Lehekülgi: 1 2 |
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
Minu arvamus ühtib 100 % galeniga, enda ego uppimine on veel eriti sick minu arvates, MUL on sünnipäev, soovige õnne, MINA kihlusid, respectige
....
Sõbrad peavad teid meeles ilma foorumitagi ....
Vaba teema ?
Tahate hakata ka lugema, mis mu toidukorv sisaldab iga õhtu poes käies ? 
"Who cares" eksole !
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
On kirjutatud igasuguseid reegleid. Kogemus näitab, et neid ei loeta. Oleks minu teha, oleks "Vaba Teema" ammu kadunud. Ma käin AC foorumis
inimestele nõu andmas, ise nõu küsimas ning ka ärilistel eesmärkidel. Ma ei käi AC foorumis näiteks inimesi õnnitlemas ega järjejuttu kirjutamas. Aeg
on liiga kallis selleks. Kui kellelgi aega üle on, elagu ennast välja selleks mõeldud kohtades (sobib ka vabalt AC chat).
Ja mõnedel tuleks ikka vitsa anda siin.
|
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
|
Võibolla tõesti ei loeta reegleid, kuid siis on hea viidata nendele ja ei teki mõttetut möla eksole.
Moderaator(id) võiks foorumi haldamisel hoida ühte joont, mitte iga päev (ma ei tea millest sõltuvalt) lähtuda erinevatest põhimõtetest.
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
Audiklubi foorum võiks tõesti olla see koht Eesti internetis, kus jutt käib Audidest.
Mootori teema all mootoritest, Sisustuse all sisustusest ja Vaba teema all sellest, mis muudesse teemadesse ei sobi. Kasvõi sellest, kuidas Audi
kurvis teel püsib, palju Audi kindlustamine maksab, mis aastal mõnda Audi mudelit tegema hakati vms.
Suhteliselt mage on jälgida, kuidas Audisid ja autosid puudutavatele asjalikele teemadele ja küsimustele mõnikord päevade jooksul ühtegi vastust ei
tule. Postitajate kogu aur läheb postitamisele teemadesse stiilis "Päike paistab" või "Lund sajab", kuhu tehakse tunniga 20 postitust. Asjalikud
teemad aga kukuvad natukese ajaga uute postituste seas kaugele alla, mis nende lugejate arvu oluliselt vähendab.
Jõudu adminnidele mõtetute teemade kiirel lukustamisel või kustutamisel!
Interetnetis ju massiliselt kohti, kus suvalistel teemadel pläkutada saab.
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
|
eks ma siis kordan ennast. VÕIB TEEMA KINNI PANNA....ja palun ilma "maailmatarkuseta"....hea et nüüd siis algab siin foorumis uus ajastu, kus AINULT
audidest jutt käib ning lumesaju ja IT teemad igapäevased jututeemad ei ole.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
|
See kihlumise teema oli jah natuke ülepakutud. See rohkem sinu, su kihlatu ja su heade sõprade vaheline asi, mitte foorumisse kirja panemiseks.
Siin ennemgi taolisi teemasid olnud, et mix pandi mu teema kinni jne. No krt saage juba ükskord aru, et kui teema kinni pandi siis oli ka selleks hea
põhjus. Siinsed staffid on igati mõistvad ja lambist kellegi teemat kinni ei panda.
|
|
|
|
Mutjuki
huviline
Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q5
|
|
Selle lapsiku kaklemise võiks ka keegi lukku panna!
|
|
|
|
Krahv
huviline
Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Maserati 4200GT
|
|
AC itk, irwe.
Noh, tuleb ette. nett on igast fleimi niigi paksult täis, asise info leidmine iga päev järjest keerukam. Toetan igati tuumikut tema püüdlustes
säilitada asjalikkus! 
BR,
Krahv
|
|
|
WhiteLion
huviline
Registreerunud 22.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Poolik Coupe GT
|
|
Toetan samuti tuumikut nende tegemistel.
Minge ja vaadake kasvõi streetrace foorumit. Seal tekib päävaga paarsada posti ja nendest kannatab lugeda vaid paarkümmend. Pealegi miks peaks meid
huvitama teiste inimeste eraelu.
Las audiclubi foorum jääda ikka audidega seotuks.
Seda mõttetut möla on mujal niigi.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Absolut
eks ma siis kordan ennast. VÕIB TEEMA KINNI PANNA....ja palun ilma "maailmatarkuseta"....hea et nüüd siis algab siin foorumis uus ajastu, kus AINULT
audidest jutt käib ning lumesaju ja IT teemad igapäevased jututeemad ei ole. |
imelik et siis kui autor palub ise teema kinni panna siis pole staffi kusagil...
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
äkki on lihtsam kogu foorum kinni panna pole foorumit- pole
probleemi.Teemade lukustmisest on vahel abi kuid mitte alati.olen ühes foorumis adminn ja teises mode,tean omastkäest probleeme.kuid võiks alati
suhtuda aupaklikult staffi,need inimesed teevad teie jaoks tasuta tööd.
auto nr 27
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Ok, natuke siis konstrukriivset kriitikat. Ühe teise foorumi adminnina saan ülihästi aru moderaatoritest ja toetan igati nende seisukohti. Samas, ühes
teises foorumis olen mingil põhjusel sattunud ühe adminni isikliku ebasümpaatia tõttu olukorda, kus kõik, mida ma kirjutan, kustutatakse. Audifoorumis
ei ole minu arvates sellist olukorda, pigem jäetakse liigagi palju kustutamata, kuid iga kustutamine/sulgemine/kasutaja blokeerimine on vähemalt
mingis osas ebaõiglus - vähemalt selle kasutaja suhtes. Ja nagu juba öeldi, 99% on rahul ja alla 1% võitleb reeglite vastu. Mis mõttega? Ning
adminnide aurust 99% kulub just selle 1%-ga tegelemiseks... Ja see on vist
kah kõigis foorumites sarnane, et kõige rohkem erimeelsusi esineb "Vaba teema" foorumties.
Minu ettepanek: tähtpäevadega seotud teemad jm sellised, mida ei ole plaanis pikemalt lahti jätta, võiks olla võimalik kustutada niiviisi, et on
näiteks viivitusega kustutamise nupuke, kus teema püsib lahti ütleme nädal aega, ning on suletuna loetav veel teise nädala, ning nurgas tiksub kogu
aeg kell, millal suletakse ja millal kustub. Olen teinud seda ettepanekut ka varem mujal teises foorumis (ka teised adminnid nõus asjaga), kuid vist
on arvutipoistele natuke liiga keeruline ülesanne. Audi foorumi kood peaks olema oluliselt lihtsam, äkki on siin selline lahendus ka praktikas
teostatav?
Edu!
IRW@MarkoC Kirde sai - vist oli piisavalt piltilik näide, mis kuulub
foorumisse ja mis mitte
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Absolut, palju õnne ja ära kuluta oma energiat siin vingudes.
Moded 5+ täiesti normaalne suhtumine.
Ammu oleks aeg see teema kah lukku panna 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |