Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6
postitati 18.11.14 17:47
Kes pumba elektroonika korda teeks?
Kes,kus teeks siis 2001 aasta 2.5 tdi 132 kw pumba elektroonika korda nii et pumpa ei peaks maha võtma, kui selline asi üldse võimalik on? Ootan
pakkumisi terve eesti piires kuna lihtsalt ei viitsi selle välja sureva autoga enam sõita
Tel: 56190755 või kriba privasse..
saarekas8
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A-6 2,5 TDi avant
postitati 23.11.14 17:16
Tsitaat:
Algselt postitas: nikolai
Kes,kus teeks siis 2001 aasta 2.5 tdi 132 kw pumba elektroonika korda nii et pumpa ei peaks maha võtma, kui selline asi üldse võimalik on? Ootan
pakkumisi terve eesti piires kuna lihtsalt ei viitsi selle välja sureva autoga enam sõita
Tel: 561907
55 või kriba privasse..
Olen neid vp-44 pumbaajusid lappinud,kuid enne tuleks viga tuvastada.
Saarekas.
nikolai
huviline
Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal
postitati 23.11.14 17:43
Mingit aktiivset veakoodi nagu polnud mu mäletamist mööda. Mingi trans pidi läbi põlema seal kui kuiva pumbaga käiata palju ja no see mul kuidagi
juhtus jah ja peale seda paneb ikka täiega näkku.
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
postitati 23.11.14 19:25
Kui masin siiski käivitub ja aegajalt ka sõidab, siis tõenäoliselt on tegemist hoopis pööreteanduri veaga. Selle viga muidugi jääb ka mällu sel hetkel
kui esineb. Andur ise on eraldi tükina saadaval ja vahetamine ei ole iseenesest keeruline, va see, et seda ei saa kuidagimoodi õiges asendis paika.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
nikolai
huviline
Registreerunud 06.02.13
Kasutaja on eemal
postitati 23.11.14 19:32
Mis selle pöörete anduri veaga veel kaasneb? külmalt käivitub üldiselt hästi aga mingi 10-15 min. sõidu järgi tahab pikka ketramist saada juba, siis
kargab käima.kui moto korralikult soojaks sõita ja nt.laeva peal saab nii 2 h jahtuda siis ketrad aku kuivale enne kui käima läheb.Ise mõtlesin et
ajab seda kütet seal seni ringi kuni maha jahutab selle elektroonika ja siis käivitub aga no see ka ainult mõte.Diagnosti hetkel ei saa kuna soomes on
päris kallis ja alles täna sain rooli anduri õieti peale.Abs-i aju sai ka vahetatud ja see ka vaja uuesti kaabliga korda ajada.
Ei hakkaks ka uut teemat tegema, audi a4 2.5tdi 110kw, pumbakaas paneb vigast, mingi hetk on süütenurk paigas, teinekord täiesti mööda ja mootoril
jõud kadunud ja suits tagant välja. Kannatab selle pumba elektroonikaga midagi eraldi teha?
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.2% - SQL: 85.8%]