 x 80L siis).
Ja tundub et mootori vibratsioon on ka vist veits vähenenud kapoti all.
Siseseid nähtusid kommenteerida ei oska aga ju ta siis mõjub ikka hästi kui remondimehed ise kasutavad ja soovitavad.

Väheke toodet iseloomustavat juttu ka: Parandab mootori määrduvust, vähendab kulumist ja aitab kütusest vee eraldumisel. Vähese väävlisisaldusega lisand sobib kasutamiseks aastaringselt. Alkoholivaba koostis vähendab suitsu sisaldust heitgaasides, suurendab mootori võimsust ning tagab korrosiooni kaitse. Kaheliitrilisest anumast jätkub 3000 liitrile kütusele.

Mina isiklikult ostsin asja AUTOEKSPERDIST Kadaka tee 86 Telefon: 06543086

Maksumus oli 250.-

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alambe
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.03 13:52 Tsiteeri

ise kasutasin ka eelmine talv kleenflo oma
soodsaimad hinnad on Tevalos, kuna nad ise toovad seda maale. ja tõsi ta on, aitab küll, vahepeal ei pannud ja tuli niiskus paaki, valasid pitsikese peale ja asi lahenes :)

seda siis kasutasin ja oli 100.- ringis 1l pullo

http://www.tevalo.ee/keemia/kleenflo/991.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B4) 1,9 TDI; Audi A4 Avant (B6) 2,5 TDI; Audi A4 Avant (B9) 2.0 TDI

postitati 18.12.03 18:57 Tsiteeri

Olen kasutanud kleen-flo Diesel Fuel Oil Conditioner'i (150ml) ning samuti Valvoline Diesel Fuel Treatment'i. Ilma lisandita pole nagu kunagi sõitnud, niiet seda ei oska kommenteerida, kui 'suur vahe' oleks ilma lisandita kulgedes, aga neist kahest valides valan järgmisena paaki ilmselt Valvoline'i. Valvoline'iga tundub mootor kuidagi mõnusamalt nurru lõõvat. Või tahan ma lihtsalt nii tunda, kes sedagi teab...

Aga selline küs, et kas võib/on vajalik koos kasutada mingit pihustite puhastit ning kütuselisandit? Või piisab ainult pihustitepuhastist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 18.12.03 19:36 Tsiteeri

Kuna igasugused puhastid on ju tglt ülesehitatud mingil määral lahustite baasil,siis mina kasutaksin küll lisaaineid,eriti meie kütuse puhul.
Omal käib ka bensukast läbi injector cleaner aga seda ka kahetaktilise õliga koos.
Siiber juba pumpade vahetusest ausalt öeldes.

Kusjuures,sai siin mingi aeg tagasi oma paak 100% puhtaks pestud seest ja mõni nädal tagasi tegin väikse remondi kuna kütusetaseme andur oli paigast ära jäänud peale viimast pumbavahetust.Pilt mis avanes pani igatahes kukalt kratsima.Paagi põhjas oli jälle ilge hunnik metallipuru ja muud ollust mida sinna viimati kohe kindlasti ei jäänud.Järelikult tuleb iga tankimisega teie autosse ka tankurist ja paakautost pumpade kulumisega kaasnevat jama jms.Mina igatahes mõtlesin,et viskan omale mingi magneti paaki ja las konutab kuskil seal nurgas ja kogub seda saasta.Käigukastides see asi igatahes toimib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.03 20:19 Tsiteeri

Aga mis nendest XADO toodetest siis arvama peaks? Ühes varasemas autokeemia teemas mainis QUATTRO seda kui suurepärast toodet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 19.12.03 15:05 Tsiteeri

Ise plaanisin nendest XADO toodetest proovida seda DIISELMOOTORITE TAASTAMISE GEELI - http://www.xado.ee/product/engine.htm

Mitte et mootoril midagi viga oleks, lihtsalt toode tundub tõhusa toimega olevat nende jutu järgi ja seda olen ka sammuti kuulnud mehaanikute käest.

Hinnad on nendel toodetel ka ikka päris kõrged :( ja veel arvestades et seda mootori taastus geeli on vaja 2 - 3 tuubi.

