Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 kesklukk (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1341)
Paami
huviline

Registreerunud 17.02.14
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.14 04:13 Tsiteeri
A4 kesklukk

Tere
Mure siis selline, et autol kesklukk ei tööta, tuleb ainult üks uks lahti kui võtmega keerad. Arvasin, et vaakumpump läbi proovisin sõbra oma ja ikka ei töötanud. Oskab keegi öelda mis viga võib olla? Audi A4 95a 1.6 74kw

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 08.04.14 05:06 Tsiteeri

Kaitsmed korras? Kesklukupumbale vool peale tuleb? Uste lukkudes olevad lülitid korras ja juhtmed pumbani terved (kontrolli üle ukse ja piida vahelised juhtmed ning kõik pistikud)? 95a autol käib kesklukustuse juhtimine nii, et luku sees olevasse lülitisse läheb 3 juhet (+12V, mass ja juhe kesklukupumpa). Sulgemine käib massiga ja avamine käib +12V-ga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw

postitati 08.04.14 16:58 Tsiteeri

Mul oli endal sama jama kunagi kui a4 ostsin. Mul pidi olema veel tehase alarm ka peal aga see plokk oli puldi arvatavasti ära unustanud ja ei viitsinud jamama hakkata. Mu pumbal oli 2 viga juures:
1. Vaakumpumbal oli lisatoide puududu. Sai võetud teise klemmipealt lisatoide ja voilaa see asi hakkas tööle.
2. Ukseluku lülitilt ei saanud vaakumpump signaali et sulgeda. See sai uuesti üles otsitud ja veetud kokku kõrvalistuja ukse signaaljuhtmega. Tagaistme juures sai ära ühendatud.
Siiamaani töötab ilusti, vahel töötas isegi comfort süsteem. Viimati kui proovisin, siis ei töötanud sees süsteem aga eks kunagi kui aega on võtan ette. :)

Vahel peavad kuldsed käed olema ka mustad.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Spice
huviline

Registreerunud 20.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c5 2.5TDIq ´05

postitati 09.04.14 07:35 Tsiteeri

Mul 95 aasta a4'jal on näiteks nii,et kui korra keerad lahti,tuleb ainult vastav uks ja kui 2 korda keerad tulevad kõik. Kinni lähevad kõik 1 korraga. Ma ei tea,kas peaksgi nii olema või miskit vänta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 08:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Spice
Mul 95 aasta a4'jal on näiteks nii,et kui korra keerad lahti,tuleb ainult vastav uks ja kui 2 korda keerad tulevad kõik. Kinni lähevad kõik 1 korraga. Ma ei tea,kas peaksgi nii olema või miskit vänta?

See on mingi (turvalisuse?) funktsioon, mida peaks saama sisse-välja lülitada muutes pumba programeeringut. Sul peaks lisaks lukust avanema ka kütusepaagi luuk esimese korraga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Spice
huviline

Registreerunud 20.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 08:36 Tsiteeri

Päris kindel pole kütusepaagi luugi suhtes, kui meeles ja maale kunagi jõuan sisi eks ma viskan pilgu peale. Mismõttes muutes pumba programmeeringut? Et saab ka panna 1 keeramise peale kõik uksed avanema ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 09:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Päris kindel pole kütusepaagi luugi suhtes, kui meeles ja maale kunagi jõuan sisi eks ma viskan pilgu peale. Mismõttes muutes pumba programmeeringut? Et saab ka panna 1 keeramise peale kõik uksed avanema ?

95a auto kohta ma kindel ei ole, sest sellel peaks olema vanemat tüüpi 2 pistikuga pump. Aga 98a autol on näiteks 3 pistikuga pump ja 2 vvoolikuga ja sellel saab läbi arvuti muuta pumba kodeeringut/seadeid ja üks valikutest on see, et esimese korraga avaneb ainult juhiuks ja kütusepaagi luuk.

Kui nüüd mõtlema hakkan, siis vist nendel 2 pistikuga pumpadel on kõigil üks voolik, seega ei tundu see ainult 2 tsooniline avamine kuidagi võimalik/loogiline. Või kui tõesti on, siis juhiukse keerad lahti võtmega ja pump ei rakendu ja teisel keeramisel alles rakendub pump (sellisel juhul ei saa esimese korraga keerates ka kütusepaagi luuk avaneda).

EDIT: Tuleb tunnistada, et ma eksisin. Ka 95a autole on olemas 2 pistiku ja kahe voolikuga pumpasid: 4A0 862 257 A (2). Vaata pumba pealt kood, siis kindlasti lihtsam edasi sind aidata selles osas. :)

Spice
huviline

Registreerunud 20.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 16:09 Tsiteeri

Oskad mind natuke juhendada selle asukoha suhtes

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 16:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Oskad mind natuke juhendada selle asukoha suhtes

Asub see taga parema tagatule juures ja peaks olema vahtkummist ümbrise sees.

Paami
huviline

Registreerunud 17.02.14
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 18:23 Tsiteeri

Mul on 2pistikut ja 1 voolik ja siis veel 1 mingi juhtme moodi asi. Aga mul on nii et kui keerad juhiukse lahti tuleb ainult juhiuks lahti ja kui keerad kõrvalukse lahti siis tuleb ainult kõrvaluks lahti, tagumised saab ainult seest lahti.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.9% - SQL: 85.1%]