Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Katalüsaatorite kokkuost (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 26325)
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 23.01.15 21:19 Tsiteeri

Kuule sina raiks86, mul suht savi kes kus mida müüb ja teeb aga avaliku infot võiks osata kasutada, mitte süüdistada mind valetamises.

Ja mis hinnaga siis ise müüd/ostad, et just see teema nii peed torgib?

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 23.01.15 21:31 Tsiteeri

Minul näiteks vedelevad audi katalüsaatorite sisud teist aastat plastämbris, keegi pole neid tahtnud, ehkki olen igal võimalikul juhul kõigile kuulutajatele pakkunud. Base-metal'is üteldi, et pean neid kuidagi kraapima või puhastama, muidu neile huvi ei paku. Kraapida ei viitsi, ära ka ei viska. Eks viimase variandina jääb vist võimalus, analoogselt välismaalt tellimisega, ise kuhugi saata.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
viiruk
huviline

Registreerunud 15.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.15 16:14 Tsiteeri

Viimased aastad olen viinud kättejuhtuvad katalüsaatori kärjed sinna firmasse: http://adsv.ee/hinnad

Helistad, saad omale sobivas kohas kokku, kaalutakse ära ja raha ka kohe. Kiire ja lihtne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raiks86
huviline

Registreerunud 23.01.15
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.15 10:37 Tsiteeri

Võibolla panen teemast mööda, aga mulle on veits vastumeelt teha tegemist isikuga, kelle mobla signaaliks mängib nõukogude hümn... Parem viskan kati musta rauda

viiruk
huviline

Registreerunud 15.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.15 21:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raiks86
Võibolla panen teemast mööda, aga mulle on veits vastumeelt teha tegemist isikuga, kelle mobla signaaliks mängib nõukogude hümn... Parem viskan kati musta rauda

Sel samal adsv mehel? Sügisel seda jura veel ei olnud. Omalgi see teema vastumeelt.

raidoaudics
huviline

Registreerunud 16.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.15 12:00 Tsiteeri

Oleks pakkuda 6 katalüsaatorit, kõik orginaalid. 4 tükki a8d2 3.3TDI küljest ja kaks tükki 2005a. 3.0tdi A6C6 alt.
Tel: 5060586

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 08.07.16 17:58 Tsiteeri

Vana teema küll aga natuke oma tähelepanekutest.

Müüsin just ühe kati VW Golf III alt ära, 1,8 55kW.

Tegin kiiresti väikse turu-uuringu, et kuidas sellest lahtisaamine mulle kõige kasulikum oleks.

Ettevõttes nimega Kat Elektronik OÜ, ei tahetud seda üldse. Pidavat vähe "asja" olema. No oligi.

BASE Metal OÜ vastas meilile, et nemad teevad analüüsi ja siis määravad hinna.

ADSV Group OÜ meilile vastata ei osanud, kuigi helistades väitis, et vastas. Ütles, et 30€ kilo ja see asi kaalus tunde järgi umbes 450g ehk alla poole kilo.

Balt Recycling OÜ helistades, tundsid lisaks katalüsaatorile huvi ka mu arvutivarustuse ehk vanade emaplaatide, RAMide jms vastu mida mul on mitmeid ja mitmeid aga ikkagi oli kogus väike nende jaoks aga suhtlemine oli ladus, viisakad vennad.

ReMetal OÜ oli siis see koht, kuhu müüsin selle tähtsusetu jupi ja neid tuleb kiita. Sain info siit samast teemast, et tasub nendega äri teha. Saatsin kauba ilma hinda küsimata teele ja jäin ootama, et mis. Lõpuks helistasin, öeldi et annavad 25€ selle eest ja küsiti palju transport maksis ja maksid ka selle kinni.

Sellise äri peale ei oska muud öelda, kui et väga viisakas koht see ReMetal ja ühesõnaga soovitan. Ausad ja asjalikud.

Edit: pean lisama, et enne ma lõikasin relakaga välja selle kati sealt potist, ehk müüsin asja puhtal kujul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]