Audi A6 Avant
Tere!
Soetasin just hiljuti omale nelikveolise Audi A6 2.5 BAU TDI mootoriga. Kuna olen siit foorumitest leidnud palju lahendusi eelmise Audiga seoses (
1998.nda aasta A4) otsustasin teha kasutaja. Auto läbisõit näidatud ca. 245 000, kuid lähemalt uurides sain teada tegeliku, mis umbes poole suurem.
Sellistel autodel see vist tavaline ka, et pool maha keritud
Tuli ka välja juba esimene viga, nimelt käigukast lõi pidevalt avariiasendisse, kuna ei võtnud käiku taha. Paranduses öeldi et varem pole nii palju
metallipuru sealt näinud välja tulemas. Nüüd see korras ning sõidab ilusti. Sillad ei kolise, quattro töötab ilusti, käigukast ideaalne ning kiirendus
muidugi (vaähemalt minu jaoks) mega
Lootsin siis jällegi saada siit foorumist abi sellise probleemiga. Nimelt, muidu salongituled põlevad eespool kui lülitada põlevasse asendisse ning ka
kui juhipoolseid uksi avada, aga põlema ei lähe ükski tuli, kui avada kõrvalistuja ust, kõrvalistuja poolset tagumist ust ning pagassi, samuti ei põle
ka just parempoolne numbrituli. Niiet võib ka nii öelda, et kõik valgus-elektroonika paremal pool ei tööta. Öeldi, et mingi juhtmete viga võib olla,
aga kuna nad muud öelda ei osanud, mõtlesin siit abi otsida. Kas võib olla juhtmetes viga ?
Samuti, on mul RNS-D Navigation Plus seade, millel peal poola keel ning vahetada seda kompuuteriga ei saanud. Kas seda saab ka kuidagi menüüst?
Suured tänud, Audihuvilised!
|