martin471
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005
|
|
postitati 19.11.14 20:51
|
|
|
A6 C5 '04 Ksenoontulede automaatne kõrguse reguleering
Probleem on selles, et umbes pooltel kordadel peale auto käivitamist ei tõsta vasakpoolne ksenoontuli valgusvihku üles ja seetõttu kannatab pimedal
ajal nähtavus tugevalt. Internetiavarustes välismaiseid foorumeid kammides sain selgeks, et see on jälle mingi tüüpviga, paljudel see esineb, kuid
otsest lahendust ei juhtunud siiski lugema.
Saan aru, et kõrgusandureid esi- ja tagasillal ei maksa kahtlustada, kuna parempoolne tuli käitub õigesti, probleem peab olema tule sees, kuid mis
täpsemalt?
Kuna ma haagist ega suuremat koormat ei vea, siis ei pea oluliseks ka kõrusereguleeringu toimimist. Kui valgusvihk on saavutanud oma õige kõrguse ja
ma sel hetkel tule sees oleva mootori juhtme lahti ühendan, kas siis reflektor jääbki sellisesse asendisse või mitte?
Või millised on siis õiged lahendused probleemist vabanemiseks?
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 20.11.14 07:18
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: martin471
Probleem on selles, et umbes pooltel kordadel peale auto käivitamist ei tõsta vasakpoolne ksenoontuli valgusvihku üles ja seetõttu kannatab pimedal
ajal nähtavus tugevalt. Internetiavarustes välismaiseid foorumeid kammides sain selgeks, et see on jälle mingi tüüpviga, paljudel see esineb, kuid
Saan aru, et kõrgusandureid esi- ja tagasillal ei maksa kahtlustada, kuna parempoolne tuli käitub õigesti, probleem peab olema tule sees, kuid mis
täpsemalt?
Kuna ma haagist ega suuremat koormat ei vea, siis ei pea oluliseks ka kõrusereguleeringu toimimist. Kui valgusvihk on saavutanud oma õige kõrguse ja
ma sel hetkel tule sees oleva mootori juhtme lahti ühendan, kas siis reflektor jääbki sellisesse asendisse või mitte?
Või millised on siis õiged lahendused probleemist vabanemiseks? |
Kaitse nr. 10 välja ja tuled paika keerata manuaalselt.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
martin471
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005
|
|
postitati 20.11.14 10:36
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
| Tsitaat: | Algselt postitas: martin471
täpsemalt?
Või millised on siis õiged lahendused probleemist vabanemiseks? |
Kaitse nr. 10 välja ja tuled paika keerata manuaalselt. |
Kui kaitsme välja tõmban, siis kuhu asendisse reflektorid jäävad? Ühest välismaisest foorumist juhtusin lugema, et kui tuli on alumisse asendisse
kinni jäänud, siis ei ole reguleerimismaa piisav, et manuaalselt tuli õigesse asendisse reguleerida, pidi ikka liiga madalale jääma.
|
|
|
|
|