Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Nööpkõlarid ja järsult ette keeramine (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2704)
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 Quattro 3.6l 1989

postitati 16.02.14 12:57 Tsiteeri
Nööpkõlarid ja järsult ette keeramine

Tervist rahvas.

Ma pole selle kohta infot eriti leidnud, seega mõtlesin küsida. Vast mõni teadjam oskab kommenteerida.

Nimelt olen viimasel ajal märganud eriti palju autojuhte kasutamas nööpkõlareid sõidu ajal. Et kas nagu auto kõlarid ei kõlba enam või mis? Mõistatus minu jaoks.

Teine asi mis eriti tugevalt häirib on selline sõidustiil - teen möödasõidu ning umbes pool meetrit peale autost möödumist keeran väga järsult ja ühe suuna vilkumisega ette.
Ma ei sõida linnapeal väga ringi, küll aga hommikul ja õhtul pealinnast Jürisse ja tagasi. Päevas näen enamasti 1-2 sellist stiilinäidet.
Huvitav kust selline võte tuleb. Ma olen küll väga külma närviga, aga mind häirib just see, et kive lendab rohkem stangesse ja klaasi. Samuti vihmase ilmaga on klaas ka kordades rokasem.:mad:
Ja seda stiili ei harrasta mitte just nooremad ja kogenematud juhid, vaid pigem vanemad juhid. Autodeks pole ka just kallimad, vaid pigem keskmisse hinnaklassi kuuluvad.

Vast oskab keegi kaasa rääkida.
Tänan.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 16.02.14 13:01 Tsiteeri

Nagu õeldud juba, sõites tuleb arvestada ainult ühe asjaga. Kõik teised autojuhid on kas joobes, või narkootikumide mõju all. :) Endale keeratakse iga päev mitu korda ette, kui Eestis käin. Täiesti ära harjunud sellega. Üks vanamehike tegi isegi sisemisest reast üle mitme rea maha sõitu..

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 16.02.14 13:01 Tsiteeri

Sõidustiili kohta on pikk teema olemas foorumis. Kui sa mõtled nööpkõlarite all kõrvaklappe siis ehk on tegemist siiski seadusekuulekate hands-free kasutajatega?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.14 13:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janar
Sõidustiili kohta on pikk teema olemas foorumis. Kui sa mõtled nööpkõlarite all kõrvaklappe siis ehk on tegemist siiski seadusekuulekate hands-free kasutajatega?

See on muidugi ka võimalus. Aga mugavuse poolelt ma ei tea tänapäeval kedagi, kes autos ei kasuta auto kõlaritega seotud hands-free seadet.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juq
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0 v6 Q

postitati 16.02.14 13:40 Tsiteeri

Keskmisesse hinnaklassi kuuluvatel autodel ei pruugi neid olla..ja vanemad inimesed ei oska neid kasutada - kaks kriteeriumit mille sina ise välja tõid.

Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.14 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juq
Keskmisesse hinnaklassi kuuluvatel autodel ei pruugi neid olla..ja vanemad inimesed ei oska neid kasutada - kaks kriteeriumit mille sina ise välja tõid.

Neid nööpkõlareid on kasutanud just pigem nooremad juhid. Hinnaklassi ja vanemate juhtide osas pidasin silmas pigem seda järsult ette keeramist.
Väljendasin end veidi ebatäpselt.

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 16.02.14 21:50 Tsiteeri

Hands-free klapidega on lubatud ainult üks kuular kõrvas hoida, minu mäletamist mööda. Mõlemaid kasutades ei ole kuulda välistegurid juu.
Võib olla ajan jama, aga kusagil on selline asi kõrvu jäänud.

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.02.14 06:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TarmoT
Tervist rahvas.

Ma pole selle kohta infot eriti leidnud, seega mõtlesin küsida. Vast mõni teadjam oskab kommenteerida.

Nimelt olen viimasel ajal märganud eriti palju autojuhte kasutamas nööpkõlareid sõidu ajal. Et kas nagu auto kõlarid ei kõlba enam või mis? Mõistatus minu jaoks.

Vana kassetikaga või paremal juhul plaadimängijaga pann, samas taskus moodne lahedat musa täis nutilabidas, palju lihtsam on see klappidega kõrva saada kui kuskile foorumisse kurtma ronida, et kuidas neid kaht ühendada.

Tsitaat:
Aga mugavuse poolelt ma ei tea tänapäeval kedagi, kes autos ei kasuta auto kõlaritega seotud hands-free seadet.

Mina tean paljusid.

Tsitaat:
Algselt postitas: LastResort
Hands-free klapidega on lubatud ainult üks kuular kõrvas hoida, minu mäletamist mööda. Mõlemaid kasutades ei ole kuulda välistegurid juu.
Võib olla ajan jama, aga kusagil on selline asi kõrvu jäänud.

Ei ole sellist seadust. Kui autostereo valjemaks keerad, ei kuule sa ka väljastpoolt midagi. Kui nägemine korras, polegi üldjuhul vaja suurt midagi kuulda. Mida ei saa aga öelda jala või jalgrattaga liikudes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 17.02.14 06:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kui nägemine korras, polegi üldjuhul vaja suurt midagi kuulda.

Mitmerealisel tänaval või teel sõites on mõnikord väga abiks, kui enne reavahetuse tegemist kuuled, et keegi sõidab tagaratta kõrval nn pimedas sektoris, kuhu ei näe peeglist ja üle õla vaadates ei pruugi ka näha. Sõltub veidi autost ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI

postitati 17.02.14 10:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kui nägemine korras, polegi üldjuhul vaja suurt midagi kuulda.

Ristmikul nurga tagant välja kihutavat operatiivsõidukit võiks siiski ennetavalt kuulda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 17.02.14 12:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Ära nüüd pahanda aga mis see sinu pe*set torgib, kes millega muusikat kuulab?
Pole vaja sõidu ajal teiste autodesse vahtida koguaeg, siis ei pea mõistatama ka.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 17.02.14 12:36 Tsiteeri

Üks asi on see, kuidas keegi kuulab, igaühe oma asi. Peamine selle juures on aga see, et nööpkuularitest muusikat kuulates suudaks ikka liiklusele keskenduda. Silmanägemine pole ainuke oluline asi liikluses, kuulama peaks ikka ka. Kasvõi siin näitena toodud, päästeauto variant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juq
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0 v6 Q

postitati 17.02.14 19:39 Tsiteeri

Jube hästi öeldud Raika42 :D:D

Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle ;)
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.2% - SQL: 59.8%]