Deprecated: Implicit conversion from float 130061.00000000001 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181 Eesti Audi Klubi foorum - Airbagi aju
Tere! Sügisel hakkas nimelt minulgi airbagi tuli armatuuris põlema. Diagnostist öeldi et aju läbi. Nüüd siis uuringi vaikselt järgmist aju. Olen
näinud netis müügil olevaid ajusid milledel on peal mingi kood ja siis koodi lõpus üks täht. Siit ka nüüd minu küsimus, et kas pean otsima sama tähega
aju? Kuskilt siit foorumist lugesin, et see täht on vastavalt airbagide arvule autos vms?
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
postitati 20.01.15 13:24
Kõige kindlam on loomulikult soetada uus aju, mis on täpselt sama tootekoodiga, sest sellega on garanteeritud sama arv airbag´ide toimetamine.
Karbikesi pidavat saama ka ümber programmeerida, kuid kuna ei ole IT-inimene, jätan selles osas vastuse spetsialistide kanda. Kogu toiming võib vajada
ikkagi ka arvuti abi, et viia vastavusse 5-e kohaline softcode nr. Muidu jääb tuli armatuuris ikka lõbusalt särama.
ahtisaar
huviline
Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6
postitati 20.01.15 16:45
Ajude kujud on ka erinevad ise olin sama dilemma ees. numbrid olid samad kuid täht numbrite lõpus oli teine. Samas tuli ka arvutiga ajul patjade arv
paika ajada.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.8% - SQL: 78.2%]