Summutaja
huviline
Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line
|
|
postitati 12.05.14 18:42
|
|
|
Audi 4f Bose Upgrade
Tere,
Plaan oma tavaline sound BOSE vastu välja vahetada. Kõlari ring on olemas, mida mul veel vaja on?
Kuidas on lood paigaldusega, kas lihtsalt Plug & Play?
Ette tänades,
Silver
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 12.05.14 19:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Summutaja
Tere,
Plaan oma tavaline sound BOSE vastu välja vahetada. Kõlari ring on olemas, mida mul veel vaja on?
Kuidas on lood paigaldusega, kas lihtsalt Plug & Play?
Ette tänades,
Silver |
Võimendi kindlasti on teine ja võibolla ka juhtmepuu on teistsugune.
|
|
|
|
|
|
Summutaja
huviline
Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.14 19:07
|
|
|
Ok võimu kahtlustasin ise kah, kuid kuidas on lood nende juhtmetega. Vaadates bose kõlle vs tavalisi, siis koguselt ja oma väljanägemiselt tunduvad
suht samad olevat.
Keegi targem oskab järsku kommenteerida?
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.14 20:16
|
|
|
Mis on Sinu eesmärk? Mida Sa loodad uue süsteemiga saavutada, mida Sul praegu ei ole?
|
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
|
Summutaja
huviline
Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.14 20:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Mis on Sinu eesmärk? Mida Sa loodad uue süsteemiga saavutada, mida Sul praegu ei ole? |
paremat kvaliteeti, laiemat spektrumi, võimsamat ja sügavamat alumist otsa
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 13.05.14 08:58
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Summutaja
| Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Mis on Sinu eesmärk? Mida Sa loodad uue süsteemiga saavutada, mida Sul praegu ei ole? |
paremat kvaliteeti, laiemat spektrumi, võimsamat ja sügavamat alumist otsa |
Minu arust on ka tavaline c6 süsteem piisavalt hea auto kohta, ei mõista neid Bose ja B&O kummardajaid. Autost ei saa kunagi kontserdisaali ja mis
vahe seal on, kus prääkskastist see Kuku mängib. Pigem saad omale nagisevad uksepolstrid.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.05.14 09:00
|
|
|
BOSE ja Audi enda originaali helipilt on C6 peal üsna sarnane. Minu jaoks oleks see investeering liiga suur, et nii väikese erinevuse pärast rabeleda.
|
|
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
postitati 13.05.14 09:13
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
BOSE ja Audi enda originaali helipilt on C6 pealt üsna sarnane. Minu jaoks oleks see investeering liiga suur, et nii väikese erinevuse pärast
rabeleda. |
Sama meelt. Kui juba uut süsteemi panema hakata, siis panna midagi väga korraliku. 
|
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
postitati 13.05.14 15:33
|
|
|
Ma ei tea kuidas Bose vs tava Audio helisüsteemiga võrreldes on, aga ükspäev Revalis autot oodates isusin seal A3 sportsbacki millel oli Bang &
Olafsson vms. ja mul jäi küll tõsiselt amps lahti võrreldes enda auto soundiga. Väga mõnus bass oli ikka autos sees.
Bosel minuteada osad kõlarid natu paremad ja lisaks ka veel mõned juures.
Audi originaal on ka hea, kuid võrreldes siiski ainult näiteks Mazda Citroeni või muuga odavama klassiga. Supaka seaded on suht mõttetud A6-l ja
kahtlen kas tegelikult ka üldse supakas on või on ainult "seaded" heliefekti tekitamiseks.
See minu arvamus muidugi 
|
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
|
alts20
huviline
Registreerunud 28.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
postitati 13.05.14 20:24
|
|
|
Ise täpselt sama meelt, vahe on nii väike, et seda polstrite maha kiskumist ja katkiseid düübleid ja nagusevaid uksi see absoluutselt väärt ei ole.
Kui on kõrvuti kaks autot siis on tegelikult mingi väike vahe aga kui päris melomaan ei ole siis ei saa sellest kuskilt aru.
Ise paneks ainult uued kõlarikatted BOSE logodega ja iga suvaline kes sisse istub naudib seda originaali täpselt samapalju kui C6 Bose
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.05.14 06:16
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: HangOver
Ma ei tea kuidas Bose vs tava Audio helisüsteemiga võrreldes on, aga ükspäev Revalis autot oodates isusin seal A3 sportsbacki millel oli Bang &
Olafsson vms. ja mul jäi küll tõsiselt amps lahti võrreldes enda auto soundiga. Väga mõnus bass oli ikka autos sees.
Bosel minuteada osad kõlarid natu paremad ja lisaks ka veel mõned juures.
Audi originaal on ka hea, kuid võrreldes siiski ainult näiteks Mazda Citroeni või muuga odavama klassiga. Supaka seaded on suht mõttetud A6-l ja
kahtlen kas tegelikult ka üldse supakas on või on ainult "seaded" heliefekti tekitamiseks.
See minu arvamus muidugi |
B&O-l ikka rohkem kõlareid ja kallim süsteem Muidugi neil olen ka
mingit odavamat varianti näinud, kus enamvähem sama palju kõlareid nagu originaalis.
|
|
|
|
|
|