Audi A4 2.5TDI Quattro - 2003 - Kry
Tereeee!
Otsustasin oma igapäeva liikurist kah teema teha.
Autol on minusilmis super varustus (a4 kohta) ning ise olen üleüldiselt autoga rahul.
On ta siis varustatud tavalise tiptronic käigukastiga.
Kütust tarbib väga mõistlikult maanteepeal 6l ja linnas tavalise sõiduga 10 (Kindlasti mitte ökosõit)
Leiab sealt:
S-line sisepaketi (istmed, rool, käigukang, lävepakk, must lagi, salongi liistud jne..)
El istmed mäludega
S-line vedrustus
El-peeglid (mäludega, kokkuklapitavad, kundepool keerab tagurdades alla)
Mingid 18" veljed (oletan et replicad, kellegil kapsleid pakkuda on, oleksin huvitatud)
Teema tegemise suurim põhjus on mul, et targematelt nõu küsida, ja "ToDo" list meelde jätta...
Plaanis teha on:
Veljed korda ning üle värvida (kohati mõni eelmistest omanikest äärekive proovinud nendega)
Pihusti tagasivoolu voolikud/vaskseibid vahetada - tehtud
Küttefiltri vahetus - tehtud
Küttefiltrist pumpa tulevad voolikud vahetada - tehtud
Hammasrihmade ja lamerihmade + rullikute vahetus - parasjagu pooleli
Soft üle kirjutada
Väljalaskel kinnitus külge uuesti keevitada ja mõrad selle purunemise tõttu kinni - tehtud
S-line esistange külge sobitada
Tuled mustaks seest
Veljed korda ning üle värvida (kohati mõni eelmistest omanikest äärekive proovinud nendega)
Kaugemas tulevikus lõpupütid ära vahetada ja tagastangega midagi ette võtta
Esiotsast kroom detailid üle värvida
Klaasid toonida (tagant ette tumedamaks) - tehtud
Originaal küljepeal asuv subwoofer ümber ehitada
Lisaks olen ülimega tänulik kasutaja "meelo"-le kes on mind igati nõu ja jõuga senimaani aidanud!
Aga aitab mölast...
(minu keevituskvaliteet ei kannata kriitikat )
Kas kellegil juhtub olema 2.5 tdi mootorile nukkvõlli lukustamiseks neid jullasid ja väntvõlli jaoks kah ehk kellegil see tift vms ?
Neid on hädasti kiiremas korras vaja, paariks päevaks ja abistaja ei jää vaevatasuta!
|