risto995
huviline
Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.09.14 13:03
|
|
|
ABS-i väljalülitamine
Tere
Kuna mul abs-iga kehvad kogemused tänu millele oleks mitmeid korda avarii teinud sp , siis sooviks selle välja lülitada nii ,et kompuutrisse veakoodi
ei teki . Kas keegi oskab ölda kuidas petta abs.i aju ära koduste vahenditega .
Autoks on audi a4 b5 fl 1.9tdi q.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
postitati 10.09.14 13:05
|
|
|
Kaitse välja?
|
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
|
risto995
huviline
Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.09.14 09:15
|
|
|
Mul kompuga kellad, ja ei taha, et see hüüu märk seal ees vilgub ja auto igakord röögib kui käima panen.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.09.14 10:15
|
|
|
Kahjuks või õnneks sellist pettust koduste vahenditega ei korralda. Õnneks eelkõige seetõttu, et siis valguks järelturule müügile mass tarbitud
sõidukeid, millel ABS ei tööta ja see ei ole kohe kindlasti win-win ega ka turvalisust arvestades õiglane.
|
|
|
|
|
|
RJanno
huviline
Registreerunud 05.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2013
|
|
postitati 13.09.14 12:27
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Kahjuks või õnneks sellist pettust koduste vahenditega ei korralda. Õnneks eelkõige seetõttu, et siis valguks järelturule müügile mass tarbitud
sõidukeid, millel ABS ei tööta ja see ei ole kohe kindlasti win-win ega ka turvalisust arvestades õiglane. |
Ma arvan ,et müügiks seda just hetkel teha üritataksegi.
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
|
postitati 13.09.14 20:20
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: risto995
Tere
Kuna mul abs-iga kehvad kogemused tänu millele oleks mitmeid korda avarii teinud sp , siis sooviks selle välja lülitada nii ,et kompuutrisse veakoodi
Autoks on audi a4 b5 fl 1.9tdi q. |
Uuri leedukatelt tule kustumiseks ,kellade taha sellised kivid olemas tinutad kivil kolmele jalale kellade tagalt juhtmed külge ja tulega asjad korras
.
Aga välja lülitatavaks saad teha varjante skeemidel lausa mitu leid S-audi foorumitest , ja vanalt sigarilt saad impuls lüliti koos õige pildiga
klafil.
|
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.14 07:30
|
|
|
ABSi pärast mitukorda avarii? Ehk seletad selle lahti kuidagi
|
|
|
|
risto995
huviline
Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.14 08:38
|
|
|
Mul on mitu korda abs hakanud pöördel pidurdades ise tööle ja pedaali tagasi löönud . Mistõttu olen ühekorra äärekivi külastanud ja teistkorda peaaegu
autole sisse sõitnud .
Ja mu auto ei lähe müügiks . Seda ehitan ma ainult enda jaoks sp, tahangi abs-ist lahti saada.
Aga kuna see teema nii raske on siis võib teema lukku panna .
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
|
postitati 14.09.14 09:09
|
|
|
Mul on mitu korda abs hakanud pöördel pidurdades ise tööle ja pedaali tagasi löönud . Mistõttu olen ühekorra äärekivi külastanud ja teistkorda peaaegu
autole sisse sõitnud .
|
Miks sa tavaliikluses pöördel nii kõvasti pidurdad, et rattad blokeeruma hakkavad ja ABS rakendub? Pidurdatakse ikka enne pööret.
Ilma ABS-ta oleks sa ilmselt veel rängemalt äärekivile või teisele autole otsa sõitnud, kuna blokeerunud ratas pöördel viib katastroofilise
alajuhitavuseni. Sa siis kas sõidad otse teelt välja äärekivisse või lased piduri lahti, millele järgneb järsk suunamuutus, mis võib täiendavalt
ohtlikke olukordi tekitada. Või üritad tippida ja sisuliselt ABS-i jäljendada, kuid seda märksa aeglasemalt ja vähemefektiivselt, kui
elektroonika/hüdraulika seda suudab ning seega puudub igasugune kasu süsteemi väljalülitamisel.
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.14 09:19
|
|
|
Või on hoopis ABS tuksis, et rakendub ka nõrgemal pidurdamisel?
|
|
|
|
risto995
huviline
Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.14 09:24
|
|
|
Ma kaldun arvama , et see Nos-i pakutud versioon on õige . Kuna abs, rakendub töesti üsna vara . Aga seda enam ma tahaks sellst ültse lahti saada .
|
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI
|
|
postitati 14.09.14 09:30
|
|
|
Ära aja [roppus] mees! Tee oma auto korda. ABS tuleb sulle ainult kasuks, see hoiab sind teel, mitte ei aita sind teelt välja sõita!
|
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.14 09:47
|
|
|
Tere
Autoks on audi a4 b5 fl 1.9tdi q. |
Kui inglise keel pole probleemiks saad palju infot antud teema kohta teistest foorumistest:
Siin üks põhjus, miks oleks mõtekas siiski asi korda teha jutt vw
foorumist)
Its dangerous to disable ABS on these cars.. Without an active ABS pump, there is no way for the car to control rear wheel lockup. You usually end up
swinging the back end around during a panic braking situation. On cars that did not have ABS, they have a control valve on the rear beam that controls
rear brake power. But since an ABS equipped car does not have one, the result can be quite bad.
|
Vahest kui igav, aitan 3G+(HN+) softi ja navi uuendusega - lisainfo privasõnumis.
|
|
|
|
|
risto995
huviline
Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.14 10:20
|
|
|
Selge , teen selljuhul asja ikka korda . Tänud info eest.
|
|
|
|