Lehekülgi: 1 2 |
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: 5X Audi 100 sedaan c4
|
postitati 20.01.15 12:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jantz73
Tere. Kui oled kannatanu ja süüdlane on teada siis taastatakse avariieelne auto seisukord kasvõi sinu kindlustusfirma poolt, kes nõuab kulud avarii
põhjustajalt või tema kindlustuselt. Kui sul on oma kindlustuses head suhted siis lase seal korda teha ja kindlustuste omavaheline asi kuidas arved
klaarivad. Põhimõtteliselt kui oled kannatanu ja süüdlane on teada siis pole vahet kas on kasko või mitte. Eks asjaajamist on ja jooksmist aga peaksid
saama ikka auto samasse korda kui enne avariid. Parimat. | Saaga jätkub , viisin auto ifan autosse tartusse ,et nad kindlustuse jaoks
kalkulatsiooni teeks. Hetkel hakkab jauramine pihta ,et mul pole tehase lisades pikkast paneelist juttugi. Et pole originaal jms. Ei teagi mida teha.
Ütlesin kui musta paneeli jäänused endale saan võite punase paneeli ka panna . (Kasutatud komplekt pidi 70 euri olema.) Ebay hinna kultuur neid ei
huvita. Kas nad peavad taastama siis avarii eelse olukorra või keeratakse originaal audi 100 tagaots külge?
www.street.ee
Autoüritused.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 20.01.15 12:56
|
|
|
Kas kindlustus jaurab, et paneel pole tehasest sinna pandud või teeb seda remontkoht? Viimasel puhul soovitaks mõnda teise kohta pöörduda.
Kas nad suudavad sulle tõestada ära milliste tehaselisadega see auto täpselt tehasest tuli? Millegi alusel peavad nad ju seda väitma, et Hella paneel
pole sinna lisavarustusena tellitud. Kui seda pole, siis on tegu lihtsalt nende arvamusega, taastama peab siiski avarii eelse olukorra.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
siim1314
huviline
Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2006 171kw
|
postitati 20.01.15 13:01
|
|
|
See on umbes samahea, et kui ma olen ise lasknud klaasid endal ära toonida- siis nemad klaasivahetusel ei taha tooni panna kuna tehasest polnud. Olen
kuulnud, et nad peavad ikka toonima ja toonivad ka. Seega jõudu nendega vaidlemisel, nõua ikka avarii eelset seisukorda
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
|
postitati 20.01.15 13:40
|
|
|
Nagu ma eelnevalt kirjutasin, peab kindlustus taastama tehnika õnnetuse eelse seisundi. Seda ütles mu hea tuttav - IF Kindlustsue spetsialist. Mida on
remondikojal virisemist tehasest välja tulnud autoga? Kui mingi jubin on avariis vigastatud, tuleb see korda teha või välja vahetada. See oli ju
sündmuse toimumise hetkel auto küljes, mitte ei kruvitud sinna hiljem. Nagu klaaside kiletaminegi - enne avariid olid kiled, pärast taastamist peavad
samuti olema! Mis siis, et ei ole tehases kiletatud.
Juhul kui mingit lisa on raske v. võimatu leida, võtab kindlustus ühendust auto omanikuga ja lepib temaga kokku teema lahendamise võimalused. Selline
on asjade korrektne käik.
Töökoda ei ole selles osas mingi ütleja!
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 20.01.15 13:44
|
|
|
Antud juhul üritab töökoda võimalikult vähe raha kulutada taastamiseks ning võimalikult palju raha kindlustuse käest saada.
|
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
|
postitati 20.01.15 14:39
|
|
|
Eks see nii kipub olema, et töökoda tahab minimaalsete kuludega saada maksimaalset kasu.
Soovitan leida remondikoja, keda-mida sa usaldad.
Ja jumala eest, kui sa pole tehtuga rahul - ära autot vastu võta! Näita ära puudused ja nõua nende likvideerimist.
