Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: ABS-i väljalülitamine (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1400)
risto995
huviline

Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.14 13:03 Tsiteeri
ABS-i väljalülitamine

Tere

Kuna mul abs-iga kehvad kogemused tänu millele oleks mitmeid korda avarii teinud sp , siis sooviks selle välja lülitada nii ,et kompuutrisse veakoodi ei teki . Kas keegi oskab ölda kuidas petta abs.i aju ära koduste vahenditega .
Autoks on audi a4 b5 fl 1.9tdi q.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 10.09.14 13:05 Tsiteeri

Kaitse välja?

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
risto995
huviline

Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.14 09:15 Tsiteeri

Mul kompuga kellad, ja ei taha, et see hüüu märk seal ees vilgub ja auto igakord röögib kui käima panen.

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.14 10:15 Tsiteeri

Kahjuks või õnneks sellist pettust koduste vahenditega ei korralda. Õnneks eelkõige seetõttu, et siis valguks järelturule müügile mass tarbitud sõidukeid, millel ABS ei tööta ja see ei ole kohe kindlasti win-win ega ka turvalisust arvestades õiglane.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RJanno
huviline

Registreerunud 05.08.14
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2013

postitati 13.09.14 12:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Kahjuks või õnneks sellist pettust koduste vahenditega ei korralda. Õnneks eelkõige seetõttu, et siis valguks järelturule müügile mass tarbitud sõidukeid, millel ABS ei tööta ja see ei ole kohe kindlasti win-win ega ka turvalisust arvestades õiglane.

Ma arvan ,et müügiks seda just hetkel teha üritataksegi.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 13.09.14 20:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: risto995
Tere

Kuna mul abs-iga kehvad kogemused tänu millele oleks mitmeid korda avarii teinud sp , siis sooviks selle välja lülitada nii ,et kompuutrisse veakoodi ei teki . Kas keegi oskab ölda kuidas petta abs.i aju ära koduste vahenditega .

Uuri leedukatelt tule kustumiseks ,kellade taha sellised kivid olemas tinutad kivil kolmele jalale kellade tagalt juhtmed külge ja tulega asjad korras .
Aga välja lülitatavaks saad teha varjante skeemidel lausa mitu leid S-audi foorumitest , ja vanalt sigarilt saad impuls lüliti koos õige pildiga klafil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yks
huviline

Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.14 07:30 Tsiteeri

ABSi pärast mitukorda avarii? Ehk seletad selle lahti kuidagi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
risto995
huviline

Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.14 08:38 Tsiteeri

Mul on mitu korda abs hakanud pöördel pidurdades ise tööle ja pedaali tagasi löönud . Mistõttu olen ühekorra äärekivi külastanud ja teistkorda peaaegu autole sisse sõitnud .

Ja mu auto ei lähe müügiks . Seda ehitan ma ainult enda jaoks sp, tahangi abs-ist lahti saada.

Aga kuna see teema nii raske on siis võib teema lukku panna .

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 14.09.14 09:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul on mitu korda abs hakanud pöördel pidurdades ise tööle ja pedaali tagasi löönud . Mistõttu olen ühekorra äärekivi külastanud ja teistkorda peaaegu autole sisse sõitnud .

Miks sa tavaliikluses pöördel nii kõvasti pidurdad, et rattad blokeeruma hakkavad ja ABS rakendub? Pidurdatakse ikka enne pööret.

Ilma ABS-ta oleks sa ilmselt veel rängemalt äärekivile või teisele autole otsa sõitnud, kuna blokeerunud ratas pöördel viib katastroofilise alajuhitavuseni. Sa siis kas sõidad otse teelt välja äärekivisse või lased piduri lahti, millele järgneb järsk suunamuutus, mis võib täiendavalt ohtlikke olukordi tekitada. Või üritad tippida ja sisuliselt ABS-i jäljendada, kuid seda märksa aeglasemalt ja vähemefektiivselt, kui elektroonika/hüdraulika seda suudab ning seega puudub igasugune kasu süsteemi väljalülitamisel.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.14 09:19 Tsiteeri

Või on hoopis ABS tuksis, et rakendub ka nõrgemal pidurdamisel?

risto995
huviline

Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.14 09:24 Tsiteeri

Ma kaldun arvama , et see Nos-i pakutud versioon on õige . Kuna abs, rakendub töesti üsna vara . Aga seda enam ma tahaks sellst ültse lahti saada .

SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI

postitati 14.09.14 09:30 Tsiteeri

Ära aja [roppus] mees! Tee oma auto korda. ABS tuleb sulle ainult kasuks, see hoiab sind teel, mitte ei aita sind teelt välja sõita!

Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.14 09:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Tere

Kui inglise keel pole probleemiks saad palju infot antud teema kohta teistest foorumistest:

Siin üks põhjus, miks oleks mõtekas siiski asi korda teha:(jutt vw foorumist)

Its dangerous to disable ABS on these cars.. Without an active ABS pump, there is no way for the car to control rear wheel lockup. You usually end up swinging the back end around during a panic braking situation. On cars that did not have ABS, they have a control valve on the rear beam that controls rear brake power. But since an ABS equipped car does not have one, the result can be quite bad.

Vahest kui igav, aitan 3G+(HN+) softi ja navi uuendusega - lisainfo privasõnumis.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
risto995
huviline

Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.14 10:20 Tsiteeri

Selge , teen selljuhul asja ikka korda . Tänud info eest.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.2% - SQL: 76.8%]