Deprecated: Implicit conversion from float 505858.00000000006 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Audi 100 C4 Avant 2.5 TDI 85 kw - 1993 - Ardo100
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 Avant 2.5 TDI 85 kw - 1993 - Ardo100 (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 6484)
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.14 16:06 Tsiteeri

Nii mehed, kes oskab aidata. Täna avastasin, et minu kilometraazi lugeja ei tööta. Spidokas toimib, aga läbisõit seisab paigal ja kui tahan lugeda mitu kilomeetrit kuhugi on, siis see seisab peale vajutamist õndsalt nulli peal. Kas keegi on ka sellise asja otsa sattunud?

a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jareko
huviline

Registreerunud 16.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.14 13:12 Tsiteeri

Pead kellaplokki maha võtma ja joodised üle jootma. :D
Endal oli ka Audi 80-ga selline probleem.:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SalmA
huviline

Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Sedan 2.5 TDI 90

postitati 30.07.14 14:10 Tsiteeri

Kui jootmisel abi vaja võin käe külge lüüa.

SalmA

Some seek forgiveness, others escape...
teitur
huviline

Registreerunud 07.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5, VAZ 2105

postitati 30.07.14 14:38 Tsiteeri

Viga on pigem odomeetri ühes plasthammasrattas, millel hambad nüüd maas. Sellel autol ei tohiks liikumise ajal odomeetrit näiteks nullida.
Ise ma ära seda ei vahetanud, seega selle suhtes nõu anda ei oska.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.14 14:50 Tsiteeri

Jama kui see plokk vaja lahti võtta. Selle kätte saamine on vist ilge töö. Igastahes Priit pakkus mulle välja, et tegu võib olla mingi pistikuga, mis on käigukasti juures lahti. Kui ma millalgi sinna jälle sattun, äkki on selle viga.

Igastahes täna oli ilge jama. Pagaasniku luuk ei avanenud enam. Mul võtmest ei toimi ja see link mis taga on ka ei toimi. Üks kunagistest omanikest tahtis mingit ägedat autot omale teha ja pani signa puldil selle karjumise nupu alla pagasiruumi avamise. Põhimõtteliselt iga kord, kui pagasiluuki tahan avada pean 3 sekki hoidma puldil seda nuppu all. Võtsin täna kõik lahti. Selgus, et mingi juhe jookseb mingisse väiksesse pütti ja see pütt tõmbab ühte trossi, mis avab luugi. Viga oli selles, et üks vits mis keskmisest mehanismist sikutab parempoolset luku hooba oli lõdva, sest selle plastmassist pinguti oli ära amortiseerunud. Väike teip-tuuning ja kõik lahenes jälle. Avastasin tagant veel vooliku, mis tuleb kojameeste paagist. Taga mul ju kojameest ei ole. Huvitav kas on olemas mingid siuksed vinged amordid, et kui seda nuppu vajutan hüppab pagasniku luuk ise täiesti laiali ka. See oleks väga tase.

a.
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 27.08.14 18:46 Tsiteeri

Kui olekski sellised luugiamordid, siis viskaks need ilmselt ka luugi varsti küljest. Uuematel vag masinatel ju olemas el. Tagumine luuk, kuid seda süsteemi vist peale aretada ei õnnestu.

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.14 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Kui olekski sellised luugiamordid, siis viskaks need ilmselt ka luugi varsti küljest. Uuematel vag masinatel ju olemas el. Tagumine luuk, kuid seda süsteemi vist peale aretada ei õnnestu.

Jajah, mõtle vajutad nuppu, naine auto taga natuke vales kohas ja pagasiluuk lööb sahtli tühjaks. Kuradi jama. Seal elektriamordiks ruumi ei ole, eeldan, et need on suuremad kui tavalised. Seal mingine soon tavalise jaoks on ja sinna midagi muud ei mahu ma kardan ka.

a.
Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.14 18:53 Tsiteeri

Loodan, et keegi annab mulle abikäe või hea nõu auto helisüsteemi osas. Ei ole varem sellega kunagi kokku puutunud ja tahaks tasapisi asjalikuks heli muuta. Igastahes olemasolevalt on mul tagaistmete vahel 2 kõlarijuhet umbes meetri jagu, aga kuhu nad kunagi jooksid seda ma ei tea. Tagaustes kõlarid või nende augud puuduvad. Esiustes on originaalkõlarid mingi 10 cm-sed ja need hakkavad kõrisema kui heli tiba kõvemaks keerata. Mingi teadjapoiss oskas mulle õelda, et mul on päris okei makk peal. Mingi pioneerikas, kus on usb ja cd olemas. See kuu tahaks siis esimesed kõlarid välja vahetada. Aga millised peaksin valima? Seal on mingid erinevad parameetrid: Max on 70w kuni 160w ja on mingi RMS 30-40W. Ning kui kõlarid ära vahetan, kas vana ühendus sobib uuele kõlarile? Ehk keegi teab soovitada kust mida osta või siis kellegil äkki vedeleb jalus mõni jubin, mis aitaks mul sümboolse hinna eest midagi täiustada.

a.
JMets
huviline

Registreerunud 15.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.14 19:05 Tsiteeri

Ma ei tea, ise vahetasin A4-l vanad kõllid Hertzi kõlarite komplekti vastu. Heli on neil päris hea. :) Komplekt maksis 109 euri millegiga.

Ardo100
huviline

Registreerunud 28.05.14
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.15 20:46 Tsiteeri

Niimoodi, auto on nüüd aasta aega minu käes olnud ja varsti ülevaatusele minek mais. Mõni jama vahepeal on olnud, aga mitte midagi suurt. Geneka rihma pinguti pani koos rihmaga poole sõidu pealt minema, aga selle sai ära klaaritud. Päris vastik on selle autoga sõita, kui roolivõimu pole. Aga õnneks oli see erandjuhus. Tekitasin autole isegi väikese hooldusajaloo enda jaoks, mida täidan koguaeg, et ülevaade oleks asjadest olemas.

...-2013
- 260000km vahetati piduriklotsid+kettad/hammasrihmad+ rullikud
- 270000km vahetati 5 käiguline käigukast 6 käigulise käigukasti vastu (peale vahetust vähenes kütusekulu) + vahetati siduriketas
2014
- 280000km vahetati õlid/filtrid/eelsüüteküünlad.
- 282000km vahetati vaakumpump ja kõrgsurvepumba tihendid.
- 284000km vahetati kõik puksid mis vajavad vahetust (6tk) ja tagumised pidurid ning pidurisupordid remonditi.
2015
- 286000km vahetati esituled, esimesed suunatuled, generaatori rihm ja rihma pinguti.
- 287000km vahetati õli, filtrid, pihustite kummivoolikud, esistange, tuuleklaas ja põhjakaitse.
- 288000km vahetati esimesed piduriklotsid, 1 piduriketas, pidurivedelik ja 1 pidurivoolik.

a.
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.7% - SQL: 66.3%]