Aastakümneid tagasi lasin oma masinal kolm korda esitiiva ja -ukse üle värvida, et külg ei oleks nagu sebra. Kiruti ja vannuti, aga tehti! Ähvardati,
et võidakse remontida vist kuni 3 kuud, aga ma irvitasin vastu, et senikaua sõidan teise autoga.
Lõpuks pakuti raha - võta auto ja kao minema! Ilma sinu allkirjata nemad kindlustuselt raha ei saa. Kui aga viskad pookstavi alla, siis kõik edasine
käib oma finantside arvelt.
|
|
|
Xpander
huviline
Registreerunud 14.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 Avant 20vt
|
postitati 20.01.15 18:04
|
|
|
Olen isegi ifan-autoga maadelnud aastaid tagasi. Asju ajasin ifan-autos töötava meistriga (nime ei mäleta). Oli suht rahulik vana, aga ei tahtnud
talle kohale jõuda, et mul radiaatori ventilaator sai ka mingil imekombel avariis kannatada, olgugi, et radikad ja muu nänn jäi terveks. Suht odav
vidin, aga asi oli põhimõttes. Sai helistatud nii kindlustusele kui ka ifan-auto meistrile kordamööda ja lõpuks siis kuidagi sai kindlustusele selgeks
tehtud, et ventikas läks avarii juhtudes katki ja anti luba ka ventilaator ära vahetada. Siis oli seal veel värvikoodiga jama, kuna polnud tehase
värv, siis nähti kurja vaeva et õige toon saada. Üldiselt värviti hästi, mingeid hajutusjälgi, võõrast tooni auto kerel silma ei jäänud (hõbedane
värv, kõikide automaalrite hirm )
Teemaalgatajale rahulikku närvi ja kannatust, tagatule paneeli koha pealt ära jäta jonni.
|
|
|
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.15 20:15
|
|
|
Ergo kindlustus saatis mind pikale lainele. Pakuti 200euri mulle , kuigi keretööd lähevad 200euri. (Firmas tehes.) Auto turuväärtus madal jms. Valisin
selle tee ,et katkine komplekt mulle ja punane paneel ning teevad korda.
www.street.ee
Autoüritused.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 21.01.15 21:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TurboSlava
Ergo kindlustus saatis mind pikale lainele. Pakuti 200euri mulle , kuigi keretööd lähevad 200euri. (Firmas tehes.) Auto turuväärtus madal jms. Valisin
selle tee ,et katkine komplekt mulle ja punane paneel ning teevad korda. |
Ergo Kindlustus AS kahjukäsitlejatel on viimasel ajal mingi törge normaalse suhtlemise ja mõistmisega, hea kui viitsivad selleks üldse oma pead ja
peed liigutada.
Enda pikemal kindlustusjuhtumil, taheti mind üldse korralikult üle lasta, kuid kuna ma suurelt osalt suhtlesin vastaspoole kindlustusega, siis sealne
toiming oli ausalt öeldes 5+ ja enamgi, kahjukäsitleja oli igati vastutulelik ja viitsis ka nv-l isegi asjaga tegeleda ja tänu sellele sai ka oma
kindlustusandjat veidikenegi maale lähemale toodud. Küll aga ei viitsitud tulla autot ülevaatama, et kiiremaid ja adekvaatsemaid otsuseid saada.
Alati tasub nendelt nõuda, et mille alusel tehakse turuväärtuse hinnang, võite saada korraliku vastuse, kuid enamjaolt on selline "mukikaka" et
jookse vöi metsa.
Minu kindlustusandja seda ei suvatsenud selgitada, kuna ei pidavat olema asi, mida peaks teadma, vastaspool seletas ilma pikema keerutamiseta ilusti
puust ja punaseks.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.15 08:49
|
|
|
Saaga sellega ei lõppenud. Peale läbirääkimist juristiga ,pakkus ergo 420euri ja olen sellega rahul.
www.street.ee
Autoüritused.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |