Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.6 quattro - 1993 - Virolainen (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1372)
Virolainen
huviline

Registreerunud 21.02.14
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.14 19:22 Tsiteeri
Audi 100 C4 2.6 quattro - 1993 - Virolainen

Tervist!

Soetasin endale nalja pärast sellise isendi, nagu seda on '93 Audi 100. Nelivedu ja jutud, mõtlesin et talvel saab veits pulli ka. 500 euri eest sain, nii et tegelt oligi mõeldud, et ma sõidan sellega niikaua, kuni enam ei sõida. Siis hakkasin aga mõtlema, et võiks ju täiesti korda teha, saaks päris nutise masina.

Nagu te juba arvate võite, siis 500 euri tundub liiga hea, et olla tõsi :D

Suuremad probleemid:

Juhiuks ei tule mingi valemiga lahti.
Jahutusvedelikku läheb metsiku kiirusega. (Sõber arvas, et võibolla on plokikaas kõver, ma lasen selle millalgi ära lihvida).
Radika ventilaator ei käi ringi.
Esisild on viltu (lasen lähiajal korda teha)
Genekarihm andis otsad. (Ostsin uue rihma, tuli välja, et uue pinguti peab ka ostma. Ostsin selle ka uue, homme vaatan kas funkab.)
Ilmselt peaks mootoririhma ka ära vahetama.
Esituli jupsib, (seal on nagu 2 pirni, mis korraga põlevad? Üks on selline tavatuli ja teine on mingi xenoon. See xenoon aegajalt põleb, aegajalt ei põle. Need ei valgusta ka üldse, peab tuled ära poleerima.)

Aprillis on vaja ülevaatusele minna. Palun andke konstruktiivset kritisismi, mis ma tegema peaks ja millised jupid ma veel üle peaks kontrollima.

Ette tänades,
Jonas

P.S. Ma olen autode osades mingil määral võhik, aga kui te ilusti seletate, saan ma kõigest aru :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Oja1
huviline

Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal

Auto: S5 & X5

postitati 21.02.14 19:58 Tsiteeri

Kontrolli kindlasti veel üle roolilatt. Kui roolivõimu vedelik väheneb jöudsalt siis latt läbi. Kui sees püsib siis kontrolli ikkagi roolilatikumm üle, et ega pragusi pole ja katki.

PS! Paar pilti ei teeks ka paha ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Virolainen
huviline

Registreerunud 21.02.14
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.14 20:13 Tsiteeri

Tänud vastuse eest, eks ma vaatan selle üle. Ma mõtlesin ka, et võiks pilte olla, aga pime oli juba väljas :)

Mis funktsioonid peavad autol töökorras olema, et ülevaatus läbi saada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kki
huviline

Registreerunud 19.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90; IZ 412; Honda CBR

postitati 21.02.14 20:41 Tsiteeri

Tuled põlevad (need xenonid on natuke kahtlased, vaheta originaalide vastu), pidurid pidurdavad, alusvanker ei kolise ja rattad veerevad otse, mootor töötab (HC ja CO korras) ja kuskilt ei tilgu, pasun laseb vilet, kolmnurk ja tõkiskingad olemas, kustuti kontrollitud, rehvimustri sügavus vastab nõuetele, kojamehed töötavad ja klaasid terved, uksed avanevad ja sulguvad. Vist sai põhiline nimetatud. Midagi välistada on raske, sest kõik peab töötama (peale raadio ja kondi). Jõudu tööle :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]