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.03 16:03 Tsiteeri

meil sierra ka juba 4-ndat talve sellega sõidab :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jottess
huviline

Registreerunud 28.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B4) 1,9 TDI; Audi A4 Avant (B6) 2,5 TDI; Audi A4 Avant (B9) 2.0 TDI

postitati 20.12.03 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja QUATTRO
Kuna igasugused puhastid on ju tglt ülesehitatud mingil määral lahustite baasil,siis mina kasutaksin küll lisaaineid,eriti meie kütuse puhul.

Lisandit kasutaksin nii ehk naa kogu aeg, aga huvitab just see paagitäis, kui ma pihustite puhastit lisan, et kas siis on kütuselisandit ka ikkagi tarvis panna, või piisab sel korral ainult pihustite puhastist?

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 21.12.03 22:07 Tsiteeri

eks see lisand ole ikkagi rohkem oma vaba valik.Teaduslikku argumenti ei oska ma sulle küll ühtegi tuua.Mina paneks igatahes selle lisandi sinna puhastile hulka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pkuldsaar
huviline

Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo S80

postitati 09.01.04 15:36 Tsiteeri

lisasin nädal tagasi auto küttele diesel trietment nimelist vahendit. pigem tegi see asja hullemaks kui paremaks. sooja mootoriga hakkasis auto pöörded kõikuma. mul on ka ennem selline jama olnud kuid peale piisava koguse õli lisamist küttele(20 l kohta 100g õli) kadus see probleem. nüüd aga siis jälle tagasi. ehk oskate aidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vader
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1,8Tfsi , VW Passat varjant 2.0TDi 2008a.

postitati 29.03.05 17:28 Tsiteeri
millist lisandit kasutate

lugu siis selline et siin seal on kirjas et see ja too lisand aga milline see hea lisand siis on palju maksab ja kust saab jutt siis diisli lisandist:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 29.03.05 17:37 Tsiteeri

kes kurat teab mis see kõige parem on! Iga "l*ts kiidab oma v*ttu"
mina panen karla diislikeskuse lisandit mida saab miningatest tanklatest osta aga kindlasti saab karla autost.
hinda ma ei oska öelda aga kõige odavam see pole.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
D240
huviline

Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.05 20:50 Tsiteeri

Ma ka kasutan Karla Auto lisandit ja oskan öelda aint kiidu sõnu, lisand millest on reaalne kasu, vähemalt ma tajun selgelt millal on kütte lisandiga millal mitte.Auto muutub kohe pisut erksamaks reageerib gaasipedaalile kah.
lõbusamalt.
Aga hind võiks olla natuke odavama, maksab ta kuskil 165kr ja j2tkub teda 200 liitriks.

140.0 Nm (103 lbft) (14.3 kgm)
@2800 rpm
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaupz
huviline

Registreerunud 01.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: volvo v70/99/2,5tdi/vag R5, vw NewBeetle 99 1,9tdi 66kw

postitati 19.02.11 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
postitati 18.12.03 13:52
Algselt postitas: alambe
ise kasutasin ka eelmine talv kleenflo oma
soodsaimad hinnad on Tevalos, kuna nad ise toovad seda maale. ja tõsi ta on, aitab küll, vahepeal ei pannud ja tuli niiskus paaki, valasid pitsikese peale ja asi lahenes :)

seda siis kasutasin ja oli 100.- ringis 1l pullo
http://www.tevalo.ee/keemia/kleenflo/991.jpg
Tundub et hinnad on tõusnud vahepeal.
Kuid sellel 991 ja 993 toote sildil on eksitav tekst:

Kleen Flo
Diesel fule conditioner

150ml on kirjas -30*C ja 67L
kood 991 1.95eur

0,5L on kirjas et piisab 1200L jaoks kood 992 (ilma temperatuurita).

1L soovitus 100mL 227L kohta, ehk 1L=2270L ilma temperatuurita.
kood 993 10eur

Aga, 1L potil on poola keelsel kleepekal tabel:
-20 -> 150mL -> 150L
-25 -> 150mL -> 75L
-30 -> 150mL -> 40L !!!!
1L=2270L on siis aastaringselt niiskuse eemalduseks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.1% - SQL: 52.9%]