Pealkiri: Audi A6 c4 2.5tdi quattro manuaal eelsüüte küünalde tuluke vilgub absi anduri järgi
(Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1830)
qba112
huviline
Registreerunud 14.09.10
Kasutaja on eemal
postitati 20.10.14 19:39
Audi A6 c4 2.5tdi quattro manuaal eelsüüte küünalde tuluke vilgub absi anduri järgi
Tere!Kas keegi targem võib mulle selgitada kuidas saab olla et keset sõitu hakkas mul eesüüte küünalde tuli vilkuma ja siis jäi põlema ja nüüd loeks
nagu absi anduri/rattapöörete järgi ennast põlema ja kustu et vilgub ratta pöörlemisele kaasa.Ma olen sõnatu.Ma saaks aru kui ta vilguks veakoodi
vms..aga lihtsalt ratta asendi järgi kas põleb v kustub ära..sõitma hakkan siis jääb põlema tumedalt sest ratas teeb sekundis palju ringe peale 100ga
sõites Keegi oskab mingit abi pakkuda?Usun et mingi joode vms kutu kuna
mul xenonite ballastid on ilma releeta järgi pandud otse vanast täistulede juhtmestikust(mida ma alles täna avastasin.Spidokat viskas ka vahepeal
pooltuledelt täitele lülitades 0-i hetkeks ja siis õige kiiruse peale tagasi.Tänud vihjete ja abi eest et see lugu seal korda saada
qba112
huviline
Registreerunud 14.09.10
Kasutaja on eemal
postitati 21.10.14 12:19
ise küsin ise vastan lisan ka et veakoodi pole ühtegi ja pmst tundub et
auto kiiruse järgi vilgub see tuluke..lisandus ka jahutusvedeliku hoiatus tuluke..mis huupi rakendub ja siis jälle kustub ära..keegi mingit nõu oskab
anda?
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
postitati 21.10.14 18:04
Aku laadimist oled mõõtnud ? Sellist märgutulede süttimise anomaaliat võib põhjustada ka läbi olev aku või vähelaadiv generaator.
qba112
huviline
Registreerunud 14.09.10
Kasutaja on eemal
postitati 24.10.14 06:08
laadimine 13.5-13.9v ilusti..ja nüüd hakkas jahutusvedeliku taseme hoiatus vilkuma ja piiksuma kuigi jahutusvedelik uus ja sees ilusti.Taga udukate
nupu see oranz kolmnurk kipub nüüd hõõguma hakkama viimasel ajal..lisa elektri kala juba sees ilmselt.Täielik müstika..võtsin eelsüüte pirni välja
muidu võimatu autoga sõita see segab hullult sõitmist kui armatuur on nagu jõulupuu..ja aku mõned kuud vana 100ampine elukas..see ei veaks teda nii
kiire matsuga käimagi kui läbi oleks
qba112
huviline
Registreerunud 14.09.10
Kasutaja on eemal
postitati 06.11.14 18:32
ja pmst anomaalia kadus ise ära nii uskumatu kui see ka ple toimib kõik
jälle nagu peab
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
postitati 06.11.14 23:18
Varsti tuleb mingi osa sellest veast tagassi au autol,viga on pagasnikuluugi juhtmetes. Mul lisaks ei jäänd vahepeal seisma ka kui tagurbidikäik sees
oli.
Tsitaat:
Algselt postitas: qba112
ja pmst anomaalia kadus ise ära nii uskumatu kui see ka ple toimib kõik
jälle nagu peab
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
altsu00
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI
postitati 07.11.14 05:54
Võid proovida ka kellablokki vahetada. Minul oli ka kunagi elektroonikaga suurema anomaalia, nimelt süüde oli koguaeg sees ja autot ei saanud võtmest
välja suretada
Lõpuks avastasin et kellablokk oli lühises. Vahetasin ära ja kõik on korras.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]