Just nii ongi, et seitsmekohalisel autol keskmine istmerida koliseb kui keegi seal peal ei istu. Õudsalt käib närvidele! Neid istmeid annab igate pidi
liigutada ja kokku lappida, ju sellepärast ongi midagi ära kulunud. On äkki kellelgi kogemusi, mida võiks ette võtta. Revalist sain juba teada, et ühe
istme siinikomplekt ca 400 euri. 2 tk vaja. Vb saab koduste vaheditega midagi ära remontida/pingutada.
Tänud kaasamõtlejatele.
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
postitati 18.03.14 22:13
Mul küll kasutada veidi teine auto aga samuti probleem, et 7 istmest 2 viimast kolisevad. Esindus esialgu probleemist aru ei saanud ja kõlas vaid
"esimest korda kuuleme sellisest probleemist". Hiljem , kui sõidule viisin vanalinna nende jutt muutus. Probleemiks siinis väike liikumine/loks. Normaalne ja jutt lõppeski. Kas selle vastu midagi teha ei saa-kõlas
vastuseks EI.
Siinis istme lukustus "asi" liigub. Metall istme küljel logiseb siinis. Ei oska paremini seletada. Mul õnneks viimane rida ja enamusaega all ning
siis ei kolise aga kui üleval siis häirib küll.
sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: q7
postitati 12.11.14 22:01
Kas keegi teab euroopa romulaid, kus kohast võiks q7-le juppe leida. Lugu selles, et eestis on kõik q7-me sisud müüdud. Vaja läheb mul keskmise
istmerea siine, millede peal istmed edasi-tagasi liiguvad. Pidi tüüpviga olema.
Ramm
huviline
Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW
postitati 13.11.14 06:04
Tsitaat:
Algselt postitas: sospert
Kas keegi teab euroopa romulaid, kus kohast võiks q7-le juppe leida. Lugu selles, et eestis on kõik q7-me sisud müüdud. Vaja läheb mul keskmise
istmerea siine, millede peal istmed edasi-tagasi liiguvad. Pidi tüüpviga olema.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.8% - SQL: 69.2%]